- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.101
Ayyy o kramplarda vardı dimi haydaaaa şimdi hatırladım çok fena olurdu gece uykuda fakan mahvolurdumCanım hiç sorma çok zor büyüdüler canım çıktı
Kız bulantıyı sonuna kadar yaşamadım ilk üç ay oldu ondan sonra başka şeyler şeylerrrrr analık kolay değil ama bambaşka birşey şu anda bana bakıp bakıp gülümsüyor sıpaaa
Bacak Krampları beni çok zorladı son aylarda ağlıyordum gece oldumu daha çok başlıyordu zonk zonk ediyordu ağladığımı biliyorum gündüz hiç dinlenme şansım olmuyordu gece oldumu başlıyordu ağrılar mide yanmasııı offfff ayyy boşver yazarken bile bacaklarıma kramplar girdi midem yandı
Heee senin kvd de çene çok sokar kesin
Allah bilsin boşver
Yine eltime gelicem o o kadar rahat hamilelik yaşamışki hayatım boyunca hamile gezebilirim derdi benim her türlü çok zor geçiyor kiloda çok alıyorum Allah affetsinde ben şu işin hamilelik kısmını sevemedim ben hiç hemen 1 ayda gün gün büyüyüp doğsalar
Bu hayatta hep acelecilikten sabırsızlıktan kaybettim kızlar sizle sohbet ederken şaka maka alışmaya başladım ama hala gerçek gibi gelmiyor o psikolojiyi atamadım
Benim kv dede çenede çok herşeyde çok bakalım nasıl bir dengesizlik yapacak duyunca canımı sıkacak o kesin