- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.061
İsteyince olmuyor, istemeyince oluyorHala gelen giden yok nerdeyse şüphelencem ahahaha
Geçen eşime sordum bizde eşim korunuyor sen iyice dikkat ediyorsun dimi dedim bana demesin mi bilmem ediyorumdur heralde
Şakası bir yana ben bir yorgunken çok sinirli oluyorum birde gecikince bir an önce rahatlarım inşallah
Bu arada iş görüşmelerine başladım 2. Görüşmeye çağırdılar dua edin bana bacılar
Çocukları yine anneme kitleyip kaçıcam
Canım benim çocuklar bir türlü iyileşemedi.Bu hafta göndermiyecegim okula artık .Evet canım bayağı gecikmeli oldum bu ay aslında zaten spiralim var ben yine de tedirgin oluyomameliyatımız cok güzel oldu Elhamdülillah zamanla belli olacak bir daha olup olmayacağı inşallah olmaz oda çekti bende hatta ailecek zor bir dönem atlattık Ayy maşallah yaa demek kucaktan inmiyor paşa bey canım yaa az kaldı yakında dişleri falan başlicak
Ayy aman yok kız Allah korusun önce şu kızıkamı büyüteyim
Yaa kuzum çok üzüldüm çok geçmiş olsun bol bol c ve d vitaminleri al bu ara sen. Rota nasıl oldun kız onu çocuklar olmuyor mu bilemedim.
İdrar yollarına da hayıt otu o kadar iyi geliyor ki bir arastır istersen canım
Evet biz de hep hastayız yaa okuldan geldi bize de maalesef ana kız antibiyotik kullanıyorz
Ayy Ayy hadi bakalım sen patlat bir bomba da keyfimiz yerine gelsin bacım
İnşallah minoşumuzun hep güzel haberlerini alalım öperim onu tatlı yanaklarındanEvet canım bayağı gecikmeli oldum bu ay aslında zaten spiralim var ben yine de tedirgin oluyomameliyatımız cok güzel oldu Elhamdülillah zamanla belli olacak bir daha olup olmayacağı inşallah olmaz oda çekti bende hatta ailecek zor bir dönem atlattık Ayy maşallah yaa demek kucaktan inmiyor paşa bey canım yaa az kaldı yakında dişleri falan başlicak
Ayy aman yok kız Allah korusun önce şu kızıkamı büyüteyim
Yaa kuzum çok üzüldüm çok geçmiş olsun bol bol c ve d vitaminleri al bu ara sen. Rota nasıl oldun kız onu çocuklar olmuyor mu bilemedim.
İdrar yollarına da hayıt otu o kadar iyi geliyor ki bir arastır istersen canım
Evet biz de hep hastayız yaa okuldan geldi bize de maalesef ana kız antibiyotik kullanıyorz
Ayy Ayy hadi bakalım sen patlat bir bomba da keyfimiz yerine gelsin bacım
Geçen sene ne hevesler ne takipler ne heyecanlar beklerken olmadı beklemezken oldu hakkatenİsteyince olmuyor, istemeyince oluyor
Sen patlatacan bir bombaaa herhalde
İnşallah minoşumuzun hep güzel haberlerini alalım öperim onu tatlı yanaklarından
Sağol canım benim bu kış zor geçecek bize sürekli birimiz hastayız evdetabi benim sürekli hasta olma olayım baya garipti neyse iyiyim şimdilik
Bacım senlekarapisso bir başkasınız gözünüz pek maşallah sizden dördüncüleri bekliyorum ben eninde sonunda duyarız naaa buraya yazıyorum
Bu konuda N Nazlim0634 biz aynıyız sanırım gel git akıllar falan
Ahanda bombeeeeeeeAlın size bombeee
Eşime kızdım,garip hissettim,sevinemedim,şaşırdım,başka planlar peşindeydim..gerçek gibi gelmiyor.
İnşallah tekrar hevese gelirim hiç bir şey hissetmiyorum dua edin nolur şu kötü psikolojiden kurtulayım canlarım
Sağol canım inşallah üstesinden gerilirimBenim gözüm pek darısı kocişime , sağlıkla olsun olacaksa.
Ahanda bombeeeeeee
Sana yap yap demeye çekniyordum artık ama bak ben demeden Mevlam nasip etti.
Umarım yavrunu sap salim huzurla kucağına alırdın canım benim.
Banada dua et Rabbim şu emanetlerine layıkıyla bakmayı nasip etsin. Bende 4.nün müjdesini vereyim.
Amin kuzum sizde benim için öylesiniz. Gerçi N Nazlim0634 oğlunu kucağına aldığından beri gelmiyor pek ama bırakmadı bizi.Sağol canım inşallah üstesinden gerilirim
Etmezmiyim hep ediyorum zaten üçünüze yeriniz çok ayrı hem maddi hem manevi Allah ne istekleriniz ne dilekleriniz varsa kabul etsin inşallah
Ben anlayamadım sen hamilemisin gerçek mi yaaaa şuan şoklara girdim yanlış anlamadıysamAlın size bombeee
Eşime kızdım,garip hissettim,sevinemedim,şaşırdım,başka planlar peşindeydim..gerçek gibi gelmiyor.
İnşallah tekrar hevese gelirim hiç bir şey hissetmiyorum dua edin nolur şu kötü psikolojiden kurtulayım canlarım
Ayyyy inanamıyorum çok sevindim çokkk Rabbim sağlıkla versin inşallahAmin kuzum sizde benim için öylesiniz. Gerçi N Nazlim0634 oğlunu kucağına aldığından beri gelmiyor pek ama bırakmadı bizi.
Kız nazlı gel gel bizim kız hamileeeeeee
Canommm nasıl sevindim biliyormusun sanki yüz yüze yıllarca tanıdığım arkadaşım bacım gibi içimden boynuna sarılıp tebrik etmek geldi öyle seviyorum sizi .Rabbim nasip etmiş bundan daha güzel ne olabilir.O kadar güzel ki herşeyden tatlıAlın size bombeee
Yerim ben onun kalp atışlarınıŞu an ki duruma gelecek olursam dün kan verdim 5500 lerde çıktı
Bugün keseye baktı dr 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı
Bunları anlatıyorum ama sanki kendimle ilgli değilmiş gibi
Bence uzun süre bekleyip hayal kırıklığına uğramış olmam ve sonra hevesim kalmayıp istememem üstüne olduğu için böyle donuğum
Dün çocuklara söyledik oda biraz beni rahatlattı gece gerginlikten uyuyamıyordum niye öyle oldum anlamıyorum sanki geçen sene aşırı derece isteyen ben değilmişim gibi
Biraz aşamalar atlayalım tekrar heves gelir bence
Seviyorum sizi canlar
Evet hep diyordum hakkımda hayırlı değilmiş diye inşallah şimdi öyle olurYerim ben onun kalp atışlarını
Rabbim sağ salim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin canım benimÇok güzel duygular çok heyecan verici anlatılmaz yaşanır
İşte hayatta ne plan yaparsak yapalım Rabbim ne derse o oluyor demek ki senin hakkında hayırlısı buymuş zamanında istedin olmadı ne dedin hep birşey engel oluyor demmek ki hakkimda hayırlısı değilmiş dedin hatırlıyor musun? şimdi de hakkımda hayırlı buymuş deyip şükür etmek lazım
Kız gece aklıma ne geldi yazayımGeçen sene 5 Ekim'de öğrendim ya hamile olduğumu sen ayın kaçında öğrendin aramızda pek bir fark yok herhalde
Bende 5 'de öğrendim deme şak diye düşer bayılırım
Allah senden de razı olsun canım benimEvet hep diyordum hakkımda hayırlı değilmiş diye inşallah şimdi öyle olur
Canoo sizle konuşmak öyle iyi geldiki anlatamam Allah razı olsun kızlar
Daha önce test yaptım ama Tam belli olduğu zaman 5 di galiba hadi 4 olsun aynı sayılur
biz zaten seninle bişeyleri tutturmazsak olmazdı bide oğlan olursa tam olur
Canım benim canımmm
Ah ben o oğlanı yerim buranın kuzusu onlarAllah senden de razı olsun canım benimAklına gelir miydi tam bir sene sonra hamilesin Aynen tutturduk yine canomm
Ben kız hissediyorum tabiki önce sağlıklı sıhhatli olsun senin kızın olur gibi geliyor bana
Senin gönlünden geçen ne ?
Çok şükür kızımız da var oğlumuz da
Benim gönlümden geçen kız'dıTabiki hep dedim sağlıklı olsun kız erkek farketmez diye Rabbim bana bir erkek evladı daha nasip etti sonsuz şükürler olsun şimdi diyorum iyiki oğlum olmuş
Bana inan, güven diyeceksin ki iyiki olmuş hergün şükür edeceksin aile bağlarınız daha da kuvvetlenecek
Pek dilime getirmek istemiyorum ama birşey söylemek istiyorum belki sana da motive olur(oğlum doğdu eve geldigimizden beri gece uykusunun maşallahı var 1 geceyi bile uykusuz geçirmedim )Rabbim dağına göre kış veriyor
Sakın canını sıkma üzülme hamileliğin tadını çıkar
Kıskanç eltiAh ben o oğlanı yerim buranın kuzusu onlarEvet ya hiç gelmezdi aklıma
Valla ikimizde kız istiyorduk ama kızda oğlanda olunca dediğin gibi çok fark etmiyor
Ben genelde başkalarının bebeklerini acayip iyi tahmin ederim
Kendimdede durum hep öyle olmuştur
Kızıma hamileyken herkes oğlun olacak derdi hatta kıskanç eltim daha yeni hamileyken senin oğlan şöyle olur senin oğlanla böyle yaparsınız modundaydı daha cinsiyeti belli değilken
bu arada kayınvalidemin tüm torunları erkektir
eltime cinsiyeti öğrendiğimde kız dediğimde tüüüüh demişti suratımaneyse herkes bana oğlan oğlan derken siz istediğiniz kadar oğlan diyin benim kızım olacak hissediyorum derdim içimden öylede oldu
Oğlana hamileykende herkes kız kız dedi yine içimden yok erkek bu diyordum
Gelelim buna kız ben bunun gerçek olduğuna bir inansam olaydan o kadar uzaklaşmışımki kafa olarak konsantre olamıyorum o yüzlen en ufak bir fikrim yok
Minicik bir farkla kız olmasını isterim ama iş ciddiye binince gerçekten ama gerçekten farketmiyor sağlıklı olsunda gerisi hikaye