Kızlar çok hoşsunuz.
N neyb Sağmsalim kucağına alırsın inşallah. Demek bata 2 gün kala gebe kaldın. Bende sat bitimi kalsam ne güzel olur nasip kısmet.
N Nazlim0634 yazık kız oğluna üzüldüm. Demek diyorki bebek sevilmeye biz azar işitmeye geldik. Ne güzel duygularını ifade etmiş.
Azarlama kız. Sev severek anlat, yapar derslerini paşadır o akıllıdır , erkekler kızlardançok ilgi sevgi bekler, kızlar kendini sevdirir erkekler fıtrat olarak hep anneye muhtaç sevgi ilgi yönünden
. Allah size bize bağışlasın hepsini.
Ben hasta oldum ağır grip. İş güç derken toplarlanmam uzun sürdü.
Oğlum bir hafta okula gitmedi evde ders yaptık , canlı derslerin olduğu zamanlar aklıma geldi ne zor aylardır.
Okulda derslerini yağıp geliyor eve az bir ödev veriyor öğretmeni.
Kızlar aklıma ne geldi. Ben spiral taktırdım deyip kandırsammı eşimi
Vslla başka türlü ikna olacak gibi değil. Birde sat sonrası bat öncesi korunmuyor. Hele bir mucizede bana denk gelse sağlıkla bir baksam çift çizgi.
Haaa son olarak kıskanç elti konusu. Benim 3 numaraya doktor erkek dedi. Eltim hasetinden küstü bizimle. İkinci oğlum olacak diye. Sonra kızımız oldu elhamdülillah çok şükür. Dilerim neden haset ediyorsa onunla hep sınansın, önüne çıksın hep. Kına yollamak icab ederdi ama terbiyeme sığmadı. Daha beteri varımdır bilmiyorum.