Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala gelen giden yok nerdeyse şüphelencem ahahaha 😂
Geçen eşime sordum bizde eşim korunuyor sen iyice dikkat ediyorsun dimi dedim bana demesin mi bilmem ediyorumdur heralde🙄
Şakası bir yana ben bir yorgunken çok sinirli oluyorum birde gecikince bir an önce rahatlarım inşallah😏
Bu arada iş görüşmelerine başladım 2. Görüşmeye çağırdılar dua edin bana bacılar
Çocukları yine anneme kitleyip kaçıcam🤪
İsteyince olmuyor, istemeyince oluyor
Sen patlatacan bir bombaaa herhalde 😜

Evet canım bayağı gecikmeli oldum bu ay aslında zaten spiralim var ben yine de tedirgin oluyom 😆 ameliyatımız cok güzel oldu Elhamdülillah zamanla belli olacak bir daha olup olmayacağı inşallah olmaz oda çekti bende hatta ailecek zor bir dönem atlattık 😌 Ayy maşallah yaa demek kucaktan inmiyor paşa bey canım yaa az kaldı yakında dişleri falan başlicak 😁

Ayy aman yok kız Allah korusun önce şu kızıkamı büyüteyim 😁😁

Yaa kuzum çok üzüldüm çok geçmiş olsun bol bol c ve d vitaminleri al bu ara sen. Rota nasıl oldun kız onu çocuklar olmuyor mu bilemedim.
İdrar yollarına da hayıt otu o kadar iyi geliyor ki bir arastır istersen canım

Evet biz de hep hastayız yaa okuldan geldi bize de maalesef ana kız antibiyotik kullanıyorz

Ayy Ayy hadi bakalım sen patlat bir bomba da keyfimiz yerine gelsin bacım ❤️😁
Canım benim çocuklar bir türlü iyileşemedi.Bu hafta göndermiyecegim okula artık .
Geçen sene hamile olduğumu 5 Ekim de öğrenmiştim tam bir sene olmuş ☺️test yapmıştım ve çift çizgi 🤲O an ki sevincimi anlatamam 🤭Yavrum şimdi kollarımda Rabbime şükürler olsun .Rabbim o sevinci hak eden herkese yaşatsın Aminn.

Evet canım bayağı gecikmeli oldum bu ay aslında zaten spiralim var ben yine de tedirgin oluyom 😆 ameliyatımız cok güzel oldu Elhamdülillah zamanla belli olacak bir daha olup olmayacağı inşallah olmaz oda çekti bende hatta ailecek zor bir dönem atlattık 😌 Ayy maşallah yaa demek kucaktan inmiyor paşa bey canım yaa az kaldı yakında dişleri falan başlicak 😁

Ayy aman yok kız Allah korusun önce şu kızıkamı büyüteyim 😁😁

Yaa kuzum çok üzüldüm çok geçmiş olsun bol bol c ve d vitaminleri al bu ara sen. Rota nasıl oldun kız onu çocuklar olmuyor mu bilemedim.
İdrar yollarına da hayıt otu o kadar iyi geliyor ki bir arastır istersen canım

Evet biz de hep hastayız yaa okuldan geldi bize de maalesef ana kız antibiyotik kullanıyorz

Ayy Ayy hadi bakalım sen patlat bir bomba da keyfimiz yerine gelsin bacım ❤️😁
İnşallah minoşumuzun hep güzel haberlerini alalım öperim onu tatlı yanaklarından😍
Sağol canım benim bu kış zor geçecek bize sürekli birimiz hastayız evde😏 tabi benim sürekli hasta olma olayım baya garipti neyse iyiyim şimdilik
Bacım senle karapisso karapisso bir başkasınız gözünüz pek maşallah sizden dördüncüleri bekliyorum ben eninde sonunda duyarız naaa buraya yazıyorum😂
Bu konuda N Nazlim0634 biz aynıyız sanırım gel git akıllar falan😬

Alın size bombeee
Eşime kızdım,garip hissettim,sevinemedim,şaşırdım,başka planlar peşindeydim..gerçek gibi gelmiyor.
İnşallah tekrar hevese gelirim hiç bir şey hissetmiyorum dua edin nolur şu kötü psikolojiden kurtulayım canlarım🤍

Benim gözüm pek darısı kocişime , sağlıkla olsun olacaksa.
İnşallah minoşumuzun hep güzel haberlerini alalım öperim onu tatlı yanaklarından😍
Sağol canım benim bu kış zor geçecek bize sürekli birimiz hastayız evde😏 tabi benim sürekli hasta olma olayım baya garipti neyse iyiyim şimdilik
Bacım senle karapisso karapisso bir başkasınız gözünüz pek maşallah sizden dördüncüleri bekliyorum ben eninde sonunda duyarız naaa buraya yazıyorum😂
Bu konuda N Nazlim0634 biz aynıyız sanırım gel git akıllar falan😬
Alın size bombeee
Eşime kızdım,garip hissettim,sevinemedim,şaşırdım,başka planlar peşindeydim..gerçek gibi gelmiyor.
İnşallah tekrar hevese gelirim hiç bir şey hissetmiyorum dua edin nolur şu kötü psikolojiden kurtulayım canlarım🤍
Ahanda bombeeeeeee 😍🤩
Sana yap yap demeye çekniyordum artık ama bak ben demeden Mevlam nasip etti.
Umarım yavrunu sap salim huzurla kucağına alırdın canım benim.
Banada dua et Rabbim şu emanetlerine layıkıyla bakmayı nasip etsin. Bende 4.nün müjdesini vereyim.

Benim gözüm pek darısı kocişime , sağlıkla olsun olacaksa.

Ahanda bombeeeeeee 😍🤩
Sana yap yap demeye çekniyordum artık ama bak ben demeden Mevlam nasip etti.
Umarım yavrunu sap salim huzurla kucağına alırdın canım benim.
Banada dua et Rabbim şu emanetlerine layıkıyla bakmayı nasip etsin. Bende 4.nün müjdesini vereyim.
Sağol canım inşallah üstesinden gerilirim
Etmezmiyim hep ediyorum zaten üçünüze yeriniz çok ayrı hem maddi hem manevi Allah ne istekleriniz ne dilekleriniz varsa kabul etsin inşallah😘

Sağol canım inşallah üstesinden gerilirim
Etmezmiyim hep ediyorum zaten üçünüze yeriniz çok ayrı hem maddi hem manevi Allah ne istekleriniz ne dilekleriniz varsa kabul etsin inşallah😘
Amin kuzum sizde benim için öylesiniz. Gerçi N Nazlim0634 oğlunu kucağına aldığından beri gelmiyor pek ama bırakmadı bizi.
Kız nazlı gel gel bizim kız hamileeeeeee 🤩💖💖💖💖💖

N neyb kız sen hamile misin Ayy inanamıyorum maşallah 41 kere hadi gözün aydın olsun sağlıkla mutlulukla huzurla uzun bir ömrü olsun inşallah kuzumuzun ay çok sevindim mm bir an yanlış okudum sandım 😁😁😁👏👏👏 tebrikler seni sahneye alalım nasıl oldu ne zaman oldu nasıl öğrendin bacım eşinle nasıl paylaştın adamcağıza niye kızdın 😁😁😁

Alın size bombeee
Ben anlayamadım sen hamilemisin gerçek mi yaaaa şuan şoklara girdim yanlış anlamadıysam 😳😳😳
Gözlerimi filan ovuşturdumm tam olarak yazarmısın hamilemisin ?Ayyyy şok şok şok oldum 😱😱😱
Nasıl oldu tam olarak anlat nasıl öğrendin

Amin kuzum sizde benim için öylesiniz. Gerçi N Nazlim0634 oğlunu kucağına aldığından beri gelmiyor pek ama bırakmadı bizi.
Kız nazlı gel gel bizim kız hamileeeeeee 🤩💖💖💖💖💖
Ayyyy inanamıyorum çok sevindim çokkk Rabbim sağlıkla versin inşallah
Ne diyeceğimi bilemedim şok oldum yaaa hiç beklemiyordum ama Rabbim nasip etmiş 😊

Alın size bombeee
Canommm nasıl sevindim biliyormusun sanki yüz yüze yıllarca tanıdığım arkadaşım bacım gibi içimden boynuna sarılıp tebrik etmek geldi öyle seviyorum sizi .Rabbim nasip etmiş bundan daha güzel ne olabilir.O kadar güzel ki herşeyden tatlı ☺️Evlat kadar güzel ne var ki şu dünyada çok sevindim çok
Bu arada gözümden kaçmadı haaaa sözünde durdun geçte olsa 🤭🤭
Nasıl oldu detaylarıyla anlatır mısın çok merak ettim.
Canım benim boşu boşuna hiç endişelenme evin neşesi,huzuru, 🍯'ı geliyor😉😚
Seni çok iyi anlıyorum çok istememe rağmen kendimi çok sorguladım zamanında🤷
Herşey çok güzel olacak inan bana sakın morelini bozma .Bol bol dua ve şükür et dualarım seninle sizi seviyorum bacılar 🥰

Canlarımmmm ciğerrrrlerim benim😁
Yerim ben sizi güzel enerjilerinizi öyle hissettimki okurken bende size sarılmak istedim iyi ki tanışmışız
Okurken yazdıklarınız resmen motive oldum seviyorum siziiiiii🥰😘

Valla nasıl oldu bizde anlamadık🙄
Biliyorsunuz buraya hepimiz ilk başladığımızda çok heyecanlı istekliydik benim defalarca kimyasallar falan hiç hevesim kalmadı yaklaşık yanılmıyorsam 6,7 aydır korunuyorduk
İş görüşmelerine bile başlamıştım😁
Üst üste hastalandım çok ilaç kullandım bilsem içer miydim
o kadar beklemiyorduk yani☹️
işin o tarafı beni biraz düşündürüyor ama ilaçlar bittikten sonra kalmışım heralde
Doktorun hesabına göre bat tan 2 gün önce olan olmuş benim bir fikrim yok😂
Ay nasıl anlatılır bilmiyorum şimdi azcık utancam ama
Bizde eşim korunuyor onun dikkatsizliği
Daha önce oğlanda öyle oldu ve hatta ben hep kalabalık aile olmak isterdim ama 3.bir çocuk asla düşünmezdim cesaret edemezdim
1,5 sene önce falan yine bir dikkatsizliği olmuştu ben çok korkmuştum hamile kalcam diye sonra yok bişey olur mu yok bişey var mıdır acaba derken ne korkuyorum ya olursa olsun hatta olsun falan diyip 3.ye niyetlenip bu grubu bulmuştum hatta ilk konuştuğumuz zamanlar sizede yazmıştım hayırlısı bakalım benim planlar yine değişti😂

Şu an ki duruma gelecek olursam dün kan verdim 5500 lerde çıktı
Bugün keseye baktı dr 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı
Bunları anlatıyorum ama sanki kendimle ilgli değilmiş gibi😄
Bence uzun süre bekleyip hayal kırıklığına uğramış olmam ve sonra hevesim kalmayıp istememem üstüne olduğu için böyle donuğum
Dün çocuklara söyledik oda biraz beni rahatlattı gece gerginlikten uyuyamıyordum niye öyle oldum anlamıyorum sanki geçen sene aşırı derece isteyen ben değilmişim gibi
Biraz aşamalar atlayalım tekrar heves gelir bence
Seviyorum sizi canlar 😍

Şu an ki duruma gelecek olursam dün kan verdim 5500 lerde çıktı
Bugün keseye baktı dr 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı
Bunları anlatıyorum ama sanki kendimle ilgli değilmiş gibi😄
Bence uzun süre bekleyip hayal kırıklığına uğramış olmam ve sonra hevesim kalmayıp istememem üstüne olduğu için böyle donuğum
Dün çocuklara söyledik oda biraz beni rahatlattı gece gerginlikten uyuyamıyordum niye öyle oldum anlamıyorum sanki geçen sene aşırı derece isteyen ben değilmişim gibi
Biraz aşamalar atlayalım tekrar heves gelir bence
Seviyorum sizi canlar 😍
Yerim ben onun kalp atışlarını🥰
Rabbim sağ salim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin canım benim ☺️ Çok güzel duygular çok heyecan verici anlatılmaz yaşanır 😚
İşte hayatta ne plan yaparsak yapalım Rabbim ne derse o oluyor demek ki senin hakkında hayırlısı buymuş zamanında istedin olmadı ne dedin hep birşey engel oluyor demmek ki hakkimda hayırlısı değilmiş dedin hatırlıyor musun? şimdi de hakkımda hayırlı buymuş deyip şükür etmek lazım
Kız gece aklıma ne geldi yazayım 🤭Geçen sene 5 Ekim'de öğrendim ya hamile olduğumu 😊 sen ayın kaçında öğrendin aramızda pek bir fark yok herhalde
Bende 5 'de öğrendim deme şak diye düşer bayılırım 😅

Yerim ben onun kalp atışlarını🥰
Rabbim sağ salim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin canım benim ☺️ Çok güzel duygular çok heyecan verici anlatılmaz yaşanır 😚
İşte hayatta ne plan yaparsak yapalım Rabbim ne derse o oluyor demek ki senin hakkında hayırlısı buymuş zamanında istedin olmadı ne dedin hep birşey engel oluyor demmek ki hakkimda hayırlısı değilmiş dedin hatırlıyor musun? şimdi de hakkımda hayırlı buymuş deyip şükür etmek lazım
Kız gece aklıma ne geldi yazayım 🤭Geçen sene 5 Ekim'de öğrendim ya hamile olduğumu 😊 sen ayın kaçında öğrendin aramızda pek bir fark yok herhalde
Bende 5 'de öğrendim deme şak diye düşer bayılırım 😅
Evet hep diyordum hakkımda hayırlı değilmiş diye inşallah şimdi öyle olur
Canoo sizle konuşmak öyle iyi geldiki anlatamam Allah razı olsun kızlar🤍
Daha önce test yaptım ama Tam belli olduğu zaman 5 di galiba hadi 4 olsun aynı sayılur
biz zaten seninle bişeyleri tutturmazsak olmazdı bide oğlan olursa tam olur 😂
Canım benim canımmm🤍

Evet hep diyordum hakkımda hayırlı değilmiş diye inşallah şimdi öyle olur
Canoo sizle konuşmak öyle iyi geldiki anlatamam Allah razı olsun kızlar🤍
Daha önce test yaptım ama Tam belli olduğu zaman 5 di galiba hadi 4 olsun aynı sayılur
biz zaten seninle bişeyleri tutturmazsak olmazdı bide oğlan olursa tam olur 😂
Canım benim canımmm🤍
Allah senden de razı olsun canım benim 🥰Aklına gelir miydi tam bir sene sonra hamilesin 😅😅 Aynen tutturduk yine canomm 😂
Ben kız hissediyorum tabiki önce sağlıklı sıhhatli olsun senin kızın olur gibi geliyor bana 😉
Senin gönlünden geçen ne ?
Çok şükür kızımız da var oğlumuz da
Benim gönlümden geçen kız'dı 🤭 Tabiki hep dedim sağlıklı olsun kız erkek farketmez diye Rabbim bana bir erkek evladı daha nasip etti sonsuz şükürler olsun şimdi diyorum iyiki oğlum olmuş 😄
Bana inan, güven diyeceksin ki iyiki olmuş hergün şükür edeceksin aile bağlarınız daha da kuvvetlenecek 😘
Pek dilime getirmek istemiyorum ama birşey söylemek istiyorum belki sana da motive olur 😉(oğlum doğdu eve geldigimizden beri gece uykusunun maşallahı var 1 geceyi bile uykusuz geçirmedim )Rabbim dağına göre kış veriyor ☺️
Sakın canını sıkma üzülme hamileliğin tadını çıkar 😊😊

Allah senden de razı olsun canım benim 🥰Aklına gelir miydi tam bir sene sonra hamilesin 😅😅 Aynen tutturduk yine canomm 😂
Ben kız hissediyorum tabiki önce sağlıklı sıhhatli olsun senin kızın olur gibi geliyor bana 😉
Senin gönlünden geçen ne ?
Çok şükür kızımız da var oğlumuz da
Benim gönlümden geçen kız'dı 🤭 Tabiki hep dedim sağlıklı olsun kız erkek farketmez diye Rabbim bana bir erkek evladı daha nasip etti sonsuz şükürler olsun şimdi diyorum iyiki oğlum olmuş 😄
Bana inan, güven diyeceksin ki iyiki olmuş hergün şükür edeceksin aile bağlarınız daha da kuvvetlenecek 😘
Pek dilime getirmek istemiyorum ama birşey söylemek istiyorum belki sana da motive olur 😉(oğlum doğdu eve geldigimizden beri gece uykusunun maşallahı var 1 geceyi bile uykusuz geçirmedim )Rabbim dağına göre kış veriyor ☺️
Sakın canını sıkma üzülme hamileliğin tadını çıkar 😊😊
Ah ben o oğlanı yerim buranın kuzusu onlar😁😍Evet ya hiç gelmezdi aklıma
Valla ikimizde kız istiyorduk ama kızda oğlanda olunca dediğin gibi çok fark etmiyor
Ben genelde başkalarının bebeklerini acayip iyi tahmin ederim 😁
Kendimdede durum hep öyle olmuştur
Kızıma hamileyken herkes oğlun olacak derdi hatta kıskanç eltim daha yeni hamileyken senin oğlan şöyle olur senin oğlanla böyle yaparsınız modundaydı daha cinsiyeti belli değilken
bu arada kayınvalidemin tüm torunları erkektir
eltime cinsiyeti öğrendiğimde kız dediğimde tüüüüh demişti suratıma🙄 neyse herkes bana oğlan oğlan derken siz istediğiniz kadar oğlan diyin benim kızım olacak hissediyorum derdim içimden öylede oldu
Oğlana hamileykende herkes kız kız dedi yine içimden yok erkek bu diyordum😁
Gelelim buna kız ben bunun gerçek olduğuna bir inansam olaydan o kadar uzaklaşmışımki kafa olarak konsantre olamıyorum o yüzlen en ufak bir fikrim yok
Minicik bir farkla kız olmasını isterim ama iş ciddiye binince gerçekten ama gerçekten farketmiyor sağlıklı olsunda gerisi hikaye😍

Ah ben o oğlanı yerim buranın kuzusu onlar😁😍Evet ya hiç gelmezdi aklıma
Valla ikimizde kız istiyorduk ama kızda oğlanda olunca dediğin gibi çok fark etmiyor
Ben genelde başkalarının bebeklerini acayip iyi tahmin ederim 😁
Kendimdede durum hep öyle olmuştur
Kızıma hamileyken herkes oğlun olacak derdi hatta kıskanç eltim daha yeni hamileyken senin oğlan şöyle olur senin oğlanla böyle yaparsınız modundaydı daha cinsiyeti belli değilken
bu arada kayınvalidemin tüm torunları erkektir
eltime cinsiyeti öğrendiğimde kız dediğimde tüüüüh demişti suratıma🙄 neyse herkes bana oğlan oğlan derken siz istediğiniz kadar oğlan diyin benim kızım olacak hissediyorum derdim içimden öylede oldu
Oğlana hamileykende herkes kız kız dedi yine içimden yok erkek bu diyordum😁
Gelelim buna kız ben bunun gerçek olduğuna bir inansam olaydan o kadar uzaklaşmışımki kafa olarak konsantre olamıyorum o yüzlen en ufak bir fikrim yok
Minicik bir farkla kız olmasını isterim ama iş ciddiye binince gerçekten ama gerçekten farketmiyor sağlıklı olsunda gerisi hikaye😍
Kıskanç elti 😅
Daha önceden konuşmuşmuyduk bilmiyorum ama bizim kayınvalidenin tüm torunları da erkek bir kız bizde var 🤭🤭
Bugün oğlum değişik sesler hareketler yapmaya başladı mesela beni görünce babasını görünce baya baya kıkırdıyor değişik sesler çıkarıyor heyecanlanıyor😁 yüzümüzü elliyor 😄 onunla vakit geçirmek o kadar güzel ki eşim diyor ki
Hayatımızda en doğru en güzel yaptığımız şey Aras 😂😂Rabbim iyiki vermiş diyor.Ben 3. Çocuk istediğimi söylediğimde 2 evladımız var boşver demişti 🤷
Kız canoo sen bana kızın olacak demiştin hatta kesin demiştin hatırlıyor musun? Bende erkek diye yazdığım da çok şaşırmıştın hatta iyi hissederim diye o zaman da söylemiştin
Aynen dediğin gibi canım gerçekten hiç ama hiç farketmez kız yada erkek sağlıklı olması herşeyden önemli
Sende artık hamilelik moduna gir bacım 😘
Çocuklar sevindiler mi nasıl tepki verdiler ?
Yerim ben onları 🥰🥰

X