Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
N Nazlim0634 geldim canommm tatil matil biraz uzaklaştık bakamadım KK ya oğlanımızı benim için mıncık mıncık mıncıklaaaaaaa baban iyi mi şimdi çok üzüldüm şu illete bir çare bulunamıyor maalesef
sadehayatt06 özledik seni yaaa minoşum nasıl büyümüştür maşallah diyeyim öp kokla yeğenimi
karapisso bacım sen aramızdaki en şanslı kişisin arka arkaya sıralamışsın maşallah bak keyfine hele 2 kız 1 oğlan çok güzel behhh büyütmüşsün bi de oh mis her şey için hayırlısını dilerim hep daha zamanı var demek ki

Hoşgeldin canımın içi
Özledim seni Ogluşumuz büyüyor teyzesi bu ayın 19sunda 3aylik oluyoruz bile Nasıl gülüyor bir görsen çok tatliş oldu ama hala mızmız
Ne kadar güzel tatile çıktınız demek Kafanızı dağıtmışsınızdır iyi gelmiştir.
Çocuklar okula başladı biz çok sevinçliyiz canlı ders olacak diye ödüm kopuyor nefret ettim yeminle .Öpüyorum seni bizi yanlız bırakma canommm

Bırakmam yavrum büyüdü maşallah kuzuma vay beee burada neler konuşuyorduk
Ay evet sorma okullar hem koşturmaca hem bir ara sakinlik demek hayırlısı bakalım.
Tatil iyi geldi gerçekten evlere tıkılıp kalmıştık uzaklaşmak bile yetiyor arkadaşınız yamaç paraşütü bile yaptı pandemideki ruhsuzluğun üzerine adrenalin iyi geldi

Geçen ne yaptım ben hamile kalmadan önceki yazışmaları okudum .Sonra hamileyim filan yazmıştım ayyy nasıl duygusallaştım etkilendim anlatamam .
Sende de bu arada baya istek varmış yani gözümden kaçmadı
Bizde bu sene çok istedik tatil filan ama nasip olmadı belki seneye inşallah.
Demek paraşütle uçuş yaptın cesaretinden dolayı tebrik ediyorum seni Ben cesaret edebilirmiydim bilmiyorum ama çok heyecanlı olmalı.
Kızlar bu arada ben çok kilo aldım göbeğim en az 6 aylık hamile gibi duruyor.Hamilelikte kilo almadım hatta kilo vermiştim. Emzirdikçe çok acikiyorum, içim kıyılıyor yiyorum.Ne yapacağım ya hiçbir kıyafetim olmuyor bu konuda çok mutsuzum ve özgüvensizim...

Oooo ablaya bak ne güzel hem tatil yapmış hem paraşütle uçmuş.
Bizde gittik ama 2.gün denize bir haller oldu yaktı bizi. Bir güncük tatil yapıp döndük. Memlekete geldik bir hafta kaldık şiödi yoldayız eve dönüyoruz.
Bir hafta okulu ektik.
Öpüyorum güzelim.
Yavrum ya dur hele , kilo verilir sen Yavrunu doyurmaya bak.
Bende arasa bir bakıyordum eskilere şimdi vaktim olmuyor.
Okullar açıldı elhamdülillah, biz bir hafta ektik.
Şimdi yoldayız. Gece evde oluruz.
P.tesi ikisininde okulu başlıyor.
Bende evde bebeğimle kafa dinleyeceğim yani umarım.

Servisçilik yapacağım 4 kez gir çık. Biri anaokulu biri 2.sınıf.
Bu arada inşallah dersleri kendş yapar oğluşum ben birde öğretmenlik yapmak zorunda kalmam.

Merhaba kızlar. Ben de 2. çocuk düşünüyorum hatta 2 aydır deniyoruz ama ilk çocuk 1 senede geldiği için bu 1 seneyi doldurmadan herhangi bir heyecanım yok açıkçası. Kızım Şubatta 3 yaşına girecek. Vakit geldi kardeş için:)

N Nazlim0634 he valla kız ne çok istiyorduk tabi canım benimde olaydı duygusallaşırdım şu an ben baksam yazışmalara hala aynı noktada olduğum için bir şey ifade etmez heralde
Ne kilosu yahu boşversene sen şu an kilo konuşacak son kişisin işine sütüne bak
karapisso tatilin dinine vurduk bu sene iyi oldu siz nereye gittiniz ki öyle kötüledi deniz memleketten döndüğünüzü biliyorum adım adım takipteyim

Ayy nerden adım adım takip ediyorsunuz birbirinizi ben birşeyler mî kaçırdım

Sizin memleket neresi canım ?

Kardeş gerçekten çok önemli .Bizim akrabalar var etrafımda bir dünya insan var tek çocuklu ...Ben ise 3 çocuklu onlar bana acıyorlar bende onlara ???
Her neyse canım sağlıkla gelir bebişin inşallah.

Edirne eneze gittik. Yandık döndük.
Takip et yavrum görünce mutlu oluyorum.

Kardeş gerçekten çok önemli .Bizim akrabalar var etrafımda bir dünya insan var tek çocuklu ...Ben ise 3 çocuklu onlar bana acıyorlar bende onlara ???
Kesinlikle katılıyorum. Ben de tek çocuğum eşim de öyle. Kardeşsizliğin ne denli kötü olduğunu en çok biz biliyoruz. Kızımızın en azından kardeşi olsun istiyoruz. Sağlıcakla bebeklerimize kavuşalım inşallah

Sağol canım benimm amiin yeğenine de acil şifalar versin Rabbim
cok zor ama ne hikmettir ki cocuklar bebekler bizden iyi dayanıyorlar maşallah hastaneye gittikçe oyle hastalıklar görüyorum halimize şükrediyorum
Yaa canım benim cok üzüldüm Rabbim şifa versin inşallah babacığına atlatanda cok iyi düşünelim Rabbim dilerse hersey olur
Öpmem mi teyzesi kokulu öperim senin adına 5.5 aylık olduk bile dönmeye falan başladı bizim kız
Canım yaa bak bende hep kilo aldım sütüm çok az bir damla bile gitsin diye sürekli uğrasıyo Rum
O yüzden kilo aldım skıntı sitres ama hiç umrumda değil. Bir gün çıkıp yeni kıyafetler aldım psikolojik olarak iyi geliyo sen de dene sonra verilir kilo önemli olan şimdi kuzularım ız

Ayy okurken çok güldüm
Bende 3.icin istediğimi dile getirince bana da acildilar
Bizde kalabalık aile seviyoruz
Bende de iki çocuk var hem de ayrı zamanlar da yapılan tüp bebek tedavisi ile.
Ama bizde çocuk çok seviyoruz ve tekrar tüp bebek sürecine girdik
3, 4tane evladım olsa hiç hayır demezdim ve üstelik çalıştığım halde
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin sizinkileride bağışlasın inşallah

Sizin bebisler doğal süreçler de mi kısmet oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…