- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.041
Seni buralarda görmek ne kadar güzel canım benim .Kocaman kocaman öpüyorum seni Kızın iyimi canım?Diger çocuklarında iyiler mi? Öpüyorum onlarıSağol canım benimm amiin yeğenine de acil şifalar versin Rabbim
cok zor ama ne hikmettir ki cocuklar bebekler bizden iyi dayanıyorlar maşallah hastaneye gittikçe oyle hastalıklar görüyorum halimize şükrediyorum
Yaa canım benim cok üzüldüm Rabbim şifa versin inşallah babacığına atlatanda cok iyi düşünelim Rabbim dilerse hersey olur
Öpmem mi teyzesi kokulu öperim senin adına 5.5 aylık olduk bile dönmeye falan başladı bizim kız
Canım yaa bak bende hep kilo aldım sütüm çok az bir damla bile gitsin diye sürekli uğrasıyo Rum
O yüzden kilo aldım skıntı sitres ama hiç umrumda değil. Bir gün çıkıp yeni kıyafetler aldım psikolojik olarak iyi geliyo sen de dene sonra verilir kilo önemli olan şimdi kuzularım ız
İnanki canım daha dün gittim.Eşim dedi sana kıyafet alalım diye (çünkü eski kıyafetlerim olmuyor)
Aaayyy hiç sorma kıyafet bulamadım kendime göre XXL dan bile göbeğim fırladı
Eşim mağazanın altını üstüne getirdi ben kabinde durdum o elbise taşıdı bir tanesi bile olmadı
Normalde de göbeğim var zaten inşallah veririz kiloları