Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım benimm amiin yeğenine de acil şifalar versin Rabbim
cok zor ama ne hikmettir ki cocuklar bebekler bizden iyi dayanıyorlar maşallah hastaneye gittikçe oyle hastalıklar görüyorum halimize şükrediyorum

Yaa canım benim cok üzüldüm Rabbim şifa versin inşallah babacığına atlatanda cok iyi düşünelim Rabbim dilerse hersey olur

Öpmem mi teyzesi kokulu öperim senin adına 😁 5.5 aylık olduk bile dönmeye falan başladı bizim kız 🥰

Canım yaa bak bende hep kilo aldım sütüm çok az bir damla bile gitsin diye sürekli uğrasıyo Rum
O yüzden kilo aldım skıntı sitres ama hiç umrumda değil. Bir gün çıkıp yeni kıyafetler aldım psikolojik olarak iyi geliyo sen de dene 😁😁 sonra verilir kilo önemli olan şimdi kuzularım ız
Seni buralarda görmek ne kadar güzel canım benim .Kocaman kocaman öpüyorum seni 😘 Kızın iyimi canım?Diger çocuklarında iyiler mi? Öpüyorum onları 😘
İnanki canım daha dün gittim.Eşim dedi sana kıyafet alalım diye (çünkü eski kıyafetlerim olmuyor)😅
Aaayyy hiç sorma kıyafet bulamadım kendime göre XXL dan bile göbeğim fırladı 😭
Eşim mağazanın altını üstüne getirdi ben kabinde durdum o elbise taşıdı bir tanesi bile olmadı 😭
Normalde de göbeğim var zaten inşallah veririz kiloları ☺️

Ayy okurken çok güldüm 🤭
Bende 3.icin istediğimi dile getirince bana da acildilar
Bizde kalabalık aile seviyoruz
Bende de iki çocuk var hem de ayrı zamanlar da yapılan tüp bebek tedavisi ile.
Ama bizde çocuk çok seviyoruz ve tekrar tüp bebek sürecine girdik
3, 4tane evladım olsa hiç hayır demezdim ve üstelik çalıştığım halde
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin sizinkileride bağışlasın inşallah

Sizin bebisler doğal süreçler de mi kısmet oldu
Canım benim en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın inşallah.Evet ben doğal süreçle hamile kaldım .

Merhaba kızlar. Ben de 2. çocuk düşünüyorum hatta 2 aydır deniyoruz ama ilk çocuk 1 senede geldiği için bu 1 seneyi doldurmadan herhangi bir heyecanım yok açıkçası. Kızım Şubatta 3 yaşına girecek. Vakit geldi kardeş için:)
Selam
Benim 2 kizim var
Ilkim 11 yasinda ikincisi 14 aylik
Ucuncuyu bebegim 18aylik olunca korunmayi birakmakla baslamak istiyorum
Artik nezamana tutarsa
Cunku dogumdan beri korunuyorum
Hic regl olmadim. Biraz uzun surebilir
Ama iste 3 yas civarinda bebek olursa iyi olur
Hayirlisi bakalim
Sizede hayirlisi olsun bu arada

Seni buralarda görmek ne kadar güzel canım benim .Kocaman kocaman öpüyorum seni 😘 Kızın iyimi canım?Diger çocuklarında iyiler mi? Öpüyorum onları 😘
İnanki canım daha dün gittim.Eşim dedi sana kıyafet alalım diye (çünkü eski kıyafetlerim olmuyor)😅
Aaayyy hiç sorma kıyafet bulamadım kendime göre XXL dan bile göbeğim fırladı 😭
Eşim mağazanın altını üstüne getirdi ben kabinde durdum o elbise taşıdı bir tanesi bile olmadı 😭
Normalde de göbeğim var zaten inşallah veririz kiloları ☺️
İyi bebeğim Elhamdulillah büyümeye başladı toparlıyo teyzesi ilk ameliyatı oldu bu arada. Erkeklerim de okula gidiyorlar ödev ödev yetişemiyorum artık Ayy yine de gitsinler kapanmasında razıyım. Seninkiler de gidiyo demi. Bu arada kız bu ay günüm geçti korkuyorum düzene binmedi mi acaba Ayy stres oldum. Boşver daha yeni do um yaptın kilo verirsin emzirme bitince hiç üzme kendini bana da l_xl oluyo su an ama inanki kalıplar eskisi gibi değil küçücük yapmışlar. Ayağım bile bir numara büyüdü doğumdan sonra 😁😁😁

Bende ikinci çocuğum olsun diye çabalıyorum 1 buçuk sene olacak Rabbim inşallah en yakın zamanda nasip eder oğluşum şubatta 3 yaşına girecek :) birde ben tek çocuğum çocuğum yanlız kalmasın diye dua ediyorumm

Arkadaşlar benimde iki kizim var oğlum olsun istiyorum son adet tarihim 30 ağustos ve ayın 12 yumurtlama günüm diye düşünüp ogün ilişkiye girdik korunmasız bir defa bakalim nasip olacak mı

İyi bebeğim Elhamdulillah büyümeye başladı toparlıyo teyzesi ilk ameliyatı oldu bu arada. Erkeklerim de okula gidiyorlar ödev ödev yetişemiyorum artık Ayy yine de gitsinler kapanmasında razıyım. Seninkiler de gidiyo demi. Bu arada kız bu ay günüm geçti korkuyorum düzene binmedi mi acaba Ayy stres oldum. Boşver daha yeni do um yaptın kilo verirsin emzirme bitince hiç üzme kendini bana da l_xl oluyo su an ama inanki kalıplar eskisi gibi değil küçücük yapmışlar. Ayağım bile bir numara büyüdü doğumdan sonra 😁😁😁
Ameliyat oldu demek bebeğin.Rabbim şifa versin inşallah canım.Kaç kere ameliyat daha olacak? Rabbim yavrunu sana bağışlasın 🤲🤲
Evet oğlum 3.sınıf kızım 2.sınıf ablası 🥰 Hiç sormaaaaaa kafayı sıyırmak üzereyim ödevv ödev ders anlat anlat her akşam baş ağrısı çekiyorum 😭 Bir taraftan oğlum sürekli ağlıyor kucak istiyor bana yapışık bazen nefees alamıyorum isyan etmek istemiyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum 🙄 .Ama dediğin gibi okulların kapanmasını hiç istemiyorum .
Canım ben daha regl olmadım
Ama senin daha düzene girmemiştir yinede tedbirli olmakta fayda var .Benim başıma geldi işte kızım dünyaya geldi 🥰
Bende çok korkuyorum açıkçası .

He bu arada kızlar Güler misiniz Halime ağlar mısınız bilin bakalım 2,5 haftada kaç defa hasta olmuşumdur şöyle ki 😁
Önce Grip oldum
Sonra rota virüsü
Sonra idrar yolu enfeksiyonundan hastanede yattım
Sonra mide bağırsak spazmı oldum
Sonra uyuz oldum
Şimdide korana gibi bişeyim bilmiyorum🙄

Son düzenleme:
He bu arada kızlar Güler misiniz Halime ağlar mısınız bilin bakalım 2,5 haftada kaç defa hasta olmuşumdur şöyle ki 😁
Önce Grip oldum
Sonra rota virüsü
Sonra uyuz oldum
Gerçekten mi ? Okurken başım döndü 3 kere üst üste okudum . Şaka gibi yaaa ne kadar çok üst üste hasta olmuşsun çok çok geçmiş olsun canım 😔
Şimdi ne gibi belirtin var inşallah korona filan değilsindir bu kadar hastalıktan sonra hiç çekilmez olur 🤷
Bizde şuan hastalıkla uğraşıyoruz canım büyük oğlum çok hasta ateşli🥺 boğazı şiş yutkunamıyor antibiyotik kullanıyoruz 😔
Küçük oğlumun ise burnu tıkalı döşü baya dolu hafif öksürük 🤦
Kızım ben ve eşim gribi yeni atlattık
Allah yardımcımız olsun hastalık zor.

Sağolun canlarım benim
N Nazlim0634 sizede geçmiş olsun canom bugün çok daha iyiyim
karapisso karapisso sağol yavruuuu işte elimden geldiğince yapıyorum bişeyler
Bir yandan üst üste hastalıklar bir yandan okul bir yandan ilaçlardan yine dengem bozuldu ben regli olmayınca terminatöre bağlıyorum😂bir yandan onun gerginliği bir yandanda eşimin iş yerinde bir sürü olaylar olaylar bom diye patlıycam🙄😛

Sağolun canlarım benim
N Nazlim0634 sizede geçmiş olsun canom bugün çok daha iyiyim
karapisso karapisso sağol yavruuuu işte elimden geldiğince yapıyorum bişeyler
Bir yandan üst üste hastalıklar bir yandan okul bir yandan ilaçlardan yine dengem bozuldu ben regli olmayınca terminatöre bağlıyorum😂bir yandan onun gerginliği bir yandanda eşimin iş yerinde bir sürü olaylar olaylar bom diye patlıycam🙄😛
Hayrola canım. Allah erkeklerinde yardımcısı olsun ne zor zaman ama.... regl olursun inşallah rahatlarsın.

Hayrola canım. Allah erkeklerinde yardımcısı olsun ne zor zaman ama.... regl olursun inşallah rahatlarsın.
Hala gelen giden yok nerdeyse şüphelencem ahahaha 😂
Geçen eşime sordum bizde eşim korunuyor sen iyice dikkat ediyorsun dimi dedim bana demesin mi bilmem ediyorumdur heralde🙄
Şakası bir yana ben bir yorgunken çok sinirli oluyorum birde gecikince bir an önce rahatlarım inşallah😏
Bu arada iş görüşmelerine başladım 2. Görüşmeye çağırdılar dua edin bana bacılar
Çocukları yine anneme kitleyip kaçıcam🤪

Geçen eşime sordum bizde eşim korunuyor sen iyice dikkat ediyorsun dimi dedim bana demesin mi bilmem ediyorumdur heralde🙄
Şakası bir yana ben bir yorgunken çok sinirli oluyorum birde gecikince bir an önce rahatlarım inşallah😏
Bu arada iş görüşmelerine başladım 2. Görüşmeye çağırdılar dua edin bana bacılar
Gelen gidin varmı kuzum. Mesleğin neydi kız. Banada iş bulsana. Ama kitleyecek kimsem yok:KK43:

Gelen gidin varmı kuzum. Mesleğin neydi kız. Banada iş bulsana. Ama kitleyecek kimsem yok:KK43:
Henüz gelen giden yok canım
Ben en son devlete bağlı bir kurumda çalışıyordum pandemiyle birlikte ev hanımı oldum 😁
Deme öyle ya kıyamam ben sana annemde pek memnun değil çalışmamdan çocuklar bunaltıyor ama artık başlamam lazım
Pazartesi gideceğim yer bir matbaa fabrikası grafiker bir kuzenim var daha önce çalışmış orda tesadüfe şaşırdım sahipleri çok katılar yapamazsın dedi baya bişeyler anlattı sömürücü tipler dedi kafam karıştı belki gitmem 🙄
Sen neler yapıyorsun bakim anlat😁😘

Son düzenleme:
Ameliyat oldu demek bebeğin.Rabbim şifa versin inşallah canım.Kaç kere ameliyat daha olacak? Rabbim yavrunu sana bağışlasın 🤲🤲
Evet oğlum 3.sınıf kızım 2.sınıf ablası 🥰 Hiç sormaaaaaa kafayı sıyırmak üzereyim ödevv ödev ders anlat anlat her akşam baş ağrısı çekiyorum 😭 Bir taraftan oğlum sürekli ağlıyor kucak istiyor bana yapışık bazen nefees alamıyorum isyan etmek istemiyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum 🙄 .Ama dediğin gibi okulların kapanmasını hiç istemiyorum .
Canım ben daha regl olmadım
Ama senin daha düzene girmemiştir yinede tedbirli olmakta fayda var .Benim başıma geldi işte kızım dünyaya geldi 🥰
Bende çok korkuyorum açıkçası .
Evet canım bayağı gecikmeli oldum bu ay aslında zaten spiralim var ben yine de tedirgin oluyom 😆 ameliyatımız cok güzel oldu Elhamdülillah zamanla belli olacak bir daha olup olmayacağı inşallah olmaz oda çekti bende hatta ailecek zor bir dönem atlattık 😌 Ayy maşallah yaa demek kucaktan inmiyor paşa bey canım yaa az kaldı yakında dişleri falan başlicak 😁
sadehayatt06 sadehayatt06 kız patlatacan mı bomba yoksa😂
N Nazlim0634 cano kıyamam ben sana yaa 😂
karapisso karapisso bacımsu nerelerdesin özlediiimm🥰
Ayy aman yok kız Allah korusun önce şu kızıkamı büyüteyim 😁😁
Önce Grip oldum
Sonra rota virüsü
Sonra uyuz oldum
Yaa kuzum çok üzüldüm çok geçmiş olsun bol bol c ve d vitaminleri al bu ara sen. Rota nasıl oldun kız onu çocuklar olmuyor mu bilemedim.
İdrar yollarına da hayıt otu o kadar iyi geliyor ki bir arastır istersen canım
Canım dikkat ediyoruz ama çocuklar okula gidince hastalık kaçınılmaz oluyor . Sürekli hastalar okullar çok kalabalık malesef 🤷
Evet biz de hep hastayız yaa okuldan geldi bize de maalesef ana kız antibiyotik kullanıyorz
Ayy Ayy hadi bakalım sen patlat bir bomba da keyfimiz yerine gelsin bacım ❤️😁

X