- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #4.981
Kolay değil kız herşey bize bakıyor. Allahım güç kuvvet versin hepimize.Evet bu olayı anlatmıştın hatırlıyorumDiyecek söz bulamıyorum
Aynı sende benim gibisin orda yapacaklarım aklıma gelmez sonra kendi kendimi yer dururum neden söylemedim neden yırtınmadım diye
Ayyy canom 3. Yeter bize Allah isteyen hak eden annelere nasip etsin aminn
Tabiki sen kendi durumunu daha iyi biliyorsun kuzum büyük sorumluluk istiyor bebek bakmak tam yan gelip yatıyorsun ağlamaya başlıyorDün alışverişe çıkalım beraber dedik markette bir ağlama tutturdu eşim çabalıyor bir taraftan ben çabalıyorum bir taraftan kan ter döktük eşim dediki emzirme odasına git emzir alışveriş bitince ararım seni dedi güya alışverişe çıktık birde 4 ml mama içti güya beyfendi Ne yapalım büyüyecek Rabbim sağlık versin
Bİr görsen çok çok tatlı yersin yersin bunu da söylemeden olmazdı
Yavrum güzel kardeşim , dualarınızı hissediyorum. Az kaldı 4 gün Rabbimin nasibini bekliyorum.
Canım benim, sen korunma bakarsın oluverir.Kızlar meraba konuyu tesadufen gordum ,
14 aylık bir kızım var tüp bebek . 38 yasındayım ,kızıma kardeş dusunuyorum ,yine tüp olcak mecbur, kızım emıyor, tüp bebek tedavısındekı ılaclar süte gecıyor, yaşım gecmeden ve cok yaş farkı olmadan ıkıncı olsun ıstıyoruz , emzirmeyı mı bıraksam dıyorum vicdanım devreye gırıyor , okadar ikilemdeyim ki
Memeye çok düşkün degıl , gunduz ıkı kere falan emıo sadece , nasip inş hayırlısı olur bakalımCanım benim, sen korunma bakarsın oluverir.
Benim çevremde 40 yaşında doğum yapan çok var gayet sağlıklı anne ve bebek.
Senin fikrini bilmem , ben asla 24 ay emzirmeden yapamam. Anne bebek bağlanmasın için çok önemli iki yıl. Dilerim gönlüne göre olur herley.
Aynen canım hiç sorma yapsan bir türlü yapmasan bin türlüKolay değil kız herşey bize bakıyor. Allahım güç kuvvet versin hepimize.
Ayyy o heyecanı iyi biliyorum tanıyorumİnşallah canımsın yavrum. Bende heyecan tavan....
Tabi ya kolaymı her çocuk ayrı bir mesai Allah kolaylıklar versin canımEvet bu olayı anlatmıştın hatırlıyorumDiyecek söz bulamıyorum
Aynı sende benim gibisin orda yapacaklarım aklıma gelmez sonra kendi kendimi yer dururum neden söylemedim neden yırtınmadım diye
Ayyy canom 3. Yeter bize Allah isteyen hak eden annelere nasip etsin aminn
Tabiki sen kendi durumunu daha iyi biliyorsun kuzum büyük sorumluluk istiyor bebek bakmak tam yan gelip yatıyorsun ağlamaya başlıyorDün alışverişe çıkalım beraber dedik markette bir ağlama tutturdu eşim çabalıyor bir taraftan ben çabalıyorum bir taraftan kan ter döktük eşim dediki emzirme odasına git emzir alışveriş bitince ararım seni dedi güya alışverişe çıktık birde 4 ml mama içti güya beyfendi Ne yapalım büyüyecek Rabbim sağlık versin
Bİr görsen çok çok tatlı yersin yersin bunu da söylemeden olmazdı
İşe başlayacağım ve 3 sene geçmeden başlamış olmam gerekMesajını atlamışım kusura bakma. Emziriyormusun? Bebeğin 15 aylık.ben emzirirken hamile kalamadım, 24 ay emziirp 25.ay gebe kaldım 2 kez. Bence sende bekle. Olur inşallah. Gönlüne göre.
Huuuu huuu Canomm Rabbim nasibini,meleğini gönderdi mi?Yoksa nasibin meleğin ertelendi miYavrum güzel kardeşim , dualarınızı hissediyorum. Az kaldı 4 gün Rabbimin nasibini bekliyorum.
Ertelendi kuzum. Nasip olursa bir dahaki ayaHuuuu huuu Canomm Rabbim nasibini,meleğini gönderdi mi?Yoksa nasibin meleğin ertelendi miKuzum
Hadi inşallahErtelendi kuzum. Nasip olursa bir dahaki aya
Eğer hamile kalırsam minik kızımla doğum ayları aynı olacak , yaş aralıklarıda 3 yaş inşallah.
Hadi inşallah
Benimde öyle ay değil günü gününe aynı olcak cnku sezeryan olucak 2 sene once ayın 9 unda yumurtladım hamile kaldm bu ayda kalırsam ikiside aynı gün olucakkErtelendi kuzum. Nasip olursa bir dahaki aya
Eğer hamile kalırsam minik kızımla doğum ayları aynı olacak , yaş aralıklarıda 3 yaş inşallah.
Hadi inşallah tutunmuştur meleğin.Benimde öyle ay değil günü gününe aynı olcak cnku sezeryan olucak 2 sene once ayın 9 unda yumurtladım hamile kaldm bu ayda kalırsam ikiside aynı gün olucakk
Hoşgeldinmerhabalar, benimde 1 oğlum var 5.5 yaşında bende ikinci bebiş düşünüyorum spiral var bende de çıkartmayı düşünüyorum çıkarttıran var mı çok acıyor mu acababu arada isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar versin rabbim