- 10 Ağustos 2021
- 575
- 535
- 33
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.001
amin çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinHoşgeldin
Kullanmadım hiç, ama acımıyor diye biliyorum.
Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin canım.
Elhamdülillah iyiyiz bugün 53 günlük olduk.Bazen ağlama krizleri oluyor o anlarda zorlanıyorum ne yapsam susmuyor.Oglum kızım gerçekten çok ama çok sıkıldılar sürekli evdeyiz bebek yüzünden. Sürekli elimden geldiğince parka çıkarıyorum.Bizim miniğin de hoşuna gidiyor emmek istediği zaman emzirme önlüğü ile emziriyorum yanımda mama da götürüyorum günlerimiz böyle geçiyor.Sen nasılsın bebeğin nasıl?
Kaç aylık oldu. Özelden fotosunu yollasana balloşkonun.
Canım öncelikle Rabb'im hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.Geçen sene 3. Bebeği düşündükten sonra çıkarttırdım spirali. Hiç hissetmedim en ufak acı hissetmedim. Canım korkma zaten 1dakika bile sürmüyor.merhabalar, benimde 1 oğlum var 5.5 yaşında bende ikinci bebiş düşünüyorum spiral var bende de çıkartmayı düşünüyorum çıkarttıran var mı çok acıyor mu acababu arada isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar versin rabbim
çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için çıkardıktan ne kadar sonra gebe kaldınız acaba ALLAH BAĞIŞLASIN EVLATLARINIZI İNŞALLAHCanım öncelikle Rabb'im hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.Geçen sene 3. Bebeği düşündükten sonra çıkarttırdım spirali. Hiç hissetmedim en ufak acı hissetmedim. Canım korkma zaten 1dakika bile sürmüyor.
Rabbim Cümlemizin evladını bağışlasın.Canım tam 4 ay sonra hamile kaldım.çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için çıkardıktan ne kadar sonra gebe kaldınız acaba ALLAH BAĞIŞLASIN EVLATLARINIZI İNŞALLAH
ÇOK ŞÜKÜR RABBİM ARATMAMIŞ UMARIM BENDE ÇOK UZUN BEKLEMEM :)Rabbim Cümlemizin evladını bağışlasın.Canım tam 4 ay sonra hamile kaldım.
Aminnn inşallah canımÇOK ŞÜKÜR RABBİM ARATMAMIŞ UMARIM BENDE ÇOK UZUN BEKLEMEM :)
Canım benim nasılsın ?Hadi inşallah tutunmuştur meleğin.
Canoomm nerdesinnnnnnnnnnnnnTabi ya kolaymı her çocuk ayrı bir mesai Allah kolaylıklar versin canım
Ahh yemez miyim canım çekti heee
Canım bugün (sadehayat)geldi aklıma burayada yazmayınca merak ettim profiline baktım profili silinmiş.İnşalalh kötü bir şey yoktur.Senin haberin yok değil mi?Hadi inşallah tutunmuştur meleğin.
Bu ay çalışma yok. Misafirim var ve eşim ciddi anlamda hazır değil. Bende erteledim şimdilik. Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin. İyiyiz elhamdülillah çok şükür sen nasılsın?Canım benim nasılsın ?Herşey yolunda mı? Çocuklar nasıl? Bu aralar ses seda yok kimseden Miniğin meleğin gelir inşallah bu ay Çalışmalar ne alemde
Ben baktım aktif canım .Canım bugün (sadehayat)geldi aklıma burayada yazmayınca merak ettim profiline baktım profili silinmiş.İnşalalh kötü bir şey yoktur.Senin haberin yok değil mi?
Merhaba canım iyiyim Elhamdulillah sen nasılsın çocuklar nasıl biz koşturma devam diyoruz iyi şimdi çok ş ü kür kızım evdeyiz bir kaç hafta hastanedeydik şimdi evdeyiz. Cok zor oluyo bana hastane ortamı İnternet paketim de yetmediği için pek girmiyordum. Var mı haberler sayfaları okuyamadımBu ay çalışma yok. Misafirim var ve eşim ciddi anlamda hazır değil. Bende erteledim şimdilik. Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin. İyiyiz elhamdülillah çok şükür sen nasılsın?
Ben baktım aktif canım .
sadehayatt06 Nerelerdesin kızın nasıl ?
Bizlerde iyiyiz bir yaramazlık yok çok şükür.Hayırlısı olur hakkında inşallah canım . Tabi ki eşinin de hazır olması çok önemli . Çocuk dünyanın en güzel şeyi ama çok yorucu ...Bu ay çalışma yok. Misafirim var ve eşim ciddi anlamda hazır değil. Bende erteledim şimdilik. Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin. İyiyiz elhamdülillah çok şükür sen nasılsın?
Ben baktım aktif canım .
sadehayatt06 Nerelerdesin kızın nasıl ?
Canımsın, Rabbim sana yardımcı olsun meleğine şifalar versin.Merhaba canım iyiyim Elhamdulillah sen nasılsın çocuklar nasıl biz koşturma devam diyoruz iyi şimdi çok ş ü kür kızım evdeyiz bir kaç hafta hastanedeydik şimdi evdeyiz. Cok zor oluyo bana hastane ortamı İnternet paketim de yetmediği için pek girmiyordum. Var mı haberler sayfaları okuyamadım
Bende bu aralar çok yoruldum. Rabbim kalbimi biliyor hep bir bebek isteği olacak ,dilerim hakkımda hayırlı olanı yaşarım. Sen nasılsın?Bizlerde iyiyiz bir yaramazlık yok çok şükür.Hayırlısı olur hakkında inşallah canım . Tabi ki eşinin de hazır olması çok önemli . Çocuk dünyanın en güzel şeyi ama çok yorucu ...
Çok şükür iyiyim . İnşallah hakkında hayırlısı olsun.Aynen evimizin huzuru arttı oğluşumla bin şükür Rabbime... Hayırlısıyla Rabbim sana da nasip etsinBende bu aralar çok yoruldum. Rabbim kalbimi biliyor hep bir bebek isteği olacak ,dilerim hakkımda hayırlı olanı yaşarım. Sen nasılsın?
Yorucu elbet ama bir okadar mutluluk huzur demek yeni bir evlat... Rabbim bekleyen, hiç evlat korkusu tatmamış kullarına nasip eylesin ilk önce...
Allah şifalar versin hayrola neyi var, şimdi nasıl babacığın.Çok şükür iyiyim . İnşallah hakkında hayırlısı olsun.Aynen evimizin huzuru arttı oğluşumla bin şükür Rabbime... Hayırlısıyla Rabbim sana da nasip etsin
Babam hasta yarın hastaneye yatış yapacaklar babam için dua eder misin Canım Allah razı olsun.
Bir kaç ay önce babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendikR
Allah şifalar versin hayrola neyi var, şimdi nasıl babacığın.
Allah size bağışlasın. Şifa versin canım yaBir kaç ay önce babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendik