Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen nasılsın bebeğin nasıl?
Kaç aylık oldu. Özelden fotosunu yollasana balloşkonun.
Elhamdülillah iyiyiz bugün 53 günlük olduk.Bazen ağlama krizleri oluyor o anlarda zorlanıyorum ne yapsam susmuyor.Oglum kızım gerçekten çok ama çok sıkıldılar sürekli evdeyiz bebek yüzünden. Sürekli elimden geldiğince parka çıkarıyorum.Bizim miniğin de hoşuna gidiyor emmek istediği zaman emzirme önlüğü ile emziriyorum yanımda mama da götürüyorum günlerimiz böyle geçiyor.
Siz nasılsınız çocuklar iyiler mi Onları benim için öpermisin mis mis

Canım öncelikle Rabb'im hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.Geçen sene 3. Bebeği düşündükten sonra çıkarttırdım spirali. Hiç hissetmedim en ufak acı hissetmedim. Canım korkma zaten 1dakika bile sürmüyor.

çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için çıkardıktan ne kadar sonra gebe kaldınız acaba ALLAH BAĞIŞLASIN EVLATLARINIZI İNŞALLAH

Canım benim nasılsın ? Herşey yolunda mı? Çocuklar nasıl? Bu aralar ses seda yok kimseden Miniğin meleğin gelir inşallah bu ay Çalışmalar ne alemde
Bu ay çalışma yok. Misafirim var ve eşim ciddi anlamda hazır değil. Bende erteledim şimdilik. Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin. İyiyiz elhamdülillah çok şükür sen nasılsın?
Canım bugün (sadehayat)geldi aklıma burayada yazmayınca merak ettim profiline baktım profili silinmiş.İnşalalh kötü bir şey yoktur.Senin haberin yok değil mi?
Ben baktım aktif canım .
sadehayatt06 Nerelerdesin kızın nasıl ?

Merhaba canım iyiyim Elhamdulillah sen nasılsın çocuklar nasıl biz koşturma devam diyoruz iyi şimdi çok ş ü kür kızım evdeyiz bir kaç hafta hastanedeydik şimdi evdeyiz. Cok zor oluyo bana hastane ortamı İnternet paketim de yetmediği için pek girmiyordum. Var mı haberler sayfaları okuyamadım

Bizlerde iyiyiz bir yaramazlık yok çok şükür.Hayırlısı olur hakkında inşallah canım . Tabi ki eşinin de hazır olması çok önemli . Çocuk dünyanın en güzel şeyi ama çok yorucu ...

Canımsın, Rabbim sana yardımcı olsun meleğine şifalar versin.
Haber varmı bende bilmiyorum.
Yeğenim hasta, erkek kardeşimin kızı 18 aylık. Metabolizma hastası. İstanbula geldiler , gidip geldiler hastaneye , benğm küçük kızımdam 6 ay küçük. Nasıl etkilendim üzüldüm anlatamam. Oda Zeynep benimkide... Rabbim sen kolay eyle işlerini rast getir.hayırlı kapılar aç,Senin kapına gelen kullarına.

Bizlerde iyiyiz bir yaramazlık yok çok şükür.Hayırlısı olur hakkında inşallah canım . Tabi ki eşinin de hazır olması çok önemli . Çocuk dünyanın en güzel şeyi ama çok yorucu ...
Bende bu aralar çok yoruldum. Rabbim kalbimi biliyor hep bir bebek isteği olacak ,dilerim hakkımda hayırlı olanı yaşarım. Sen nasılsın?
Yorucu elbet ama bir okadar mutluluk huzur demek yeni bir evlat... Rabbim bekleyen, hiç evlat korkusu tatmamış kullarına nasip eylesin ilk önce...

Çok şükür iyiyim . İnşallah hakkında hayırlısı olsun.Aynen evimizin huzuru arttı oğluşumla bin şükür Rabbime... Hayırlısıyla Rabbim sana da nasip etsin
Babam hasta yarın hastaneye yatış yapacaklar babam için dua eder misin Canım Allah razı olsun.

R
Allah şifalar versin hayrola neyi var, şimdi nasıl babacığın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…