Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar hala devam ediyor mu acaba calismalar. Ilk sayfadaki listede herkes doğurmuş heralde diye anladim ama. Yeni katilanlar varsa bende isterim. 3. Yu istiyorum nasip olursa inşallah
Gel gel birlikte dertleşelim. Yavruların kaç yaşlarında. Bende 4.için çalışıyorum

Mesajını atlamışım kusura bakma. Emziriyormusun? Bebeğin 15 aylık.ben emzirirken hamile kalamadım, 24 ay emziirp 25.ay gebe kaldım 2 kez. Bence sende bekle. Olur inşallah. Gönlüne göre.

Mesajını atlamışım kusura bakma. Emziriyormusun? Bebeğin 15 aylık.ben amzirirken hamile kalamadım, 24 ay emziirp 25.ay gehe kaldım 2 kez. Bence sende bekle. Olur inşallah. Gönlüne göre.
Benimde kac gundur silik cizgim vardi ama koyulasmadi simdi de gecti negatife döndü. Acaba bende hala emziriyorum diye mi olmuyor birsey

Benimde kac gundur silik cizgim vardi ama koyulasmadi simdi de gecti negatife döndü. Acaba bende hala emziriyorum diye mi olmuyor birsey
Senin süren az 4 ay sonra olur inşallah. 24 ay emzirirsen tabi. Kesinlikle olabilir.. Ben yaşadım
Hatta çok üzüldüm gebe kalamıyorum tekrar diye. Sonra emzirmeye bıraktım o ay oldu.

Senin süren az 4 ay sonra olur inşallah. 24 ay emzirirsen tabi. Kesinlikle olabilir.. Ben yaşadım
Hatta çok üzüldüm gebe kalamıyorum tekrar diye. Sonra emzirmeye bıraktım o ay oldu.
Bende yavas yavasbirakmak istiyorum emzirmeyi. Dogum gunune kadar bekleyeyim dedim de zor birakacak gibi. En iyisi ben simdiden başlasam daha iyi heralde

Ya adetime üç gün var bugün kahverengi leke geldi az çok az ama ped taktığım için görünüyor ve normalde adetime bi hafta hala sancıdan kıvranan ben h bi belirti yok arada Rahime çok belli olmayan bi sızı geliyor ama o kadar acaba zerdeçallı süt içtiğim için mi sancım kesildi bu lekelenme nedir yerleşmemi dua eder misiniz bana

Kizlar benim gecikmem var testlerdeki kuruma cizgisi olsa koyulasma olmaz demi ? 2A yazan iki gun onceki test. Sanki bugunku daha koyu

Eklentiler

• 20210804_131216.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 19
Evet bu olayı anlatmıştın hatırlıyorum Diyecek söz bulamıyorum
Aynı sende benim gibisin orda yapacaklarım aklıma gelmez sonra kendi kendimi yer dururum neden söylemedim neden yırtınmadım diye
Ayyy canom 3. Yeter bize Allah isteyen hak eden annelere nasip etsin aminn
Tabiki sen kendi durumunu daha iyi biliyorsun kuzum büyük sorumluluk istiyor bebek bakmak tam yan gelip yatıyorsun ağlamaya başlıyor Dün alışverişe çıkalım beraber dedik markette bir ağlama tutturdu eşim çabalıyor bir taraftan ben çabalıyorum bir taraftan kan ter döktük eşim dediki emzirme odasına git emzir alışveriş bitince ararım seni dedi güya alışverişe çıktık birde 4 ml mama içti güya beyfendi Ne yapalım büyüyecek Rabbim sağlık versin
Bİr görsen çok çok tatlı yersin yersin bunu da söylemeden olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…