- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #4.941
Ne istemiş yavrudan, hay Allahım Yarabbim. Tövbe estağfurullah. Sinir oldum bende.Canlarım benim ne güzel döktürmüşsünüZ
Bizde eşimle yalnızız kimseden fayda yok maalesef aman zararları olmasından faydadan vazgeçtik
Bayramda kızım babannesinde kaldı ki biliyorsunuz kocaman kız artık çocuğun psikolojisini bozmuş bir daha aslaaaa töbeee tüm stresini çocuğun üzerinden atmış stres topu gibi azarlamışta azarlamış bir daha hayatta bırakmam
yok bacım bu sene tatil gibi bir durumumuz yok eşimin iş yeri taşınıyor yine çok yoğun ve stresli şimdi birde ortalık malum canımız sıkkın Allah yardımcımız olsun çok mutsuzuz yaaa hiç bir şey tad vermiyor tam mutlu etmiyor eskilere özlemle geçiyor günlerim
Bombaları bekliyorum siZden 4.ler gelsin
Minnoşlarıda sizide öpüyorum
Amln kuzum Amin bu aziz mübarek cuma günü , hakkımızda en hayırlısını versin Rabbim.Sabırsızlıkla haber bekliyorum hadi hakkında hayırlısı
Yatsı ezanı okunuyor şimdi dualarım seninle sağlıklı, akıllı , imanlı , merhametli bir yavrun olur inşallah çok bekletmez sizi inşallah annesibende çok heyecan yapıyorum bu durumlar da her gün girip bakıyorum haydi patlat bir bomba
Sorma gelemez hiç sıkıntıya sürahiyi onun koyduğu yerden bir karış ileriye koyuyor diye kızmış kırlenti yere düşürme diye kızmış banyoya saçı dökülmüş diye kızmışNe istemiş yavrudan, hay Allahım Yarabbim. Tövbe estağfurullah. Sinir oldum bende.
Neyse senden bundan sonra bırakmazsın olur biter.
Kolaylıklar diliyorum canım benim.
Hayata olan öfkesini kusmuş yavruya. Bilmiyor yaptığı hatanın ona neler kaybettirdiğini.Sorma gelemez hiç sıkıntıya sürahiyi onun koyduğu yerden bir karış ileriye koyuyor diye kızmış kırlenti yere düşürme diye kızmış banyoya saçı dökülmüş diye kızmış
Nefret ediyorum kvdeden ya böyle düşğnmek istemiyorum ama öyle
Sağlıkla hayırlısıyla olur umarım. Yaşları kaç ?Dualarda buluşalım inşallah bende iki çocuğuma kardeş istiyorum Allah nasip eder inşallah Amin
Kızım 8 oğlum 6 spırel vardı çıkardım bi ay geçti bişi olmadı ikinci aydayız adetime 10 gün var ama içimdeki his. Bu ayda yok gibi nasip Allah’ın işine karışılmaz zamanı var demek kiSağlıkla hayırlısıyla olur umarım. Yaşları kaç ?
Rabbim bekleyen herkese sağlıkla huzurla nasip etsin.
Canım sağlıkla gelir bebeğin inşallah geçen sene aynı bende senin gibiydim oğlum 8 Kızım 6 buçuk yaşında spirali çıkarttım 4. ayda hamile kaldım bugün tam 41 günlük oldukKızım 8 oğlum 6 spırel vardı çıkardım bi ay geçti bişi olmadı ikinci aydayız adetime 10 gün var ama içimdeki his. Bu ayda yok gibi nasip Allah’ın işine karışılmaz zamanı var demek ki
Ayyy kuzum yaaaaSorma gelemez hiç sıkıntıya sürahiyi onun koyduğu yerden bir karış ileriye koyuyor diye kızmış kırlenti yere düşürme diye kızmış banyoya saçı dökülmüş diye kızmış
Nefret ediyorum kvdeden ya böyle düşğnmek istemiyorum ama öyle
Yeminle kyv den nefret ettimCanlarım benim ne güzel döktürmüşsünüZ
Bizde eşimle yalnızız kimseden fayda yok maalesef aman zararları olmasından faydadan vazgeçtik
Bayramda kızım babannesinde kaldı ki biliyorsunuz kocaman kız artık çocuğun psikolojisini bozmuş bir daha aslaaaa töbeee tüm stresini çocuğun üzerinden atmış stres topu gibi azarlamışta azarlamış bir daha hayatta bırakmam
yok bacım bu sene tatil gibi bir durumumuz yok eşimin iş yeri taşınıyor yine çok yoğun ve stresli şimdi birde ortalık malum canımız sıkkın Allah yardımcımız olsun çok mutsuzuz yaaa hiç bir şey tad vermiyor tam mutlu etmiyor eskilere özlemle geçiyor günlerim
Bombaları bekliyorum siZden 4.ler gelsin
Minnoşlarıda sizide öpüyorum
Hoşgeldin cnm Allah bağışlasın oğlunu kayıpların için üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın Dr. Ne diyo pıhtılaşma fln mı
Sağlıkla hayırlısıyla olur umarım. Yaşları kaç ?
Rabbim bekleyen herkese sağlıkla huzurla nasip etsin.
Yeminle kyv den nefret ettimÇocuktan ne istedin babanne demiş yanına gelmiş insan olan anlar yaaa şuan da içimden sayıyorum Allah affetsin
Kız 4.mü bekliyorsun bizdendiyene söyleyene bak hele ben beraber doğururuz diyordum ben doğurdum bile sen düşünmeyi bile bırak aklından çıkardın gitti halbuki hayallerimiz vardı beraber doğurup büyütecektik Ama geç kaldın sayılmazsın
Kızım bebekken Arefe günü Kvdete bırakmıştım 1 saatliğine işim vardıYeminle kyv den nefret ettimÇocuktan ne istedin babanne demiş yanına gelmiş insan olan anlar yaaa şuan da içimden sayıyorum Allah affetsin
Kız 4.mü bekliyorsun bizdendiyene söyleyene bak hele ben beraber doğururuz diyordum ben doğurdum bile sen düşünmeyi bile bırak aklından çıkardın gitti halbuki hayallerimiz vardı beraber doğurup büyütecektik Ama geç kaldın sayılmazsın
Kızım bebekken Arefe günü Kvdete bırakmıştım 1 saatliğine işim vardı
işimi bitirdim mahalleye bir girdim Onun Sokağına yaklaştım biri k.çını yırta yırta bağırıyor hemde ne belalar okuyor Allah belanı versin köpek falan diyor Çol inançsız biridir rahat bela okur asla ama asla uyuşmayız onunla
yaklaştıkça anladım kv olduğunu ben biriyle kavga ediyor sandım apartmandan yukarı çıkıp benim kızın ağlamasını duyunca kalp krizi geçiricek gibi oldum bana o an şok geldi dondum kaldım ve hiç bişey diyemedim nasıl yuttum ben o durumu nasıl sineye çektim nasıl ortalığı ayağa kaldırmadım diye sonradan aklım başıma geldi 1 yaşındaydı dövdümü sadece kızdımı dili yokki anlatsın
O yüzlen töbeliydim asla bırakmam ona bu sene koca kız oldu kızacak değil ya dedim değişen bir şey olmamış
Kendisi yalnız yaşıyor kimse için böyle düşünmem ama yalnız olmayı hak ediyor çok şeyler yaşadım ben onla bana uzak Allaha yakın..
Neyse hem ben sinir oldum hem sizi gerdim nerden geldi yine aklıma..
Ben pas dedim beni geçtik biliyorsun he valla sizden yani üçünüzden 4.yü bekliyorum
Valla kuruntumu sıcaktanmı bilmiyorum ama ikindiye yakın bayılavak gibi uykum geliyor.karapisso kız var mı bi gelişma konusu açılmışken soralım bu grup o yüzlen vardı dimi kaçak göçek var mı yaz bize mutlaka
Ooo geliyor geliiiyooor havalı geliyorValla kuruntumu sıcaktanmı bilmiyorum ama ikindiye yakın bayılavak gibi uykum geliyor.
İnşallah bebektendir kuruntu değildir
Yaa dayanamadım test yaptım fosssss, bat 8 ağustosOoo geliyor geliiiyooor havalı geliyor
Daha erken kız hemen fos deme ama stres yaparsan olmaz rahat ol bacımYaa dayanamadım test yaptım fosssss, bat 8 ağustos
Off olmaz deme olur de nolır olur deDaha erken kız hemen fos deme ama stres yaparsan olmaz rahat ol bacım