Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün kendimi çok kötü hissettim o kadar halsizim ki anlatamam
Akşama kadar hiçbirşey yapamadım
Yemek yerken isteksiz yedim
Midem bir tuhaf
Kızlar ilk hamileligim de 25 yasindaydim ikincisinde 26 hiç hatırlamıyorum uzanıp yattığımı, hastalandığımı kıpır kıpırdım her işi yapardım hiç oturmazdım
Yaşım 32 yaş amannn heryerim ağrıyor Yaş geçtikçe zor oluyor bu işler demekki diye düşündüm bugün
Hiçbir şeye halim yok yatarken bile çok yorgun hissediyorum kendimi

Ben 24 yaşında olmama rağmen bende aynı durumdayım yarın işe gitmem lazım ama bütün gün yatıp uyuyasım var

Bende oyleyim cnm yemekti çamaşırdı bulaşıktı oyle isteksiz zoraki yapıyorum ki çocuklar bir sey isteyip durmasa akşama kadar yatar yuvarlanırm

Kızlar yazamıyorum şu uzaktan eğitim muhabbeti bizi acayip kitledi sadece okuyabiliyorum Hiç oturamıyorum bu neydide başımıza geldi arkadaş
Öpüyorum hepinizi aklımdasınız
Bizimde aynı. Neyseki okula gidiyor haftada bir çarşamba canlı ders var . Elhamdülillah ya. İnşallah biter bu virüs bizde rahat rahat salarız okula. 4 yaşındaki kızım çok istiyor gitmeyi. İnşallah seneye.
N Nazlim0634 biraz sürüyor bu halsizlikler. İnşallah geçici bunu düşün rahatla.

Oğlum pazartesi salı okula gidiyor sabahçı 2. Sınıf
Kızım perşembe cuma gidiyor öğlenci 1. Sınıf bizimde çarşamba canlı günü canlı dersimiz var
Evet canım bende öyle düşünüyorum bugünler kalıcı değil elbette
Geçer inşallah en kısa zamanda
Sürekli uykum geliyor
Haftaya perşembe doktora gitmeyi düşünüyorum 6 hafta 3 günlük olmuş oluyor kalp atışları duyulur mu

Maşallah hadi bakalım güzel haberleee

Bence duyulur canım hadi inşallah pıt pıt

Duyulur inşâllah , geç döllenme değil seninki. Regl günü baya net çıktı testinde.
Benim 3.geç döllenmeydi.
Nasılsın canım benim.
N neyb sagliklihayat nasılsınz. Şimdi yazarken bebeğim eğilip eğilip gözlerime bakıyor kahkaha atıyoruz selamlar herkese

Evet canım regl günümden ertesi gün test yaptım baya netti
Perşembeye randevu aldım inşallah duyulur kalp atışları
Kahkahanız bol olsun bebeğini öp benim yerime

Maşallah Anne kız siZe
İyiyiz canoo uğraşmaca aşırı yoğunluk
Yattığım an uyuyakalıyorum resmen koş ali koş

Selam kuzummm Oyy maşallah neşeniz bol olsun seneye biz atarız artık kızımla gülücükler inşallah ben hala zayıflamaya devam. İnsanın canı hiç mi bir sey istemez yiyemez su bile zoraki içiyorum minnak bir şey doğacak heralde

Kızlar 3 , 4 gündür mide bulantılarım başladı tiksinme derseniz üst seviyede Yemek yapabiliyorum şükürler olsun
Rabbim dağına göre kış veriyor

Çocukların ikisinde de bu kadar olmamıştı bulantı
Bulantı var ama ögürme çıkarma yok midemde bulantı geziyor
Perşembe gideyim bakalım doktor ne diyecek çok heyecanlıyım ❤

Kızlar merhabalar,
Hamileliğim ilerliyor ama foruma girip yorum yazamıyorum uzun zamandır Kızımı memeden ayırdık onun zorluklarını yaşıyoruz Mide bulantılarım ve halsizlik tam gaz Bir yandan da yüzyüze eğitim başladığı için üç gün okuldayim Kalan zamanlarda evden canlı ders yapıyoruz Günler hızla geçiyor

Senin hamile olduğunu şimdi gördüm Çok sevindim hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…