- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #4.381
Aaa hayırlı olsun canım hadi gözün aydın hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahVe bende hamileyimaylar önce deneyip ara vermiştik. Taşınma telaşım vardı. Şimdi tekrar denedik ve çok şükür rabbime
Hayırlı olsun tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahAaa hayırlı olsun canım hadi gözün aydın hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Ben 24 yaşında olmama rağmen bende aynı durumdayım yarın işe gitmem lazım ama bütün gün yatıp uyuyasım varKızlar bugün kendimi çok kötü hissettim o kadar halsizim ki anlatamam
Akşama kadar hiçbirşey yapamadım
Yemek yerken isteksiz yedim
Midem bir tuhaf
Kızlar ilk hamileligim de 25 yasindaydim ikincisinde 26 hiç hatırlamıyorum uzanıp yattığımı, hastalandığımı kıpır kıpırdım her işi yapardım hiç oturmazdım
Yaşım 32 yaş amannn heryerim ağrıyorYaş geçtikçe zor oluyor bu işler demekki diye düşündüm bugün
Hiçbir şeye halim yok yatarken bile çok yorgun hissediyorum kendimi
Bende oyleyim cnm yemekti çamaşırdı bulaşıktı oyle isteksiz zoraki yapıyorum ki çocuklar bir sey isteyip durmasa akşama kadar yatar yuvarlanırmKızlar bugün kendimi çok kötü hissettim o kadar halsizim ki anlatamam
Akşama kadar hiçbirşey yapamadım
Yemek yerken isteksiz yedim
Midem bir tuhaf
Kızlar ilk hamileligim de 25 yasindaydim ikincisinde 26 hiç hatırlamıyorum uzanıp yattığımı, hastalandığımı kıpır kıpırdım her işi yapardım hiç oturmazdım
Yaşım 32 yaş amannn heryerim ağrıyorYaş geçtikçe zor oluyor bu işler demekki diye düşündüm bugün
Hiçbir şeye halim yok yatarken bile çok yorgun hissediyorum kendimi
Bizimde aynı. Neyseki okula gidiyor haftada bir çarşamba canlı ders var . Elhamdülillah ya. İnşallah biter bu virüs bizde rahat rahat salarız okula. 4 yaşındaki kızım çok istiyor gitmeyi. İnşallah seneye.Kızlar yazamıyorum şu uzaktan eğitim muhabbeti bizi acayip kitledi sadece okuyabiliyorum Hiç oturamıyorum bu neydide başımıza geldi arkadaş
Öpüyorum hepinizi aklımdasınız
Oğlum pazartesi salı okula gidiyor sabahçı 2. SınıfBizimde aynı. Neyseki okula gidiyor haftada bir çarşamba canlı ders var . Elhamdülillah ya. İnşallah biter bu virüs bizde rahat rahat salarız okula. 4 yaşındaki kızım çok istiyor gitmeyi. İnşallah seneye.
N Nazlim0634 biraz sürüyor bu halsizlikler. İnşallah geçici bunu düşün rahatla.
Maşallah hadi bakalım güzel haberleeeOğlum pazartesi salı okula gidiyor sabahçı 2. Sınıf
Kızım perşembe cuma gidiyor öğlenci 1. Sınıf bizimde çarşamba canlı günü canlı dersimiz var
Evet canım bende öyle düşünüyorum bugünler kalıcı değil elbette
Geçer inşallah en kısa zamanda
Sürekli uykum geliyor
Haftaya perşembe doktora gitmeyi düşünüyorum 6 hafta 3 günlük olmuş oluyor kalp atışları duyulur mu
Aminn canım hemen yazarım sizeMaşallah hadi bakalım güzel haberleee
Bence duyulur canım hadi inşallah pıt pıtOğlum pazartesi salı okula gidiyor sabahçı 2. Sınıf
Kızım perşembe cuma gidiyor öğlenci 1. Sınıf bizimde çarşamba canlı günü canlı dersimiz var
Sürekli uykum geliyor
Haftaya perşembe doktora gitmeyi düşünüyorum 6 hafta 3 günlük olmuş oluyor kalp atışları duyulur mu
Aminnn inşlalhBence duyulur canım hadi inşallah pıt pıt
Duyulur inşâllah , geç döllenme değil seninki. Regl günü baya net çıktı testinde.Oğlum pazartesi salı okula gidiyor sabahçı 2. Sınıf
Sürekli uykum geliyor
Evet canım regl günümden ertesi gün test yaptım baya nettiDuyulur inşâllah , geç döllenme değil seninki. Regl günü baya net çıktı testinde.
Benim 3.geç döllenmeydi.
Nasılsın canım benim.
N neybsagliklihayat nasılsınz. Şimdi yazarken bebeğim eğilip eğilip gözlerime bakıyor kahkaha atıyoruz selamlar herkese
Maşallah Anne kız siZeDuyulur inşâllah , geç döllenme değil seninki. Regl günü baya net çıktı testinde.
Benim 3.geç döllenmeydi.
Nasılsın canım benim.
N neybsagliklihayat nasılsınz. Şimdi yazarken bebeğim eğilip eğilip gözlerime bakıyor kahkaha atıyoruz selamlar herkese
Selam kuzummm Oyy maşallah neşeniz bol olsun seneye biz atarız artık kızımla gülücükler inşallahDuyulur inşâllah , geç döllenme değil seninki. Regl günü baya net çıktı testinde.
Benim 3.geç döllenmeydi.
Nasılsın canım benim.
Kızlar 3 , 4 gündür mide bulantılarım başladı tiksinme derseniz üst seviyede Yemek yapabiliyorum şükürler olsun
Rabbim dağına göre kış veriyor
Çocukların ikisinde de bu kadar olmamıştı bulantı
Bulantı var ama ögürme çıkarma yok midemde bulantı geziyor
Perşembe gideyim bakalım doktor ne diyecek çok heyecanlıyım ❤