- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #4.401
Teşekkür ederim canım ❤Senin hamile olduğunu şimdi gördüm Çok sevindim hayırlı olsun
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım ❤Senin hamile olduğunu şimdi gördüm Çok sevindim hayırlı olsun
Ayy kıyamam ya bulantı olayı çok fena oluyor gerçekten yaşama sevinci gidiyor insanınKızlar 3 , 4 gündür mide bulantılarım başladı tiksinme derseniz üst seviyede Yemek yapabiliyorum şükürler olsun
Rabbim dağına göre kış veriyor
Çocukların ikisinde de bu kadar olmamıştı bulantı
Bulantı var ama ögürme çıkarma yok midemde bulantı geziyor
Perşembe gideyim bakalım doktor ne diyecek çok heyecanlıyım ❤
Canımsın benimçocukların ikisinde de böyle değildim çok güveniyordum kendimeAyy kıyamam ya bulantı olayı çok fena oluyor gerçekten yaşama sevinci gidiyor insanın
Hadi bakalm bebişimizin güzel haberlerini bekliyoruz
Erkektir belki cinsiyeti ben oğluma hamile iken herşeyden tiksinmiştim geçer bu süreçler rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsinCanımsın benimçocukların ikisinde de böyle değildim çok güveniyordum kendime
Kızım da bile böyle olmamıştı
Ben yine aynı olacak sanmıştım
Hayyy Allahım öyle olmuyormuş her hamilelik farklıymış
Ayyy herşey mi kokar yaaa
En sevdiğim yiyeceklerden bulanıyorum tiksinti var
Eşime hiç yaklaşâmıyorum
Yarın hemen yazacağım inşlalh
Aminn hepimiz alırız kulağımıza sağ salim inşallah canımErkektir belki cinsiyeti ben oğluma hamile iken herşeyden tiksinmiştim geçer bu süreçler rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Bu süreçler zor ama sonu çok güzel ben 12 haftadayım bazen bende çok kötü oluyorum hiç bişey yiyemiyorum benimde diger hamileliklerimden çok farklı sağlıkla doğsunlar herşeye bedelAminn hepimiz alırız kulağımıza sağ salim inşallah canım
Canım bu bulantıyla tiksinmeyle alakalı değil bence cinsiyet
Bende öyle sanıyordum ama değilmiş
Her hamilelik farklı oluyormuş
Ben kızıma hamile iken bulantı tiksinme ogluma göre daha fazlaydı
Bu hamileliğim daha ağır
Geçer biran önce inşallah
Seninde mi 3.Evladına hamilesin ne güzelBu süreçler zor ama sonu çok güzel ben 12 haftadayım bazen bende çok kötü oluyorum hiç bişey yiyemiyorum benimde diger hamileliklerimden çok farklı sağlıkla doğsunlar herşeye bedel
Ben 2 hamileliğimdede yerlerde sürünüyordum hiç bişey yiyemezdim hamilelik denince aklıma ilk gelen şey bulantıdır hiç sevmem hamilelik olayını neyini severler anlamıyorum derdimCanımsın benimçocukların ikisinde de böyle değildim çok güveniyordum kendime
Kızım da bile böyle olmamıştı
Ben yine aynı olacak sanmıştım
Hayyy Allahım öyle olmuyormuş her hamilelik farklıymış
Ayyy herşey mi kokar yaaa
En sevdiğim yiyeceklerden bulanıyorum tiksinti var
Eşime hiç yaklaşâmıyorum
Yarın hemen yazacağım inşlalh
EVET canım bende 3.evladıma hamileyim 7 yaşında bi kızım 3 yaşında bi oglum varSeninde mi 3.Evladına hamilesin ne güzel
Evet canım Rabbime sonsuz şükürler olsun ne kadar zor olursa olsun herşeyiyle çok güzel
En güzel nimet evlat sağlıklı olsunlar İnşallah
Allah bağışlasın canımEVET canım bende 3.evladıma hamileyim 7 yaşında bi kızım 3 yaşında bi oglum var
Oyyy bende sana kıyamam canomm benimBen 2 hamileliğimdede yerlerde sürünüyordum hiç bişey yiyemezdim hamilelik denince aklıma ilk gelen şey bulantıdır hiç sevmem hamilelik olayını neyini severler anlamıyorum derdim
en kısa sürede geçer inşallah minnoşum
Canım yaa sende benim gibi olmuşsun benim hala düzelmedi. Dışarıdan hamile olduğum anlaşılmıyor düşün. Diğerlerinde yarım dünya olmuştum bol bol yiyordum canım ne istese. Neyse şükür inşallah gecer sağlıklı olsunlar da. Ben hala ilaç kullanıyorum. Dayanamıyorsan sen de doktora soyle cnm hafifletiyoKızlar 3 , 4 gündür mide bulantılarım başladı tiksinme derseniz üst seviyede Yemek yapabiliyorum şükürler olsun
Benimde 7.hafta başlamıştı, ilerledikçe öğürme kusma da geliyor İnşallah sadece bulanır canımKızlar 3 , 4 gündür mide bulantılarım başladı tiksinme derseniz üst seviyede Yemek yapabiliyorum şükürler olsun
Bende diğerlerin de bende yedim yedimCanım yaa sende benim gibi olmuşsun benim hala düzelmedi. Dışarıdan hamile olduğum anlaşılmıyor düşün. Diğerlerinde yarım dünya olmuştum bol bol yiyordum canım ne istese. Neyse şükür inşallah gecer sağlıklı olsunlar da. Ben hala ilaç kullanıyorum. Dayanamıyorsan sen de doktora soyle cnm hafifletiyo
Bende aynıyım canım benimki kız bu arada seninki de mi oyle acaba erkek çocuklarda pek bulantı olmuyor derlerKızlar benim de 7-24 midem bulanıyor. Ivır zıvırdan başka bir şey yiyemiyorum. Sulu yemek yemeyeli haftalar oldu. İki kilo vermişim hamileliğin başından beri.
Canım gittin mi doktoraBende diğerlerin de bende yedim yedim
Bunda da öyle olacak sanmıştım
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Evet yarın doktora söyleyeceğim ilaç verirse içerim inşlalh iyi gelir
Gittim canım duyduk kalp atışlarını kuzumun teyzesiCanım gittin mi doktora