Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız hala gelmedi mi abooo haber et bize
Canım benim Sağol eksik olma

Bir kaç güné gelir bekliyorum. Hamile değilim eminim artık. Gayet iyiyim elhamdülillah çok şükür. Sen nasılsın.
N Nazlim0634 taze hamiş nasılsın
İyiyim çok şükür biraz belim ağrıyor, sırt ağrım var, birde ara ara kasık ağrısı buna şükürler olsun ☺
Başka da bir sıkıntım yok şimdilik inşallah rahat hamilelik geçiririm
Hep ayaktayım canım çocuklarla uğraşıyorum akşama kadar çok yoruluyorum bazen belim kopacak gibi oluyor
Dinlenmeye fırsatım yok hamilelik böyle geçecek gibi duruyor
Olsun yavrularım iyi olsun mutlu olsunlar
Rabbim bana güç kuvvet verdiği sürece yorulurum
Şükürler olsun Rabbime bir melek daha gönderdi
Sen nasılsın canım gelen giden varmı

İnşallah canım AA evet ayrıntılı ultrason cok önemli ben ikiliyi yaptırmadım da onu yaptırırım mutlaka. İnşallah hersey yolundadır minikte bugün bayağı hissettim oynuyo artık benim minnoş Ohh maşallah yavaştan başlamak lazım. Bizim büyük küçük hersey mevcut sayılır. Az alacağım şeyler var

Merhaba arkadaşlar 2016 doğumlu 1 oğlum var. Doğduğundan beri yaklaşık 4 yaşına kadar her evresinde gerçekten zorlu süreçler geçirdim.. bu yüzdende hep tek çocuk olmasını istedim 2. Ciyi düşünmedim. Yeni yeni şu sıralar artık daha iyi nefes alır durumdayım. Eşim 2. Çocuk istiyor yaş farkı açılmadan bu önümüzdeki sene olmasından yana yoksa kendiside istemeyeceğini dile getirdi. Ben evet yeni rahatladım. çevreden hem Allah sabır versin sözlerini duyup hemde 2. Yapmalısın kardeşsiz olmaz sözlerini duydum. Zaten Tek çocuk kalsın daha iyi imkanlarla büyütelim istiyordum çocuğum yokkende. Nefes dahi alamıyorken 2. Bakacak gücüde kendimde asla bulamadım bu yüzden 2. Cocuğa niyetim hiç yoktu. Şimdi nefes alabildiğim için mi artık bilmiyorum Biraz bebek özlemi duyuyorum fakat korkularımda var. Yine aynı süreçler...vs. Sadece oğlumun ileride bana neden kardeş yapmadın sözünü duyup üzülürsem diye düşünmeye başladım kardeşi. Fakat işin içinden hala kesin kararla çıkamıyorum. Tek çocuğu olan büyüten veya tek çocuk olan kardeş eksikliğini yaşayan var mı aranızda ? Bu kadar kötü mü tek çocuk olmak ? Gerçekten yazdıklarınız benim için yol gösterir nitelikte olacak.

Canım benim oynuyor mu annesi
Maşallah ne güzel
Hareketlerini hissedince çok güzel duygular yaşıyor anne
Rabbim bizede göstersin o günleri
Ne zaman hangi gün gideceksin cinsiyetini öğrenmeye inşlalh gösterir
Benim bir arkadaşım var 8 aylık 4 çocuğuna hamile 2 oğlu 1 kızı var cinsiyetini hala göstermemiş
Daha alış veriş yapamadım diyor

Aaa yok artık o nasıl 8 aylık olmuş göstermeden benimkiler gösterir teyzesi yaa o konuda şüphem yok pek alaçık gösteriyorlar genelde. Hafta içi bir gün gideceğim canım bu hafta daha belli olmadı. Randevu almadan gidiyom genelde zaten. Sen nasılsın bakim nasıl gidiyor hamişlik sen ne zaman gitcen. Ailene soyledin mi

Kizzz daha gostermedimi cinsiyetini gitmedim mi

Canım şimdilik iyi gidiyor yorgun hissediyorum gün içerisinde
Kimseye söylemedim canom söylemeyi de düşünmüyorum morelimi bozamam çünkü herkes bir laf diyecek biliyorum kendi bildiğimi yaptım çokta mutluyuz
Böyle iyiyim tadını çıkarmaya bakıyorum elimi karnima koyuyorum seviyorum
Çocuklar gelip gidip karnımı öpüyorlar
Konuşuyorlar canım kardeşim seni çok seviyoruz diyorlar
Çok güzel duygular yaşıyoruz isteyen kim varsa Rabbim nasip etsin inşallah
Mutluyuz Elhamdürillah

Canım ben 2 hafta sonra gideyim diyorum hem keseyi görürüz hem kalp atışlarını duyarız inşlalh

Kizzz daha gostermedimi cinsiyetini gitmedim mi
bu hafta gidicem kuzum daha gidememiştim
Oyy kuzular yaa yerim ben onları benimkiler de sürekli ağızlarında bebeğimiz söyle bebeğimiz boyle. Ama benim cocuklar her önüne gelene soylüyor kardeşimiz olacak diye. Saklayamazdım yani
Canım ben 2 hafta sonra gideyim diyorum hem keseyi görürüz hem kalp atışlarını duyarız inşlalh
Bence de cnm bende oyle yaptım hadi bakalım inşallah

Bizimkilere tenbih ettim sakın söylemeyin diye
Şimdilik söylemediler bakalım ilerde ne olur bilmem
Bende biran önce kuzumun kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum ☺
Canım ben sana ne diyeceğim ben oğluma hamileyken sağ kasığım ağrıyordu hamileliğin başında da hissettim sonunda da
Kızımda da sol taraf ağrıyordu hep solda hissettim
Bunda da sağ tarafta hissediyorum sağ taraf ağrıyor
Sağlıklı olsunlar
Hayırlısı olur inşallah

Benim her yerim ağrıyor tabi canım sağlıklı olsunlar inşallah doktora gittim kızım olucak teyzesi inşallah

Gerçekten mi ayyyy gözün aydın olsun
Nasıl sevindim anlatamam kızın olacak demekki öğrendin canım çok mutlu oldum
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayy tesekkür ederim canım zaten bende etrafta hep kız hissetmiştik çok şükür oldu bana dost ahlaklı hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah

Ayy tesekkür ederim canım zaten bende etrafta hep kız hissetmiştik çok şükür oldu bana dost ahlaklı hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah
Aminn canım sağlıklı hayırlı olsunlar İnşallah
Bulantıların geçtimi canım
Benim bulantı filan yok şimdilik oğlumda olmadı
Kızım da olmuştu bulantilar ☺
Ya başlamadı daha yada olmayacak bulantı filan

Oyyyy canım benim gözün aydın senin adına çok mutlu oldum çok içimize doğmuştu tuttu demek hadi sağlıkla..
Darısı sana minnoşum N Nazlim0634

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…