-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #4.341
Kız hala gelmedi mi abooo haber et bizeKızlar mide bulantısı geçti elhamdülillah . 2 gün sürdü demek yediğim bişey dokundu .
N neyb gelecek kırmızılar gayet gerginim demekki olacağım bide mide bulantısı geçti. Şükürler olsun. Eşin ne kadar haklı ama güzel olmuş paylaşman. Bence bu ay güzelce çalışın inşallah olur ve bütün sıkıntılardan arındırır seni annesi.
Bir kaç güné gelir bekliyorum. Hamile değilim eminim artık. Gayet iyiyim elhamdülillah çok şükür. Sen nasılsın.Kız hala gelmedi mi abooo haber et bize
Canım benim Sağol eksik olma
İyiyim çok şükür biraz belim ağrıyor, sırt ağrım var, birde ara ara kasık ağrısı buna şükürler olsun ☺Bir kaç güné gelir bekliyorum. Hamile değilim eminim artık. Gayet iyiyim elhamdülillah çok şükür. Sen nasılsın.
N Nazlim0634 taze hamiş nasılsın
İnşallah canım AA evet ayrıntılı ultrason cok önemli ben ikiliyi yaptırmadım da onu yaptırırım mutlaka. İnşallah hersey yolundadır minikteBekliyoruz haberleribenim kıza yoldaş gelsin bizde Cumartesi ayrıntılı ultrason için gitcez bakalım inşallah sağlıklı sıhhatlidir kızım Bugün ilk alışverişimi yaptım, şoktan banyo küvetini aldım
Canım benim oynuyor mu annesiİnşallah canım AA evet ayrıntılı ultrason cok önemli ben ikiliyi yaptırmadım da onu yaptırırım mutlaka. İnşallah hersey yolundadır miniktebugün bayağı hissettim oynuyo artık benim minnoş Ohh maşallah yavaştan başlamak lazım. Bizim büyük küçük hersey mevcut sayılır. Az alacağım şeyler var
Aaa yok artık o nasıl 8 aylık olmuş göstermedenCanım benim oynuyor mu annesi
Maşallah ne güzel
Hareketlerini hissedince çok güzel duygular yaşıyor anne
Rabbim bizede göstersin o günleri
Ne zaman hangi gün gideceksin cinsiyetini öğrenmeye inşlalh gösterir
Benim bir arkadaşım var 8 aylık 4 çocuğuna hamile 2 oğlu 1 kızı var cinsiyetini hala göstermemiş
Daha alış veriş yapamadım diyor
Kizzz daha gostermedimi cinsiyetini gitmedim miAaa yok artık o nasıl 8 aylık olmuş göstermedenbenimkiler gösterir teyzesi yaa o konuda şüphem yok pek alaçık gösteriyorlar genelde. Hafta içi bir gün gideceğim canım bu hafta daha belli olmadı. Randevu almadan gidiyom genelde zaten. Sen nasılsın bakim nasıl gidiyor hamişlik sen ne zaman gitcen. Ailene soyledin mi
Canım şimdilik iyi gidiyor yorgun hissediyorum gün içerisindeAaa yok artık o nasıl 8 aylık olmuş göstermedenbenimkiler gösterir teyzesi yaa o konuda şüphem yok pek alaçık gösteriyorlar genelde. Hafta içi bir gün gideceğim canım bu hafta daha belli olmadı. Randevu almadan gidiyom genelde zaten. Sen nasılsın bakim nasıl gidiyor hamişlik sen ne zaman gitcen. Ailene soyledin mi
Canım ben 2 hafta sonra gideyim diyorum hem keseyi görürüz hem kalp atışlarını duyarız inşlalhAaa yok artık o nasıl 8 aylık olmuş göstermedenbenimkiler gösterir teyzesi yaa o konuda şüphem yok pek alaçık gösteriyorlar genelde. Hafta içi bir gün gideceğim canım bu hafta daha belli olmadı. Randevu almadan gidiyom genelde zaten. Sen nasılsın bakim nasıl gidiyor hamişlik sen ne zaman gitcen. Ailene soyledin mi
bu hafta gidicem kuzum daha gidememiştimKizzz daha gostermedimi cinsiyetini gitmedim mi
Oyy kuzular yaa yerim ben onları benimkiler de sürekli ağızlarında bebeğimiz söyle bebeğimiz boyle. Ama benim cocuklar her önüne gelene soylüyor kardeşimiz olacak diye. Saklayamazdım yaniCanım şimdilik iyi gidiyor yorgun hissediyorum gün içerisinde
Kimseye söylemedim canom söylemeyi de düşünmüyorum morelimi bozamam çünkü herkes bir laf diyecek biliyorum kendi bildiğimi yaptım çokta mutluyuz
Böyle iyiyim tadını çıkarmaya bakıyorum elimi karnima koyuyorum seviyorum
Çocuklar gelip gidip karnımı öpüyorlar
Konuşuyorlar canım kardeşim seni çok seviyoruz diyorlar
Çok güzel duygular yaşıyoruz isteyen kim varsa Rabbim nasip etsin inşallah
Mutluyuz Elhamdürillah
Bence de cnm bende oyle yaptım hadi bakalım inşallahCanım ben 2 hafta sonra gideyim diyorum hem keseyi görürüz hem kalp atışlarını duyarız inşlalh
Bizimkilere tenbih ettim sakın söylemeyin diyebu hafta gidicem kuzum daha gidememiştim
Oyy kuzular yaa yerim ben onları benimkiler de sürekli ağızlarında bebeğimiz söyle bebeğimiz boyle. Ama benim cocuklar her önüne gelene soylüyor kardeşimiz olacak diye. Saklayamazdım yani
Bence de cnm bende oyle yaptım hadi bakalım inşallah
Benim her yerim ağrıyorBizimkilere tenbih ettim sakın söylemeyin diye
Şimdilik söylemediler bakalım ilerde ne olur bilmem
Bende biran önce kuzumun kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum ☺
Canım ben sana ne diyeceğim ben oğluma hamileyken sağ kasığım ağrıyordu hamileliğin başında da hissettim sonunda da
Kızımda da sol taraf ağrıyordu hep solda hissettim
Bunda da sağ tarafta hissediyorum sağ taraf ağrıyor
Sağlıklı olsunlar
Hayırlısı olur inşallah
Gerçekten mi ayyyyBenim her yerim ağrıyortabi canım sağlıklı olsunlar inşallah doktora gittim kızım olucak teyzesi inşallah
Ayy tesekkür ederim canım zaten bende etrafta hep kız hissetmiştik çok şükür olduGerçekten mi ayyyygözün aydın olsun
Nasıl sevindim anlatamam kızın olacak demekki öğrendin canım çok mutlu oldum
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
VAyy gözün aydın canım Allah gönlüne göre verdiBenim her yerim ağrıyortabi canım sağlıklı olsunlar inşallah doktora gittim kızım olucak teyzesi inşallah
Aminn canım sağlıklı hayırlı olsunlar İnşallahAyy tesekkür ederim canım zaten bende etrafta hep kız hissetmiştik çok şükür oldubana dost ahlaklı hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah
Oyyyy canım benim gözün aydın senin adına çok mutlu oldum çok içimize doğmuştu tuttu demek hadi sağlıkla..Ayy tesekkür ederim canım zaten bende etrafta hep kız hissetmiştik çok şükür oldubana dost ahlaklı hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah