- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #4.421
❤Gittim canım duyduk kalp atışlarını kuzumun teyzesi
Bende aynıyım canım benimki kız bu arada seninki de mi oyle acaba erkek çocuklarda pek bulantı olmuyor derler
Aminnn canım benim Allah razı olsunKızlar nasılsınız , bende şu mide bulanma olayından dolayı korkuyorum. Cesaretim tamamen kırıldı . Allah isteyen herkese sağlıkla versin. Oğlum var kızlarım var ne gerek 4. İçin yorulmaya. N Nazlim0634 çok mutlu oldum. Maşallah Size sağlıkla kucaklayacağın günleri görelim inşallah.
N neyb bacım nerelerdesin nasılsın.
Oyyy maşallah hadi gözün aydın olsun canım benim cok sevindimKızlar şimdi çıktım doktordan
Kalp atışlarını görüldü pıt pıt
Haftasına göre uyumlu 6 +1 günlük
Doktor muaneden önce muhtemelen görülmez 8 haftalık olunca çağırırız tekrardan dedi karından muane edeceğim edelim bakalım bi dedi
Kalp atışlarını görünce doktorda güldü bende
Çok güzel bir duygu Rabbim isteyen kim varsa nasip etsin inşallah
Hayırla sağlıkla gelsin canım benim bakalım az kalmış cinsiyeteBana da kız gibi geliyor ilk andan beri öyle hissediyoruz Kızıma hamileyken de aynı şekilde çok bulantım olurdu
Hadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar şimdi çıktım doktordan
Kalp atışlarını görüldü pıt pıt
Haftasına göre uyumlu 6 +1 günlük
Doktor muaneden önce muhtemelen görülmez 8 haftalık olunca çağırırız tekrardan dedi karından muane edeceğim edelim bakalım bi dedi
Kalp atışlarını görünce doktorda güldü bende
Çok güzel bir duygu Rabbim isteyen kim varsa nasip etsin inşallah
En şanlımız sensin 3 taneyi çıkardın aradanKızlar nasılsınız , bende şu mide bulanma olayından dolayı korkuyorum. Cesaretim tamamen kırıldı . Allah isteyen herkese sağlıkla versin. Oğlum var kızlarım var ne gerek 4. İçin yorulmaya. N Nazlim0634 çok mutlu oldum. Maşallah Size sağlıkla kucaklayacağın günleri görelim inşallah.
N neyb bacım nerelerdesin nasılsın.
Teşekkür ederim canım ❤Oyyy maşallah hadi gözün aydın olsun canım benim cok sevindim
Hayırla sağlıkla gelsin canım benim bakalım az kalmış cinsiyete
Aminnn canım darısı sana inşallah ❤❤Hadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah
Cnm mideni falan mı üşüttün acaba acile fln ya da doktora git istersen cok geçmiş olsun. Bu hafta da bir den kusma başlar mı bilemedimMerhaba kızlar dünden beri inançlı bi kusmam var 12 hafta 2 günlük hamileyim bu zamana kadar çok kusmadım ama dünden beri çok inatçı bi kusma var migdem sürekli kasılıyor normal mi bu durum ya
Üşütmüşüm evet havalar birden değişiyor üşütmüşüm bogazım falanda agrıyo ilaçsız geçirmem lazımCnm mideni falan mı üşüttün acaba acile fln ya da doktora git istersen cok geçmiş olsun. Bu hafta da bir den kusma başlar mı bilemedim
Öyle diyorsun demek . Haklısın bi bakıma. En azından üçledim doğum yolculuğu geride kaldı. Çık yoruldum ama elhamdülillah . OH ne güzel git bakalım ama dikkatli ol. Allah korusun seni. Birde tadilattan sonrà rahat edersin sonunu düşün rahatlaEn şanlımız sensin 3 taneyi çıkardın aradan
4.kısmet patlatcan sen bi bomba biliyorum
İyiyim bacım okul işleri ev falan takılmaca
bir türlü yapamadığımız badana boya işine girişicez
banyo tadilatı yaptırcaz
ptesi başlıyor ayy şimdiden stresteyim o pislikler malozlar şimdiden gözümün önünde uçuşuyor
O işler bitince bir yurtdışına gidip dönme işim var
çocukları anacuuğuma satıcam 3,5 günlüğüne
arka arkaya geldi hepsi
dönüncede büyük bir temizlik yaparım
Programa bak full anlıycan
Nane limon iç. Hiçbir zararı yok gebelikte . Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar dünden beri inançlı bi kusmam var 12 hafta 2 günlük hamileyim bu zamana kadar çok kusmadım ama dünden beri çok inatçı bi kusma var migdem sürekli kasılıyor normal mi bu durum ya
Bakarsın bu yoğunlukta birde meleğin süpriz yapar . Çalışmaları aksatmaEn şanlımız sensin 3 taneyi çıkardın aradan
4.kısmet patlatcan sen bi bomba biliyorum
İyiyim bacım okul işleri ev falan takılmaca
bir türlü yapamadığımız badana boya işine girişicez
banyo tadilatı yaptırcaz
ptesi başlıyor ayy şimdiden stresteyim o pislikler malozlar şimdiden gözümün önünde uçuşuyor
O işler bitince bir yurtdışına gidip dönme işim var çocukları anacuuğuma satıcam 3,5 günlüğüne
arka arkaya geldi hepsi
dönüncede büyük bir temizlik yaparım
Programa bak full anlıycan
Evet doğru ben oğlumda baktım doğru cıktı ablam iki çocuğunun cinsiyetini de gününü beklemeden bu şekilde öğrendiBi kızım var Benmde cin takvimi fln dogrumu ya,
Canım benim herşeyden tiksinir oldum ara ara mide bulantısı zorluyorN Nazlim0634 nasılsın guzummmm
Canımsın ya güzel kalbin buralardan hissediliyor seni tanımayı isterdimÖyle diyorsun demek . Haklısın bi bakıma. En azından üçledim doğum yolculuğu geride kaldı. Çık yoruldum ama elhamdülillah . OH ne güzel git bakalım ama dikkatli ol. Allah korusun seni. Birde tadilattan sonrà rahat edersin sonunu düşün rahatla