Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ÇOk erken daha kız hormonlar braz yükselince oluyor genelde, benim 7.haftalarda başlıyor Bu kez braz daha hafif geçti çok şükür, sabah öğürtüleri devam ama o da 9ay sürüyorbenim İnşallah senin olmaz

Canım 9 ay boyunca hiç yaşamadım bulantı
Kızımda da başlarda olmuştu sonra geçti
Oda çok çok rahatsız edici bile değildi elhamdülillah
Inşallah rahat geçiririm
Canım sırtım belim kopuyor otururken bile ağrıyor çok fazla ayakta kalıyorum

Oyyyy canım benim gözün aydın senin adına çok mutlu oldum çok içimize doğmuştu tuttu demek hadi sağlıkla..
Darısı sana minnoşum N Nazlim0634
Aminnn canım ilk önce sağlıklı olsun diye dua ediyorum
Tabiki benim de gönlümden kız geçiyor
Benim hakkımda cinsiyeti hayırlı ne ise o olsun diye dua ediyorum
Sanki oğlumun hamileliğine benzetiyorum
Erken mi davrandım benzetmek için

Valla içine ne doğuyorsa annelerin o oluyor
Bir kız bir oğlan olunca fark etmiyor dimi Allah gönlüne göre versin

N Nazlim0634 çok erken daha 5.haftadasın inşallah hiç bulantı olmaz. Ama istisna olabilir.
Inşallah bulantı olmaz
Canım benim ben ayakta duramıyorum sırtım ile belime ağrı saplanıyor bugün eşimle çarşıya gittik yürüyemedim belim kopacak gibi oldu
Iki hamilelik yaşadım hiç hatırlamıyorum nasıldı
Geçer zamanla inşlalh biraz korktum açıkçası çünkü bakmam gereken 2 evladım var

Içime birşey doğmadı vallahi sadece benzetme yaptım
Ama oğlumda sağ kasıgım ağrıyordu
Bunda da öyle
Teyzesi süpriz yapabilir melegim birde bakmışız kızım olmuş
Tabiki kızda var erkekde fark etmiyor güzel yanı bu olsa gerek çok şükür
Ama insanın gönlünden geçiyor birşey
Yinede biz hakkımızda hayırlı olanı bilemeyiz Rabbim bilir hayırlı olanı verir inşallah

Kuzum sende durumlar ne halde varmı çalışma filan
Hadi kız boşver takma kafana ben taktım taktım az daha kafayı yiyordum bak ne oldu geldi minik kuzum kafam boşaldı nasıl rahatladım anlatamam
İçinde kalır zamanla pişman olursun gel peşime sende patlat bombayı beraber hamiş hamiş takılırız ☺☺

Haha henüz Bir çalışma Olmadı cano sanırım şu sıralar ovu zamanlarım ama takip etmiyorum inan Yemin ederim ne zaman regli oldum tarihi bile bilmiyorum yazmadım bi yere falandabende senin gibi saldım bakalım artık hayırlısı
senin adına çok sevindim inan inşallah size çok iyi gelecek kuzucuk

Boşver sal gitsin en iyisini yapmışsın
Gün gelir senden de güzel haberler alırız
İnşallah
Canım inşallah kuzum bize iyi gelecek

VAyy gözün aydın canım Allah gönlüne göre verdi Sağlıcakla inşallh
sağol canım Elhamdulillah diyeyim
Ayy canım hala ilaç kullanıyorum yine de yemek yemeye tam başlayamadım hala bulantım var. Keske canım birseyler cekse de yesem öncekilerde cok rahatmışım. Bulantıyla vucut ta halsiz sanki hiç birsey yapmak istemiyorum. İnşallah hiç başlamaz bulantın 9 ay rahat edersin
Oyyyy canım benim gözün aydın senin adına çok mutlu oldum çok içimize doğmuştu tuttu demek hadi sağlıkla..
Darısı sana minnoşum N Nazlim0634
darısı hem nazlıma hem sana olsun canım inşallah aynen herkesin içine kız doğmuştu maşallah hisler kuvvetli
sagliklihayat canım benim gözün aydın demek kızın olacak. 14.haftada kesin bilgimi peki. Bende 3.de erkek demişti sonra kız dedide
Sağlıkla kucaklayın.
Ayy yok değişmez inşallah artık cnm kesin dedi Dr ama erkek olsa daha bile erken belli olurdu heralde sağol canım darısı sana hayırlı zamanda inşallah

Hoşgeldin canım bende çabuk olur sandım bir iki aya ama 5.aya girdik ilk ay biraz korku çekince oldu şimdi tam tersi cok istiyorum hazırım az kalmışş batına hadi inşallah
Ve bende hamileyim aylar önce deneyip ara vermiştik. Taşınma telaşım vardı. Şimdi tekrar denedik ve çok şükür rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…