- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #4.361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canım sağlıklı hayırlı olsunlar İnşallah
Bulantıların geçtimi canım
Benim bulantı filan yok şimdilik oğlumda olmadı
Kızım da olmuştu bulantilar ☺
Ya başlamadı daha yada olmayacak bulantı filan
ÇOk erken daha kız hormonlar braz yükselince oluyor genelde, benim 7.haftalarda başlıyor Bu kez braz daha hafif geçti çok şükür, sabah öğürtüleri devam ama o da 9ay sürüyorbenim İnşallah senin olmazAminn canım sağlıklı hayırlı olsunlar İnşallah
Canım 9 ay boyunca hiç yaşamadım bulantıÇOk erken daha kız hormonlar braz yükselince oluyor genelde, benim 7.haftalarda başlıyor Bu kez braz daha hafif geçti çok şükür, sabah öğürtüleri devam ama o da 9ay sürüyorbenim İnşallah senin olmaz
Aminnn canım ilk önce sağlıklı olsun diye dua ediyorumOyyyy canım benim gözün aydın senin adına çok mutlu oldum çok içimize doğmuştu tuttu demek hadi sağlıkla..
Darısı sana minnoşum N Nazlim0634
İyiyim canım benim uğraşmaca çol çocuk ev işleri aynı şeyler
Valla içine ne doğuyorsa annelerin o oluyorAminnn canım ilk önce sağlıklı olsun diye dua ediyorum
Tabiki benim de gönlümden kız geçiyor
Benim hakkımda cinsiyeti hayırlı ne ise o olsun diye dua ediyorum
Sanki oğlumun hamileliğine benzetiyorum
Erken mi davrandım benzetmek için
Inşallah bulantı olmazN Nazlim0634 çok erken daha 5.haftadasın inşallah hiç bulantı olmaz. Ama istisna olabilir.
Içime birşey doğmadı vallahi sadece benzetme yaptımValla içine ne doğuyorsa annelerin o oluyor
Bir kız bir oğlan olunca fark etmiyor dimi Allah gönlüne göre versin
Kuzum sende durumlar ne halde varmı çalışma filanValla içine ne doğuyorsa annelerin o oluyor
Bir kız bir oğlan olunca fark etmiyor dimi Allah gönlüne göre versin
Canım benim sende durumlar nasılBenim hep bulantı bulanmayasıca
Haha henüz Bir çalışma Olmadı cano sanırım şu sıralar ovu zamanlarım ama takip etmiyorum inan Yemin ederim ne zaman regli oldum tarihi bile bilmiyorum yazmadım bi yere falandabende senin gibi saldım bakalım artık hayırlısıKuzum sende durumlar ne halde varmı çalışma filan
Hadi kız boşver takma kafana ben taktım taktım az daha kafayı yiyordum bak ne oldu geldi minik kuzum kafam boşaldı nasıl rahatladım anlatamam
İçinde kalır zamanla pişman olursun gel peşime sende patlat bombayı beraber hamiş hamiş takılırız ☺☺
Hoşgeldinben de oglusuma kardes dusunuyorum. bu topigi de takip edeyim
Boşver sal gitsin en iyisini yapmışsınHaha henüz Bir çalışma Olmadı cano sanırım şu sıralar ovu zamanlarım ama takip etmiyorum inan Yemin ederim ne zaman regli oldum tarihi bile bilmiyorum yazmadım bi yere falandabende senin gibi saldım bakalım artık hayırlısı
senin adına çok sevindim inan inşallah size çok iyi gelecek kuzucuk
sağol canım Elhamdulillah diyeyimVAyy gözün aydın canım Allah gönlüne göre verdi Sağlıcakla inşallh
Ayy canım hala ilaç kullanıyorum yine de yemek yemeye tam başlayamadım hala bulantım var. Keske canım birseyler cekse de yesem öncekilerde cok rahatmışım. Bulantıyla vucut ta halsiz sanki hiç birsey yapmak istemiyorum. İnşallah hiç başlamaz bulantın 9 ay rahat edersinAminn canım sağlıklı hayırlı olsunlar İnşallah
darısı hem nazlıma hem sana olsun canım inşallah aynen herkesin içine kız doğmuştu maşallah hisler kuvvetliOyyyy canım benim gözün aydın senin adına çok mutlu oldum çok içimize doğmuştu tuttu demek hadi sağlıkla..
Darısı sana minnoşum N Nazlim0634
Ayy yok değişmez inşallah artık cnm kesin dedi Dr ama erkek olsa daha bile erken belli olurdu heralde sağol canım darısı sana hayırlı zamanda inşallahsagliklihayat canım benim gözün aydın demek kızın olacak. 14.haftada kesin bilgimi peki. Bende 3.de erkek demişti sonra kız dedide
Sağlıkla kucaklayın.
İstemiyorsan canım iyi olmuş negatif çıkmasıKızlar benim regl geçeli baya oldu gene. Test yaptım negatif elhamdülillah.
Ve bende hamileyim aylar önce deneyip ara vermiştik. Taşınma telaşım vardı. Şimdi tekrar denedik ve çok şükür rabbimeHoşgeldin canım bende çabuk olur sandım bir iki aya ama 5.aya girdik ilk ay biraz korku çekince oldu şimdi tam tersi cok istiyorum hazırım az kalmışş batına hadi inşallah