Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hayırlısıyla gebe kalırız canım benm de iki buçuk yaşında kızım var biz de istiyoruz. İnsanlar pat diye olmadigini bilmiyorlarmis gibi konuşuyorlar. Halbuki biliyor onlar da sırf laf oldun yani sinir etmeçabası. . Boşver canım Allah ne zaman isterse o zaman gelecek inşallah dersin. Yapıyor musun sen de kür

Teşekkür ederim canommm
Aynen canım bende öyle yapacağım inşlalh 2 hafta sonra gideceğim
Hepimizin kuzuları bereketle gelsin
Ohh Ohh maşallah tam da yaz bebeği olacak zıbınları giyer yatar minik kuş

Aminnn canım Aminn
Bende seni öpüyorum
Sana dua edeceğim hakkında hayırlısı olsun
Sağol canım dün eşimle paylaştım tüm duygularımı ne çabuk vazgeçtin ve ne ara bu kadar plan yaptın dedi
sanırım konuşmaya ihtiyacım varmış rahatlattı beni biraz iyice paranoyaya bağlamıştım
Korunmayalım olursa olur olmazsa hayırlı değilmiş deriz dedi bakalım artık her neyse
hayırlısı inşallaH
Dualarımız karşılıklı

Ayy aynen benim eşim akışına bırak
Dua edelim hayırlısı olsun diye dedi
Ben susmadım ki nasıl olacak, olsun mu,olmasın mı,ne zaman olsun,adam buhram geçirmişti artık
Yaa düşünmesene Hayırlısını istesene diyordu
Inşallah senin hakkinda da hayırlısı olur

Hadi bakalım öncekiler erkek miydi senin?
Yaaa ben sizi severim ana kız olarak döncen bize bacım İçime öyle doğuyor ama hayırlısı tabi
Inşallah canım
Seninkinin cinsiyetini bende çok merak ediyorum
İnşallah sağlıklı kızın olur
Öğrenir öğrenmez hemen yaz olurmu
Kızlar cok sağolun canlar 2 oğluşum var bunda bende kız hissediyorum ama yine de sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah öğrenince paylaşılan hemen sizinle

Kızlar cok sağolun canlar 2 oğluşum var bunda bende kız hissediyorum ama yine de sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah öğrenince paylaşılan hemen sizinle
Bekliyoruz haberleri benim kıza yoldaş gelsin bizde Cumartesi ayrıntılı ultrason için gitcez bakalım inşallah sağlıklı sıhhatlidir kızım Bugün ilk alışverişimi yaptım, şoktan banyo küvetini aldım

Bim e baya bir şey geliyor

Kızlar mide bulantısı geçti elhamdülillah . 2 gün sürdü demek yediğim bişey dokundu .
N neyb gelecek kırmızılar gayet gerginim demekki olacağım bide mide bulantısı geçti. Şükürler olsun. Eşin ne kadar haklı ama güzel olmuş paylaşman. Bence bu ay güzelce çalışın inşallah olur ve bütün sıkıntılardan arındırır seni annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…