-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #4.321
İnşallah hayırlısıyla gebe kalırız canım benm de iki buçuk yaşında kızım var biz de istiyoruz. İnsanlar pat diye olmadigini bilmiyorlarmis gibi konuşuyorlar. Halbuki biliyor onlar da sırf laf oldun yani sinir etmeçabası. . Boşver canım Allah ne zaman isterse o zaman gelecek inşallah dersin. Yapıyor musun sen de kürYok canın 2. Gebeliğim olacak nasip olursa oğlum var 3,5 yaşında Allah’a şükür. Kardeş istiyoruz ona ama olmayınca bir de arada açılınca bırak çevreyi en yakın akrabaların baskı yapıp söylüyorlar. Geçende görümcem ikinci çocuk kısırlığı bak sendeki deyince canım sıkıldı bilmiyorum ki ya hayırlısı
Teşekkür ederim canım
Geldim kızlar sağlık ocağından
Doktor kan sonucuna baktı hamilesin gözün aydın olsun dedi
Hemşireye gebelik takibi için yönlendirdi
Hemşire de kese görünsün kalp atışı duyulsun gel dedi
Oğluma hamile iken hatırlıyorum 6. Haftada duyuldu kalp atışı hemşireye söyledim 2 hafta sonra giderim diye tamam dedi not aldı
Ama gecikme diye de tenbihledi
Ohh Ohh maşallah tam da yaz bebeği olacak zıbınları giyer yatar minik kuşTeşekkür ederim canommm
Aynen canım bende öyle yapacağım inşlalh 2 hafta sonra gideceğim
Hepimizin kuzuları bereketle gelsin
Oğlumda haziran doğumlu öyle olmuştu zıbın ile yatıyorduOhh Ohh maşallah tam da yaz bebeği olacak zıbınları giyer yatar minik kuş
Haftaya ben doktora gidicem cinsiyet için cnm cok heyecanlıyımOğlumda haziran doğumlu öyle olmuştu zıbın ile yatıyordu
Rabbim sağlıkla versin minik kuşlarımızı
Hadi bakalım öncekiler erkek miydi senin?Haftaya ben doktora gidicem cinsiyet için cnm cok heyecanlıyımsen de o zamanlar kalp atısını duyarsın inşallah
Sağol canım dün eşimle paylaştım tüm duygularımı ne çabuk vazgeçtin ve ne ara bu kadar plan yaptın dediAminnn canım Aminn
Bende seni öpüyorum
Sana dua edeceğim hakkında hayırlısı olsun
Yaaa ben sizi severimHaftaya ben doktora gidicem cinsiyet için cnm cok heyecanlıyımsen de o zamanlar kalp atısını duyarsın inşallah
Inşallah canımHaftaya ben doktora gidicem cinsiyet için cnm cok heyecanlıyımsen de o zamanlar kalp atısını duyarsın inşallah
Ayy aynen benim eşim akışına bırakSağol canım dün eşimle paylaştım tüm duygularımı ne çabuk vazgeçtin ve ne ara bu kadar plan yaptın dedi
sanırım konuşmaya ihtiyacım varmış rahatlattı beni biraz iyice paranoyaya bağlamıştım
Korunmayalım olursa olur olmazsa hayırlı değilmiş deriz dedi bakalım artık her neyse
hayırlısı inşallaH
Dualarımız karşılıklı
Hadi bakalım öncekiler erkek miydi senin?
Yaaa ben sizi severimana kız olarak döncen bize bacım İçime öyle doğuyor ama hayırlısı tabi
Kızlar cok sağolun canlar 2 oğluşum var bunda bende kız hissediyorum ama yine de sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah öğrenince paylaşılan hemen sizinleInşallah canım
Seninkinin cinsiyetini bende çok merak ediyorum
İnşallah sağlıklı kızın olur
Öğrenir öğrenmez hemen yaz olurmu
Bekliyoruz haberleriKızlar cok sağolun canlar 2 oğluşum var bunda bende kız hissediyorum ama yine de sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah öğrenince paylaşılan hemen sizinle
Bim e baya bir şey geliyorBekliyoruz haberleribenim kıza yoldaş gelsin bizde Cumartesi ayrıntılı ultrason için gitcez bakalım inşallah sağlıklı sıhhatlidir kızım Bugün ilk alışverişimi yaptım, şoktan banyo küvetini aldım
Sağlıkla al kucağına bal kızınıBekliyoruz haberleribenim kıza yoldaş gelsin bizde Cumartesi ayrıntılı ultrason için gitcez bakalım inşallah sağlıklı sıhhatlidir kızım Bugün ilk alışverişimi yaptım, şoktan banyo küvetini aldım
Evet bime de bakacağım, A101 e de gelecekmiş 15inde kızlar haberiniz olsunBim e baya bir şey geliyor
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaSağlıkla al kucağına bal kızını
Alış veriş çok heyecanlı oluyor
Aminn canım her zaman duamdır isteyen kim varsa nasip etsin inşallahAmin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaİnşallah başlıklta bekleyenlerimize de nasip olur bebişler