Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çıkarıyım demi tadını
Kız yorulmamak elde değil 2 çocukla şimdilik iyiyim bakalım bi sorun yok inşallah böyle devam eder
Evet bu tabloyu görmüştüm daha önce hiç anlamam vallahi
Hamilesin bitti gitti işte

Heee kız
Tablo da açıklama var ben onu görmedim iyi oldu baktım
Günlere göre yazıyor harika
Teşekkürler canım

Seni benden başkası daha iyi anlayamaz bire bir yaşadım nefesimi zor alıp veriyordum
O kadar düşünüyordum ki
Ohhhh beee geldi minik melegim çok mutluyum
Sonsuz şükürler olsun Rabbime

Hanımlar ikinci çocuk kısırlığı diye bir şey mi var biz yaklaşık 7 aydın 2. Çocuğu istiyoruz 2 aydır da ovulasyon testi yaptım ama olmadı doktora gittim hormon tahlili verdim bir şey çıkmadı. İlk çocuğum hemen olmuştu ilk ayda ne yapabilirim kafam karıştı geçen akrabamızda 2. Çocuk kısırlığı deyince bi daha çok canım sıkıldı

Canimmm gözün aydın hayırlı olsun çok sevindim

Canım sıkılması n canın yaa . Valla Bn de ikinciyi istiyorum ilki tedaviyle oldu elhamdülillah senelerce beklemedim ama ikinci ay bu ay ikinciyi düşündüğümüz kuru uyguluyorum 5 gün oldu muhtemelen yarın bırakicam kuru bklm nasip kısmet. Kendiliğinden oldun istiyorum hayırlısıyla gecikmeden Rabbim büyük Ol der ve olur. .

N neyb çok güldürdün beni sesli sesli GüldÜrdün . Allahımda seni güldürsün. Demek güm diye benden bomba bekliyorsun yada küt diye
Önce sen sen sevin yavrum benim. Severim seni çok

Aynen canım Rabbim çok büyük O istediği zaman olur ama insanın bu laflar yüzünden canı sıkılıyor bakalım nasip kısmet inşallah çok bekletmeden gelir bebiş

Aynen canım Rabbim çok büyük O istediği zaman olur ama insanın bu laflar yüzünden canı sıkılıyor bakalım nasip kısmet inşallah çok bekletmeden gelir bebiş
İnşallah canım senin ilk mi olacak inşallah canım kısmetse istediğin gebelik. Çevreyi takma ciddi ciddi Bn ne zamn kafama takmayı bıraktım o ay gebe kalmıştım tabi ilk klomen ı de o ay kullanmıştım ama Rabbim istemiş tabi en başta O (cc)

Yok canın 2. Gebeliğim olacak nasip olursa oğlum var 3,5 yaşında Allah’a şükür. Kardeş istiyoruz ona ama olmayınca bir de arada açılınca bırak çevreyi en yakın akrabaların baskı yapıp söylüyorlar. Geçende görümcem ikinci çocuk kısırlığı bak sendeki deyince canım sıkıldı bilmiyorum ki ya hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…