Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım senin regli hatırladığım kadar şaşmıyırdu olmadığına günün geçtiğine göre test yanılmıyordur içini ferah tut
Hemen belirdi dimi İkinci çizgi
Erkekler garipler ya

Canım senin regli hatırladığım kadar şaşmıyırdu olmadığına günün geçtiğine göre test yanılmıyordur içini ferah tut
Hemen belirdi dimi İkinci çizgi
Erkekler garipler ya
15 saniye sonra belirdi
Ben şok oldum
Beklemiyordum bu kadar çizginin belirgin olması da beni şaşırttı
Diyordum ki olsa bile ikinci çizgi gözle zor görünür

15 saniye sonra belirdi
Ben şok oldum
Beklemiyordum bu kadar çizginin belirgin olması da beni şaşırttı
Diyordum ki olsa bile ikinci çizgi gözle zor görünür
Kız inanmayacak ne var test yaptın hamile olduğun çıktı bitti gitti rahatla keyfini çıkar hadi demekki hayırlıymış senle hep öyle dua ettik
Benim için hayırlı değil sanırım her ay önüme bir engel çıkıyor ve eğer hayırlı değil ise soğuyayım diyordum öylede oldu
Allah kaldıramayacağım bir yükü nasip etmesin eğer hakkını vereceksem hayırlısıyla olsun ama istek 0

Canooo bende isteksizleşiyordum ara ara bazen zorlanınca acaba mı diyordum
Sürekli Rabbimden hayırlısını istedim
Tesbih çektim bol bol dua ettim hayırlısı ise olsun diye
Canım benim sürekli hayırlı olduğunu rüyamda gördüm
Gördüklerime ben bile hayret ettim
Psikolojik filan değil eminim
Rabbim bana layık gördü sonsuz şükürler olsun
Kimseye söylemeyeceğim kimsenin beni korkutmasına müsade etmek istemiyorum
Neymiş bu hastalıkta hamilemi kalınır konuşan çok olacağı ıçin benimde elimde olmadan sinirlerim zıplar gerek yok
Başta kaynanam zıplatır

Aynen söyleme kimselere en güzeli canım benim size bereketiyle şansıyla gelsin inşallah bebiş kal sağlıcakla

Canım inşallah hamilesindir yarın ve 2 gün sonrasında kan testi verirsin ben çok istemiştim ilkini ve böyle çıkmıştı bnm de kan vermistim hevesin dediler çok az az leke geliyordu iki gün sonra verdim kan düşmeye başlamıştı doktorum u aradığımda adet olacaksın bu kimyasal gebelik demişti o kadar dipte ve ucta yaşamıştım ki duygulari mi iki günde. Rabbim sagliklisndan hayırlısından nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz

Yarın kan vereceğim inşallah
Hayırlısı olur
Sende tez zmanada hayırlı haberler alırsın inşallah

Çok güzel canım çok belirgin, hcg testlerinin yanılma ihtimali düşğk diye okumuştum, sen kan ver yarın, hemn kesinleştir gözün aydın oldun tebrikler canım sağlıcakla ilerler inşallah
Allah razı olsun canım inşlalh sağlıkla ilerler
Çok sevinçliyim birazda kaygılı ☺
Evet yarını iple çekiyorum

Ooo gayet güzel çıkmış canım maşallah 500 lerde gördüm beta hcg yi sen nasıl rahat edeceksen oyle yap kuzum boşver biz akrabalara fln 2 aylık olunca soyledik o da mecbur görüşünce. Yoksa onu bile soylemezdim

Canım benim yumurtlama tahmininden tam olarak 14 gün yani 2 hafta geçti
Bu kadar koyu olması normal mi
Resimde açık renk çıkmış yakından bakınca daha koyu
Yarın kan versem sabah
Öğlen çıkar sonuçlar demi

Kızlar benim adet dongum 24-25 gün. 7 gün sürüyor yani tahminen 9. Ya da 10. Gün yumurtlama günüm. Bu şekilde olup kendiliğinden hamile kalan var mı aranızda ve döngüsü böyle olanlar bu kür yaradımı ne hissettiniz

Benim 25-26. Gün adet oluyordum canım adetim önceleri senin gibi 7gün sürüyordu ama geçen yıl bir ameliyat geçirdim ozamandan beri 3-4günde bitiyordu, hatta çok korkmuştum adetim azalınca gebe kalabilecekmiyim diye ama çok şükür sıkıntı olmadı, kürlerden de denedim ama faydası varmı bilmiyorum ayrıca yumurtlama günümde aynı senin gibi 9.veya 10.gündü ovulasyon testleriyle öğrendim onu da

Kızlar sağlık ocağındayım kan vereceğim yarın öğleden sonra çıkıyormuş sonuçlar
Bugün e devletten bakabilirim inşallah sonuçlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…