- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #4.201
Inşallah canımCanım benim inşallah mutlu haberi veirisin bizlere hadi bakalım
Bekletme bizi yaz
Inşallah canım
Açıkçası hiç umudum yok
Kız kime söyliyeceğim hemen buraya koşacağım tabikii
Hayırlısı olsun diye dua ediyorum ☺
Olmazsa bile demekki hayırlısı bu derim
Canı gönülden inanıyorum Rabbim hayırlısını verecektir
Eeee var mı bi gelişme naptın canooomInşallah canım
Açıkçası hiç umudum yok
Kız kime söyliyeceğim hemen buraya koşacağım tabikii
Hayırlısı olsun diye dua ediyorum ☺
Olmazsa bile demekki hayırlısı bu derim
Canı gönülden inanıyorum Rabbim hayırlısını verecektir
Canım benim öğlen peçeteyle sildim çok çok açık pembe leke geldi çok az ama birdaha da gelmedi birşey bugün test yapıyım diyorumEeee var mı bi gelişme naptın canooom
Elimde test yok alıyım yapacağımKızzz hadi al bi test yap . İnşallah belirtilerin gebeliktendir. Rabbim nasip etsin sağlıkla.
Aaa hadi bakalım uzun zamandır heyecan yoktu hadi şok et biziElimde test yok alıyım yapacağım
Hayırlısı olsun inşallah
Ayy hadi Allah gönlüne göre versin inşallah heyecan yaptık şimdiElimde test yok alıyım yapacağım
Hayırlısı olsun inşallah
HamileyimmmmmmmAaa hadi bakalım uzun zamandır heyecan yoktu hadi şok et bizi
Ayy hadi Allah gönlüne göre versin inşallah heyecan yaptık şimdi
Canım resim yükleyemiyorum sınır oldum ikinci çizgi bariz ortada bangır bangır bağırıyorAyy hadi Allah gönlüne göre versin inşallah heyecan yaptık şimdi
Canım test yaptım hamileyimKızzz hadi al bi test yap . İnşallah belirtilerin gebeliktendir. Rabbim nasip etsin sağlıkla.
Ayyyy Çok sevindimCanım resim yükleyemiyorum sınır oldum ikinci çizgi bariz ortada bangır bangır bağırıyor
Sinir oldum yaa ekledim resim çok büyük diyorKalbim güm güm atıyor kız. Numaran olsa hemen arayıp ağlamak istedim o kadar mutlu oldum... güzelim canım benm sağ salim kucağına alırsın inşallah. N Nazlim0634
Altta solda dosya eklemek diyor ordan ekle.