- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #4.221
Teşekkür ederim bende çok sevinçliyim daha şoklardayımAyyyy Çok sevindimkııııız Halayımı çekecem söz
hadi bakalııımnasıl sevindim anlatamam Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çek halay çekTeşekkür ederim bende çok sevinçliyim daha şoklardayım
Darısı sana tüm isteyenlere
Benim regl bugün bitti cano ama ben Çok kararsızım Korunurmuyuz salar mıyız bilmiyorum ama Korunmasak bile ovu movU takip etmeyeceğimden eminimTeşekkür ederim bende çok sevinçliyim daha şoklardayım
Darısı sana tüm isteyenlere
Ayyy söylermiyim hiç saat 3 de çıkacak süpriz yapacağım inşallahBenim regl bugün bitti cano ama ben Çok kararsızım Korunurmuyuz salar mıyız bilmiyorum ama Korunmasak bile ovu movU takip etmeyeceğimden eminim
Neden böyle kafam karıştı anlamadım halbuki başta çok niyetliydim Kimyasal düşükle beraber tüm hevesim kaçtı sanırım
istersem olacağına çok inanıyorum Allahın izniyle ama başka başka şeyler kafamı çok karıştırdı
Hayırlısı
Kıız söyledin mi kocana hemen
Evet labquick kullandım bendeInternetten alicam inşallah em yakın zamanda labaquick iyi diyorlar
Ben 2 ay denemiştim o kürü canım sonrasındaki ay soğan kürü denedim, o ay da hamile kaldım ama onların faydası oldumu olmadımı bilmiyorum, hepsi bi vesile işte Rabbim nasip eder inşallah canımMerhaba arkadaşlar Bn de ikinci çocuğu isteyenlerdenim. İlkı tedaviyle olmuştu Rabbim nasip etmişti. İlk ay olmadı ikinci şimdi corekotu bal tarçın kuru uygulamaya başladım ilk defa var mı aranızda uygulamış olan
Aynen canım inşallah. İlki tedaviyle olunca ikincisi kendiliğinden hayırlısıyla sağlıcakla olsun istiyorum Rabbim kuran ve bal şifadır buyuruyor. Bugüne kadar neden balı kur şeklinde kullanmadım ki diye hayret ettim hele ki ilkinde. Balı da çık severim halbuki bakalım canım ilk ay heyecan vardı olmadı bu ay başladım adetin 3. Günü bakalım Rabbim vesile kılar inşallah. Seninki ni de Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ilk mi bebeğinBen 2 ay denemiştim o kürü canım sonrasındaki ay soğan kürü denedim, o ay da hamile kaldım ama onların faydası oldumu olmadımı bilmiyorum, hepsi bi vesile işte Rabbim nasip eder inşallah canım
Canım hayırlı olsun inşallah sevindim adına ne kadar süredir bekliyordun istiyordun canım. Tedavi gördün mü kür uyguladın mi.Sinir oldum yaa ekledim resim çok büyük diyor
Ama ne yapacağım ne edeceğim atacağım
Eşime söylemedim süpriz yapacağım
Onun telden girip atacağım resmi
Silik filan değil baya kırmızı çizgi
Bilerek sordum zatenAyyy söylermiyim hiç saat 3 de çıkacak süpriz yapacağım inşallah
Pazartesi kan vereceğim beta kaç çıkacak bakalım
Allah hepinizden razı olsun canım benimBilerek sordum zaten
Ay hadi bakalım inşallah değerin falan hiç sıkıntı yaşamazsın canım benim
Yeni hamişimiz var kız nerdesinsagliklihayat
Kıyamam bulantılardan sıra gelmiyor buraya
Teşekkür ederim canım bu ay 4.ayımCanım hayırlı olsun inşallah sevindim adına ne kadar süredir bekliyordun istiyordun canım. Tedavi gördün mü kür uyguladın mi.
kızzzz Ayy ben şok ben iptal canım yaaaaa çooookkkkk mutluyumHamileyimmmmmmm
kuzummm gördüm daha yeni bugün ufak temizlik fln yaptım nasıl yorulmuşum telefonu daha yeni alıyım hadi gözümüz aydın darısı sana olsun kızBilerek sordum zaten
Ay hadi bakalım inşallah değerin falan hiç sıkıntı yaşamazsın canım benim
Yeni hamişimiz var kız nerdesinsagliklihayat
Kıyamam bulantılardan sıra gelmiyor buraya
benimki de oyle demişti,Allah hepinizden razı olsun canım benim
Eşime söyledim şaşırdı yemeğe çıkardı
Ama kan testi vermeden inanmam diyor
Amin saol canım benim oğlum var, şimdi kız kardeşimiz geliyor inşallahAynen canım inşallah. İlki tedaviyle olunca ikincisi kendiliğinden hayırlısıyla sağlıcakla olsun istiyorum Rabbim kuran ve bal şifadır buyuruyor. Bugüne kadar neden balı kur şeklinde kullanmadım ki diye hayret ettim hele ki ilkinde. Balı da çık severim halbuki bakalım canım ilk ay heyecan vardı olmadı bu ay başladım adetin 3. Günü bakalım Rabbim vesile kılar inşallah. Seninki ni de Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ilk mi bebeğin
Hadi hadi maşallah maşallah Allahın izniyle kan testinide verirsin eline çocukkuuuda canımcımmmm benimAllah hepinizden razı olsun canım benim
Eşime söyledim şaşırdı yemeğe çıkardı
Ama kan testi vermeden inanmam diyor
Teşekkür ederim canımHadi hadi maşallah maşallah Allahın izniyle kan testinide verirsin eline çocukkuuuda canımcımmmm benim
Sağol canım benimkızzzz Ayy ben şok ben iptal canım yaaaaa çooookkkkk mutluyumhadi gözün aydın bendeki gibi demekki yerleşme lekesi gelmiş. Ayyy ne güzel bak aramız çok açılmadı arka arka doğuruveririz,
kuzummm gördüm daha yeni bugün ufak temizlik fln yaptım nasıl yorulmuşum telefonu daha yeni alıyım hadi gözümüz aydın darısı sana olsun kız
benimki de oyle demişti,sonra keseyi görmeden inanmam dedi, sonra kalp atışı derken kucağına alınca inanır bacım
Hadi hadi maşallah maşallah Allahın izniyle kan testinide verirsin eline çocukkuuuda canımcımmmm benim