Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim bende çok sevinçliyim daha şoklardayım 😁😁
Darısı sana tüm isteyenlere
Benim regl bugün bitti cano ama ben Çok kararsızım Korunurmuyuz salar mıyız bilmiyorum ama Korunmasak bile ovu movU takip etmeyeceğimden eminim😏😬
Neden böyle kafam karıştı anlamadım halbuki başta çok niyetliydim Kimyasal düşükle beraber tüm hevesim kaçtı sanırım
istersem olacağına çok inanıyorum Allahın izniyle ama başka başka şeyler kafamı çok karıştırdı
Hayırlısı
Kıız söyledin mi kocana hemen 😂

Benim regl bugün bitti cano ama ben Çok kararsızım Korunurmuyuz salar mıyız bilmiyorum ama Korunmasak bile ovu movU takip etmeyeceğimden eminim😏😬
Neden böyle kafam karıştı anlamadım halbuki başta çok niyetliydim Kimyasal düşükle beraber tüm hevesim kaçtı sanırım
istersem olacağına çok inanıyorum Allahın izniyle ama başka başka şeyler kafamı çok karıştırdı
Hayırlısı
Kıız söyledin mi kocana hemen 😂
Ayyy söylermiyim hiç saat 3 de çıkacak süpriz yapacağım inşallah :-)
Pazartesi kan vereceğim beta kaç çıkacak bakalım

Merhaba arkadaşlar Bn de ikinci çocuğu isteyenlerdenim. İlkı tedaviyle olmuştu Rabbim nasip etmişti. İlk ay olmadı ikinci şimdi corekotu bal tarçın kuru uygulamaya başladım ilk defa var mı aranızda uygulamış olan
Ben 2 ay denemiştim o kürü canım sonrasındaki ay soğan kürü denedim, o ay da hamile kaldım ama onların faydası oldumu olmadımı bilmiyorum, hepsi bi vesile işte Rabbim nasip eder inşallah canım

Canim benim bat imi 19 ekim e yazarmisin catlatma ignesi oldum insaalah olur bu ay

Ben 2 ay denemiştim o kürü canım sonrasındaki ay soğan kürü denedim, o ay da hamile kaldım ama onların faydası oldumu olmadımı bilmiyorum, hepsi bi vesile işte Rabbim nasip eder inşallah canım
Aynen canım inşallah. İlki tedaviyle olunca ikincisi kendiliğinden hayırlısıyla sağlıcakla olsun istiyorum Rabbim kuran ve bal şifadır buyuruyor. Bugüne kadar neden balı kur şeklinde kullanmadım ki diye hayret ettim hele ki ilkinde. Balı da çık severim halbuki bakalım canım ilk ay heyecan vardı olmadı bu ay başladım adetin 3. Günü bakalım Rabbim vesile kılar inşallah. Seninki ni de Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ilk mi bebeğin

Sinir oldum yaa ekledim resim çok büyük diyor
Ama ne yapacağım ne edeceğim atacağım
Eşime söylemedim süpriz yapacağım
Onun telden girip atacağım resmi
Silik filan değil baya kırmızı çizgi :rolleyes:
Canım hayırlı olsun inşallah sevindim adına ne kadar süredir bekliyordun istiyordun canım. Tedavi gördün mü kür uyguladın mi.

Ayyy söylermiyim hiç saat 3 de çıkacak süpriz yapacağım inşallah :-)
Pazartesi kan vereceğim beta kaç çıkacak bakalım
Bilerek sordum zaten 😂
Ay hadi bakalım inşallah değerin falan hiç sıkıntı yaşamazsın canım benim
Yeni hamişimiz var kız nerdesin sagliklihayat sagliklihayat
Kıyamam bulantılardan sıra gelmiyor buraya 😊

Bilerek sordum zaten 😂
Allah hepinizden razı olsun canım benim
Eşime söyledim şaşırdı yemeğe çıkardı 😁😁
Ama kan testi vermeden inanmam diyor 🤣🤣

kızzzz Ayy ben şok ben iptal canım yaaaaa çooookkkkk mutluyum 😂😂😂 hadi gözün aydın bendeki gibi demekki yerleşme lekesi gelmiş. Ayyy ne güzel bak aramız çok açılmadı arka arka doğuruveririz, 😬🤭🤭
Bilerek sordum zaten 😂
kuzummm gördüm daha yeni bugün ufak temizlik fln yaptım nasıl yorulmuşum telefonu daha yeni alıyım hadi gözümüz aydın darısı sana olsun kız 😂😂
Allah hepinizden razı olsun canım benim
Eşime söyledim şaşırdı yemeğe çıkardı 😁😁
Ama kan testi vermeden inanmam diyor 🤣🤣
benimki de oyle demişti, 😂 sonra keseyi görmeden inanmam dedi, sonra kalp atışı derken kucağına alınca inanır bacım 😂😂

Aynen canım inşallah. İlki tedaviyle olunca ikincisi kendiliğinden hayırlısıyla sağlıcakla olsun istiyorum Rabbim kuran ve bal şifadır buyuruyor. Bugüne kadar neden balı kur şeklinde kullanmadım ki diye hayret ettim hele ki ilkinde. Balı da çık severim halbuki bakalım canım ilk ay heyecan vardı olmadı bu ay başladım adetin 3. Günü bakalım Rabbim vesile kılar inşallah. Seninki ni de Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ilk mi bebeğin
Amin saol canım benim oğlum var, şimdi kız kardeşimiz geliyor inşallah 🙏🏻

Hadi hadi maşallah maşallah Allahın izniyle kan testinide verirsin eline çocukkuuuda canımcımmmm benim 💜
Teşekkür ederim canım 🥰
Bu erkekler neden inanmıyor anlamıyorum 🥺
Silik çizgi filan olsa anlayacağım da iki çizgide kırmızı gözüyle gördü
Bir yanlışlık olabilir diyor
Kan ver o zaman hamileyim de diyor

kızzzz Ayy ben şok ben iptal canım yaaaaa çooookkkkk mutluyum 😂😂😂 hadi gözün aydın bendeki gibi demekki yerleşme lekesi gelmiş. Ayyy ne güzel bak aramız çok açılmadı arka arka doğuruveririz, 😬🤭🤭
kuzummm gördüm daha yeni bugün ufak temizlik fln yaptım nasıl yorulmuşum telefonu daha yeni alıyım hadi gözümüz aydın darısı sana olsun kız 😂😂
benimki de oyle demişti, 😂 sonra keseyi görmeden inanmam dedi, sonra kalp atışı derken kucağına alınca inanır bacım 😂😂
Sağol canım benim
Evet çok açık pembe ama silince geldi
Bende çok seviniyorum
Çok dua ettim bacımm
Rabbim hayırlısını verdi şükürler olsun
Ben kimseye söylemeyi düşünmüyorum
Şu hastalıkta diye başlayacaklar konuşmaya
Sonra binbir laf söz elimde olmadan sinirlerim tavan yapacak
Kendi kendime yaşarım hamileliğimi ohhh keyfini sürerim Allahın izniyle
Pazartesi bi kan verseydim ona sabırsızlanıyorum eşim o zaman ikna olacak 😁

IMG-20201003-WA0018.jpg
IMG-20201003-WA0018.jpg