Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bende o yüzden hiç cesaret edemiyoruk cevremdekilerin hepsinin en az iki çocuğu var benim hiç fikrimin düşüncemin önemi yok yani hakkim yok o yüzdende soğudum esimden

karapisso Canom ben devlete bağlı bir kurumda kredi memuruydum ve maalesef özel bir sebeple işimden ayrıldım daha öncesinde aracım vardı eşim işinden ayrıldığında satmak zorunda kalmıştık falan falan..
Ne biliyim ya her şey kötü gidiyor ya da bana öyle geliyor veya ben Baya bunaldım
Neyse kız boşver sen Beni patlat bi bomba hadi bakalım

Canım benim bende senin gibi düşünüyordum hatta sürekli kendimle kavga ediyordum kafayı yiyecektim artık düşünmekten
Evlat kadar güzel birşey varmı yalan dünyada
Sonra başa çıkamadım kafamdaki soru işaretleriyle
Ben varya herşeyi öyle düşünüyordum iğneden ipliğe yorulmuştum artık
Eşimin en ufacık haraketi bile saatlerce düşünmeme sebep oluyordu
Neyse kendi kendime dedimki sen neyi neden bu kadar düşünüyorsun

Senin Rabbin var sıgın dua et seni ne zaman yarı yolda koydu bu zamana kadar ne verdiyse hakkımda hep hayırlısı oldu
O kadar dua ettim ki yattım kalktım dua ettim Namazlardan sonra tesbih çektim el açıp yakardım yalvardım Rabbime hayırlısını ver ben bilemiyorum diye

Hamile kaldıktan sonra pişmanlık olur diye çok korkuyordum şimdi bir görsen evin içi bayram yeri gibi çocukları görsen eşimi bi görsen
Benim içim kıpır kıpır şükür edip duruyorum evlat istenir de pişmanlık olur mu Allah aşkına ne kadar yanlış düşünmüşüm
Birşey söyleyim mi belki inanmayacaksın düne kadar hiçbirşeyi olmayan bebeğimin şuan da herşeyi A dan Z ye herşeyi hazır
Rabbim ne kadar büyüksün
O'na sığınanı ne zaman yarı yolda koymuş
Geçim çok zor dedim eşimle öyle konuştuk gece rüyamda doğum yaptım 1 tabak yemekle bir ordu doyurdugumu gördüm
Sence bu bir mesaj değilmi
Yanlış anlaşılmasın yazdıklarım benim düşüncem kendime kızıyorum yaşadıklarımı paylaşmak istedim

İleriye dönük ne plan yaptıysaakkk hep daha hayırlısı nadip oldu. Planları Kitapyurdu, Kitapla buluşmanın en kolay yolu Rabbim. İnşallah sizin içinde maddi manevi herşey yolunda gitsin. İnan bizse çok fenalıklar gördük yaşadık. Ama içimizdek inanç bizi ayakta tutuyor. Yoksa dediğin gibi insanlar hayat zor kötülükler çok.
Bomba mı yoksa fıssssmı yarın göreceğiz
Test almaya çalışacağım

Rüyann çok anlamlı... elhamdülillah çok şükür ne mutlu sana.
Eşim istiyor evet elhamdülillah.
Bakalım yarın test alırım belki gerek kalmaz gelir kırmızılar.
Bende çok anlamlı rüya gördüm.
Bir tarladayım bizim ekinlerimiz güya altın darısı mısır ve ayçieçkleri gördüm. Ay çiçeklerinin açtığı anı izledim içleri çekirdek dolu nasıl güzel nasıl güzel... bolluk bereket huzur ancak bu kadar güzel anlamlı rüya olur. Çok etkilendim. Hayırlı müjdeler alalım hepimiz.

Bebekler inananlar teslim olanlar için bereketiyle geliyor.
Hep yaşadım 3 evladımdada
Çevremde elindeki nimetleri anlatmaya korkan insanlar var. Bilmiyorum neden hep nankörlük ediyorlar Rablerine karşı.
Ama ben hep dedim dedikçe daha elle tutulur şeyler gördüm yaşadım.
Bak senin içindeki o sesler bıraktı seni. Bebeğin güzelliği burdan belli.
İnşallah N neyb kardeşimizde bebeğinİn müjdesini alır ve ferahlar . Amin Allahım.

Bizim 3 . Doğum çok masraflı oldu ama hepsinin yeri doldu elhamdülillah çok şükür. Daim olsun bu geniş rızıkları.

Senin de rüyan çok anlamlı çok güzel hakkında hayırlısı ise
Kırmızılıklar gelsin
Hakkında bebeğin hayırlısi ise bebeğin gelir inşallah
Evet canım ben sadece Rabbime bıraktım
Çünkü ben bilemedim hakkımda hayırlı olanı
Bu yavrum bereketiyle gelecek inşallah
Canı gönülden inanıyorum ☺

N Nazlim0634 karapisso ya sizi yerim ben nasıl motive edici şeyler yazmışsınız canlarım benim görmeden tanımadan sevdiklerim.. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin ne güzel enerjiler gönderdinizki bana anlatamam taaa buralardan hissettim her şey gönlünüzce olsun fazlası olsun
N Nazlim0634 senin geçen ay yaşadığın karışıklığı ben bu ay yaşıyorum beni anlarsın hadi bize güzel haberler vermeye devam et
karapisso kız kırmızılar gelmezse bugün yarın bari teSt yap belli olmaz ben senden küt diye haber alacağımdan eminim küt diye ama buraya dikkat

@nazlım cano Benim bir önceki ay beta 12,16 çıkınca araştırmıştım biraz şu tablo baya açıklayıcı ve senin herşey yolunda içini ferah tut bitti gitti hadi bakalım yorma kendini dinlen keyfini çıkar

Canım şimdi baktım beta 225 çıkmış daha gitmedim sağlık ocağına
Değerlerden hiç anlamam nasıl acaba
Canım 4 haftalık değerin gayet te güzel benim 40 çıkmıştı. Her iki güne iki kat artıyormuş ama ben hiç ölçtürmeyip direk 6-7 haftalık olunca kalp atısına gittim virüs var diye. Hadi hayırlı uğurlu olsun canım ayağı uğurlu bolluk bereket içinde gelsin kuzu

Geldim kızlar sağlık ocağından
Doktor kan sonucuna baktı hamilesin gözün aydın olsun dedi
Hemşireye gebelik takibi için yönlendirdi
Hemşire de kese görünsün kalp atışı duyulsun gel dedi
Oğluma hamile iken hatırlıyorum 6. Haftada duyuldu kalp atışı hemşireye söyledim 2 hafta sonra giderim diye tamam dedi not aldı
Ama gecikme diye de tenbihledi

Teşekkür ederim canommm
Aynen canım bende öyle yapacağım inşlalh 2 hafta sonra gideceğim
Hepimizin kuzuları bereketle gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…