- 14 Aralık 2015
- 297
- 127
- 34
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #4.281
Evet bende o yüzden hiç cesaret edemiyoruk cevremdekilerin hepsinin en az iki çocuğu var benim hiç fikrimin düşüncemin önemi yok yani hakkim yok o yüzdende soğudum esimdenEş desteği çok önemli.yalnız olmak önemli değil bana göre. Kişinin becerebilmesi çok etken. Annesiyle kardeşiyle tek çocuğà bakamayan anneler var.
Şimdi sana desem eşini ikna et ben bakarım de ama illa eş desteği lazım
Sonra ondan yardım isteyince başına kalkıp seni üzmesin.
Canım benim bende senin gibi düşünüyordum hatta sürekli kendimle kavga ediyordum kafayı yiyecektim artık düşünmektenAhahaha dimi öyle diyorduk her ikimiz içinde hayırlısı canım benim
Caydım mı bilmiyorum ama Akışında bakalım daha eşime kafamın karıştığını Hevesim kaçtığını söylemedim tam olarak
geçen şakayla karışık söyledim saçmalama niye vazgeçelim dedi
Ama ciddi ciddi söylersem o ne diyecek merak ediyorum
sende bi karar ver der kesin
Ne biliyim İşineDe gelebilir Hazır rahata kavuşmuşken
tekrar çalışıp tekrar arabamı almak istiyorum
çocuklarIm için Bir sürü planlarım var
kendime yatırım yapmak istiyorum kafamda bir sürü şey dolanmaya başladı şunu yaparım bunu yaparım
ve biraz rahata kavuştum hayatımı yaşayım diyorum
Gerçekler diyorum sonra kendi kendime gerçekler acı
hayat insanlar çok kötü
haberler berbat gidişat kötü memleketin durumu malum dünyanın bile öyle
Ne biliyim böyle düşünmekten kendimi alamaz oldum
Sanırım kafayı yiyorum siz bana bakmayın
karapisso Canom ben devlete bağlı bir kurumda kredi memuruydum ve maalesef özel bir sebeple işimden ayrıldım daha öncesinde aracım vardı eşim işinden ayrıldığında satmak zorunda kalmıştık falan falan..
Ne biliyim ya her şey kötü gidiyor ya da bana öyle geliyor veya ben Baya bunaldım
Neyse kız boşver sen Beni patlat bi bomba hadi bakalım
Canım benim bende senin gibi düşünüyordum hatta sürekli kendimle kavga ediyordum kafayı yiyecektim artık düşünmekten
Evlat kadar güzel birşey varmı yalan dünyada
Sonra başa çıkamadım kafamdaki soru işaretleriyle
Ben varya herşeyi öyle düşünüyordum iğneden ipliğe yorulmuştum artık
Eşimin en ufacık haraketi bile saatlerce düşünmeme sebep oluyordu
Neyse kendi kendime dedimki sen neyi neden bu kadar düşünüyorsun
Senin Rabbin var sıgın dua et seni ne zaman yarı yolda koydu bu zamana kadar ne verdiyse hakkımda hep hayırlısı oldu
O kadar dua ettim ki yattım kalktım dua ettim Namazlardan sonra tesbih çektim el açıp yakardım yalvardım Rabbime hayırlısını ver ben bilemiyorum diye
Hamile kaldıktan sonra pişmanlık olur diye çok korkuyordumşimdi bir görsen evin içi bayram yeri gibi çocukları görsen eşimi bi görsen
Benim içim kıpır kıpır şükür edip duruyorum evlat istenir de pişmanlık olur mu Allah aşkına ne kadar yanlış düşünmüşüm
Birşey söyleyim mi belki inanmayacaksın düne kadar hiçbirşeyi olmayan bebeğimin şuan da herşeyi A dan Z ye herşeyi hazır
Rabbim ne kadar büyüksün
O'na sığınanı ne zaman yarı yolda koymuş
Geçim çok zor dedim eşimle öyle konuştuk gece rüyamda doğum yaptım 1 tabak yemekle bir ordu doyurdugumu gördüm
Sence bu bir mesaj değilmi
Yanlış anlaşılmasın yazdıklarım benim düşüncem kendime kızıyorum yaşadıklarımı paylaşmak istedim
Bizim 3 . Doğum çok masraflı oldu ama hepsinin yeri doldu elhamdülillah çok şükür. Daim olsun bu geniş rızıkları.Canım benim bende senin gibi düşünüyordum hatta sürekli kendimle kavga ediyordum kafayı yiyecektim artık düşünmekten
Evlat kadar güzel birşey varmı yalan dünyada
Sonra başa çıkamadım kafamdaki soru işaretleriyle
Ben varya herşeyi öyle düşünüyordum iğneden ipliğe yorulmuştum artık
Eşimin en ufacık haraketi bile saatlerce düşünmeme sebep oluyordu
Neyse kendi kendime dedimki sen neyi neden bu kadar düşünüyorsun
Senin Rabbin var sıgın dua et seni ne zaman yarı yolda koydu bu zamana kadar ne verdiyse hakkımda hep hayırlısı oldu
O kadar dua ettim ki yattım kalktım dua ettim Namazlardan sonra tesbih çektim el açıp yakardım yalvardım Rabbime hayırlısını ver ben bilemiyorum diye
Hamile kaldıktan sonra pişmanlık olur diye çok korkuyordumşimdi bir görsen evin içi bayram yeri gibi çocukları görsen eşimi bi görsen
Benim içim kıpır kıpır şükür edip duruyorum evlat istenir de pişmanlık olur mu Allah aşkına ne kadar yanlış düşünmüşüm
Birşey söyleyim mi belki inanmayacaksın düne kadar hiçbirşeyi olmayan bebeğimin şuan da herşeyi A dan Z ye herşeyi hazır
Rabbim ne kadar büyüksün
O'na sığınanı ne zaman yarı yolda koymuş
Geçim çok zor dedim eşimle öyle konuştuk gece rüyamda doğum yaptım 1 tabak yemekle bir ordu doyurdugumu gördüm
Sence bu bir mesaj değilmi
Yanlış anlaşılmasın yazdıklarım benim düşüncem kendime kızıyorum yaşadıklarımı paylaşmak istedim
Senin de rüyan çok anlamlı çok güzel hakkında hayırlısı iseRüyann çok anlamlı... elhamdülillah çok şükür ne mutlu sana.
Eşim istiyor evet elhamdülillah.
Bakalım yarın test alırım belki gerek kalmaz gelir kırmızılar.
Bende çok anlamlı rüya gördüm.
Bir tarladayım bizim ekinlerimiz güya altın darısı mısır ve ayçieçkleri gördüm. Ay çiçeklerinin açtığı anı izledim içleri çekirdek dolu nasıl güzel nasıl güzel... bolluk bereket huzur ancak bu kadar güzel anlamlı rüya olur. Çok etkilendim. Hayırlı müjdeler alalım hepimiz.
Bebekler inananlar teslim olanlar için bereketiyle geliyor.
Hep yaşadım 3 evladımdada
Çevremde elindeki nimetleri anlatmaya korkan insanlar var. Bilmiyorum neden hep nankörlük ediyorlar Rablerine karşı.
Ama ben hep dedim dedikçe daha elle tutulur şeyler gördüm yaşadım.
Bak senin içindeki o sesler bıraktı seni. Bebeğin güzelliği burdan belli.
İnşallah N neyb kardeşimizde bebeğinİn müjdesini alır ve ferahlar . Amin Allahım.
Aminnn aminn canımBizim 3 . Doğum çok masraflı oldu ama hepsinin yeri doldu elhamdülillah çok şükür. Daim olsun bu geniş rızıkları.
Sabah 6dan beridir bakıyorum yazmışsınmı diyeBizim 3 . Doğum çok masraflı oldu ama hepsinin yeri doldu elhamdülillah çok şükür. Daim olsun bu geniş rızıkları.
Canımsın mide bulantısı geçti bu sabah iyiyim.Sabah 6dan beridir bakıyorum yazmışsınmı diye
Dua ediyorum hakkında hayırlısı olsun diye
Canım benim öğleden sonra çıkıyormuşCanımsın mide bulantısı geçti bu sabah iyiyim.
Test yapmayacağım. Senin değerin kaç çıktı acaba bende onu merak ediyorum.
Canım benim. İnşallah benim kırmızı gelir sağlıkla sende heyecan tavan tabi.Canım benim öğleden sonra çıkıyormuş
Oğlanın canlı dersi bitince gideceğim artık 3 gibi
Neyse regl günün geçerse yaparsın test
Canım şimdi baktım beta 225 çıkmış daha gitmedim sağlık ocağınaCanım benim. İnşallah benim kırmızı gelir sağlıkla sende heyecan tavan tabi.
Oyyy maşallah hadi bunuda atlattınCanım şimdi baktım beta 225 çıkmış daha gitmedim sağlık ocağına
Değerlerden hiç anlamam nasıl acaba
Canım 4 haftalık değerin gayet te güzel benim 40 çıkmıştı. Her iki güne iki kat artıyormuş ama ben hiç ölçtürmeyip direk 6-7 haftalık olunca kalp atısına gittim virüs var diye. Hadi hayırlı uğurlu olsun canım ayağı uğurlu bolluk bereket içinde gelsin kuzuCanım şimdi baktım beta 225 çıkmış daha gitmedim sağlık ocağına
Değerlerden hiç anlamam nasıl acaba
Geldim kızlar sağlık ocağındanCanım 4 haftalık değerin gayet te güzel benim 40 çıkmıştı. Her iki güne iki kat artıyormuş ama ben hiç ölçtürmeyip direk 6-7 haftalık olunca kalp atısına gittim virüs var diye. Hadi hayırlı uğurlu olsun canım ayağı uğurlu bolluk bereket içinde gelsin kuzu
Teşekkür ederim canommmCanım 4 haftalık değerin gayet te güzel benim 40 çıkmıştı. Her iki güne iki kat artıyormuş ama ben hiç ölçtürmeyip direk 6-7 haftalık olunca kalp atısına gittim virüs var diye. Hadi hayırlı uğurlu olsun canım ayağı uğurlu bolluk bereket içinde gelsin kuzu