Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kan verdim sonuçlar yarın 2 :30dan sonra çıkacakmış
E devletten bakabilirmiyim dedim sonuçlar çıkmaz dedi
Yarın sabah çıkar bakarsın. Gebesin canım hiç kaygı endişe hissetme.
Bizde bu ay regl bitimi kaçamak yaptık. Birde ortasında. İhtimal vermiyorum ama dün mide bulantısından mahvoldum. Reglime var bi kaç gün.

Yaaaaa gerçekten mi
Sevindim canommm
Rabbim hakkında hayırlı ise versin inşlalh mide bulantısı regl yaklaşınca da oluyor
Ben hamile olduğumu biliyorum da eşim inanmıyor
Hayyy Allah'ım ya Rabbim

Teşekkür ederim canım yanitladigin için . Anladığım kadarıyla hamile kalmışsın kur yapmismiydin o ay ve yumurtama gününü değiştirdi mu kur ileri attimi yada dağa erken mi oldu.

Canım ben klinikte vermiştim 1 saat sonra sonra çıkmıştı. Ama yarın cıksın nolucak heyecanla bekleyelim bakalım netleşmiş oluur yoksa belli hamiş olduğun

Bilmiyorum aynı hamile iken bulanan mide ve ben mutsuzum bû yüzden. Yarın sabah test yapacağım. Varsa çıkar zaten.
N Nazlim0634 benim hiç regl öncesi olmaz mide bulantısı.
Canım hamile kalınca mide bulantısı sende hemen oluyor mu
Ayyy yarın test mi yapacaksın
Canooo hemen yaz sonuçu
Tamam mı bekliyorum
Dua edeceğim sana hakkında hayırlısı olsun diye
Kız hamile olsan ikimizde peş peşe doğum yaparız
Ayyyy Çok heyecan yaptım

Canım ben klinikte vermiştim 1 saat sonra sonra çıkmıştı. Ama yarın cıksın nolucak heyecanla bekleyelim bakalım netleşmiş oluur yoksa belli hamiş olduğun
Kuzum eşim bi belli olsun deyip duruyor
Eşim de baya heyecanlı
Canım hiç oturamıyorum insanın hiç mi işi bitmez acaba sizlerde öylemisiniz canım çıktı hele ki şu son 2 gün de

Teşekkür ederim canım yanitladigin için . Anladığım kadarıyla hamile kalmışsın kur yapmismiydin o ay ve yumurtama gününü değiştirdi mu kur ileri attimi yada dağa erken mi oldu.
Bal çörek otu tarçın denedim, soğan kürü denedim, benim adet zqmnımı değiştirmedi ama herkesin bünyesi farklı canım

İkisinde hemen bulandı ama sonuncusu geç başladı. Hatta 3.diye mi bulantı yaşamadım diye mutlu oldum ama 7.hafta başladı ve uzun sürdü.
Gebeliklerimdeki aynı bulantı olunca ster istemez şüphe duydum. Dün başladı ve hala devam ediyor
Hamile değilsem eğer hemen bi doktora gitmem lazım neden bu bulantı. Mahvetti beni ya.

Aynen söyledin
Sende bi patlatsan bomba
Ben seninle aynı ay hamiş olurdum diyordum
Ama sen caydın
Ahahaha dimi öyle diyorduk her ikimiz içinde hayırlısı canım benim
Caydım mı bilmiyorum ama Akışında bakalım daha eşime kafamın karıştığını Hevesim kaçtığını söylemedim tam olarak
geçen şakayla karışık söyledim saçmalama niye vazgeçelim dedi
Ama ciddi ciddi söylersem o ne diyecek merak ediyorum
sende bi karar ver der kesin
Ne biliyim İşineDe gelebilir Hazır rahata kavuşmuşken
tekrar çalışıp tekrar arabamı almak istiyorum
çocuklarIm için Bir sürü planlarım var
kendime yatırım yapmak istiyorum kafamda bir sürü şey dolanmaya başladı şunu yaparım bunu yaparım
ve biraz rahata kavuştum hayatımı yaşayım diyorum
Gerçekler diyorum sonra kendi kendime gerçekler acı
hayat insanlar çok kötü
haberler berbat gidişat kötü memleketin durumu malum dünyanın bile öyle
Ne biliyim böyle düşünmekten kendimi alamaz oldum
Sanırım kafayı yiyorum siz bana bakmayın

Kızlar bana akıl verin lütfen.Kizkm 4yasina girecek kısmetse kardeş istiyorum kızım için ama eşim hiç yanaşmıyor.istanbulda tekim ailem yanımda yok eşim annesini kaybetti 1sene olmadi.cocuk beni yaşlandırıyor ben bakamam diyor sizce haksızlık mi eder kızıma eşime Napmam lazim akil verin lütfen

Kuzum mesleğin ne ?
Ne iş yağacak araba alacaksın hayırlısıyla. Kısa sürede kazanacağın bir iş gelirin olsa biraz erteleme imkanın olurdu.
Hayat kötü değil ya insanlar şeytanà pabuçunu ters giyidirİr.
İnşallah bizler insan gibi insan olur ve öyle yavrular yetiştiririz...

Eş desteği çok önemli.yalnız olmak önemli değil bana göre. Kişinin becerebilmesi çok etken. Annesiyle kardeşiyle tek çocuğà bakamayan anneler var.
Şimdi sana desem eşini ikna et ben bakarım de ama illa eş desteği lazım

Sonra ondan yardım isteyince başına kalkıp seni üzmesin.

Canım sen istiyorsun değil mi
Eşin de istiyor anladığım kadarıyla
Öyle ise bulantilar hamileliktentir inşlalh

Ben testi yapar yapmaz dakika geçmeden size yazdım ne yazdığımı bile hatırlayamadim sonradan baktım çünkü o an şoklardaydım
Sabah test yapacaksın değil mi mutlaka yaz bize haber ver ben çatlarım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…