- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #4.161
Önceden yokmuş bu ay ya hamilesin yada üşüttün gene.Spiral varken oluyordu çıkarttıktan sonra hiç olmadı bu ayyy oldu reglime 5 gün var
Ama belirti arayınca da buluyorsun sonra hamileyim diyorsun sonra regl olunca morelin 0 oluyor
Canimmm yaaa ben bi rüya gördüm çok güzeldiAz kaldı hadi inşallah bu ay bütün kaygın endişen biter gider hamile kalınca.
Canım nasıl oldu kuzumm kıyamamKızlar dün akşam kızım düştü. Burnu ezildi bildiğiniz yüzü gözü mosmor şuan. Nasıl üzgünüm anlatamam. Başım ağrıdı bütün gece kabus gibiydi. Allahım sen koru bütün yavrularımızı.
Bakamıyorum suratına içim acıyor o kadar fena oldu yavrumCanım nasıl oldu kuzumm kıyamam
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm nasıl hissettiğini anlayabiliyrum bende yaşadım
Sas mraklandım şimdi ne gördün kız anlatsanaCanimmm yaaa ben bi rüya gördüm çok güzeldi
Acaba bu ayyy olacak mı diyorum
Düşündüğüm için de olabilir yani bilinç altı daBakamıyorum suratına içim acıyor o kadar fena oldu yavrum
Sas mraklandım şimdi ne gördün kız anlatsana
Kuzum en küçüğün mü Rabbim şifa versinBakamıyorum suratına içim acıyor o kadar fena oldu yavrum
Sas mraklandım şimdi ne gördün kız anlatsana
Kuzum bulantılar biraz ilaçla hafifledi ama hala canım istediği gibi yemek yiyemiyorum o zaman yediklerim hemen ağzıma geliyo. Genelde açla tok arasıyım . Kanama da nadiren damla şeklinde oluyo arkası olmadığı için üstelemiyorum. Sen nasılsın cnm napıyonHadi inşallah bakalımhala düzelmedin mi canım bulantılardan mı kanama falanmı var?
inşallah cnmmmCanım geçer inşallah rahatsız hissedersin tabi
Öyle bişey yaşamamıştım
Aksi bir durum yoksa hamileliktendir Hormonlar falan sebebiyle artıyor olabilir
ben de ilk defa bu hamilelikte yaşadım açıkcası diğerlerinde ne rahatmışım yeni anlıyorumŞu mide bulantısını en çok 3.de çektim ben. Allah yardımcın olsun . bencede kızın olacak . Kızlarda çok mide bulantısı yaşadım. Yada kızın olsun istediğim için öyle hissediyorum bilmiyorum.
Oyy kuzum benim yaa üzme kendini canım çocuklar boyle düşe kalka büyüyorlar geçer bir kaç güne inşallah. Rabbim şifa versin kuzucuğa. Nazar mı değdi nolduKızlar dün akşam kızım düştü. Burnu ezildi bildiğiniz yüzü gözü mosmor şuan. Nasıl üzgünüm anlatamam. Başım ağrıdı bütün gece kabus gibiydi. Allahım sen koru bütün yavrularımızı.
Bizde dersler bağlantılar boğuşuyoruz vallaAynen öyle
Ne yapıyorsun canım iyimisin
Çalışmalar nasıl gidiyor
Kız ben nasıl yoğunum anlatamam canlı dersler ödev derken eve yetişemez oldum
Bizim bu ayy çalışmalarımız olduben yumurtlama gününü artık ağrılarımdan anlıyabiliyorum karnım şişiyor kasıklarım nasıl ağrıyor bacaklarıma vuruyor birde hep aynı güne denk geliyor o yüzden olayyy çözüldü yanii
Bizde değerlendirdik bu günleri reglime 5 gün var bakalım ne olacak
Çok geçmiş olsun canımKızlar dün akşam kızım düştü. Burnu ezildi bildiğiniz yüzü gözü mosmor şuan. Nasıl üzgünüm anlatamam. Başım ağrıdı bütün gece kabus gibiydi. Allahım sen koru bütün yavrularımızı.
Çok şükür idare ediyorum canım, akıntım hala devam ediyor, sabah ciddi bulantılarım devam, sabahları canlı dersim de olduğu için çok kötü oluyorum, öğlenden snra anca kendime geliyorum, çok şükür buna da, ciddi bi sıkıntımız olmasın da gerisine katlanırızKuzum bulantılar biraz ilaçla hafifledi ama hala canım istediği gibi yemek yiyemiyorum o zaman yediklerim hemen ağzıma geliyo. Genelde açla tok arasıyım . Kanama da nadiren damla şeklinde oluyo arkası olmadığı için üstelemiyorum. Sen nasılsın cnm napıyon
Ayy hareketlendi demek artık maşallah yaa canım yarısı bitti diyelim senin 19 hafta olmuşÇok şükür idare ediyorum canım, akıntım hala devam ediyor, sabah ciddi bulantılarım devam, sabahları canlı dersim de olduğu için çok kötü oluyorum, öğlenden snra anca kendime geliyorum, çok şükür buna da, ciddi bi sıkıntımız olmasın da gerisine katlanırız10una ayrıntılı ultrason randevusu aldık, meraklıyım, hareketlenme de başladı ufak ufak hissediyorum çok şükür bugünümüze Allah evlatlarımıza sağlıksıhhat versin
Bulantı ilacı hiç kullanmadım canım, önceki hamileliğimde daha kötüydüm onda da kullanmamıştım, ne biliyim ne de olsa ilaç diye düşünüyorumAyy hareketlendi demek artık maşallah yaa canım yarısı bitti diyelim senin 19 hafta olmuşsen bulantı ilacı kullanıyor musun peki. Bende haftaya giderim heralde idrar enfeksiyonu oldum galiba tahlil vermem gerek. Üşütmeye başladım şimdiden
Valla devam canım benim öncekinde de doğuma kadar sürdü bu kezde sürecek gibi duruyorsagliklihayat Kızlar aynen öyle nazar olduğunu gördüm. Rabbim korusun her türlü nazardan kazadan.
N Nazlim0634 ruyan hayalin gerçek olsun inşallah . Büyük kızım canım 4 yaşında.
N neyb senin içinde ne hayırlısı olsun. İşiniz rast gitsin.
M momteacher hala bulantı devam demek. Ayyy bu nasıl birşey benim aklıma geliyor soğuma kadar hatta kusup öyle doğum yapmıştım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canım kıyamam yaa 9 ay boyunca mide bulantısı Rabbim yardım etsinValla devam canım benim öncekinde de doğuma kadar sürdü bu kezde sürecek gibi duruyoraman bebişler sağlıklı olsun da 9ay idare ederiz
Canımın içi kuzun iyidir inşallah benim yerime öp olur mu?sagliklihayat Kızlar aynen öyle nazar olduğunu gördüm. Rabbim korusun her türlü nazardan kazadan.
M momteacher hala bulantı devam demek. Ayyy bu nasıl birşey benim aklıma geliyor soğuma kadar hatta kusup öyle doğum yapmıştım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Anladım cnım ben ilaç olmadan yapamıyorum su an kaç kez oturup ağladım kötü oldum bulantıdan. İlaç az da olsa hafifletti. İdare edebiliyorsan iyi tabiki kimyasal hep sonuç olarak cnm. Amin şükür her günümüzeÇok şükür idare ediyorum canım, akıntım hala devam ediyor, sabah ciddi bulantılarım devam, sabahları canlı dersim de olduğu için çok kötü oluyorum, öğlenden snra anca kendime geliyorum, çok şükür buna da, ciddi bi sıkıntımız olmasın da gerisine katlanırız10una ayrıntılı ultrason randevusu aldık, meraklıyım, hareketlenme de başladı ufak ufak hissediyorum çok şükür bugünümüze Allah evlatlarımıza sağlıksıhhat versin
Canım biliyormusun Bismillahillezi duası var onu sabah akşam 3 kere okumak cok iyi geliyo nazara belaya kazayasagliklihayat Kızlar aynen öyle nazar olduğunu gördüm. Rabbim korusun her türlü nazardan kazadan.