Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sagliklihayat sagliklihayat Kızlar aynen öyle nazar olduğunu gördüm. Rabbim korusun her türlü nazardan kazadan.
N Nazlim0634 ruyan hayalin gerçek olsun inşallah . Büyük kızım canım 4 yaşında.
N neyb senin içinde ne hayırlısı olsun. İşiniz rast gitsin.
M momteacher hala bulantı devam demek. Ayyy bu nasıl birşey benim aklıma geliyor soğuma kadar hatta kusup öyle doğum yapmıştım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amiiin canım sağol varol😘

Kızlar yeni hamişlerimiz yok mu epeydir yeni haberler almıyoruz🤗 deneme yapan yokmu aranızda? Geçmişi çok okuyamadım ama bekliyoruz haberlerinizi😍
Ben varım :halay:Değerlendirdik bakalım bu ayı da
Yarın regl günüm gelmez inşallah 🥰
Bu sabah kalktığım da iç çamaşırımda çok sarı hatta baya koyu leke gelmiş akıntı gibi değildi Herhalde regli olacağım dedim akşama kadar takip ettim birşey yok
Dikkatimi çeken 1 haftadır karnımın alt kısmında kasiklarimda ve karnimda hafif kasılmalar var
Ama belirti aramıyorum 4 ay içinde bütün hamilelik belirtilerini yaşadım kesin hamileyim dedim regli oldum ben şokkkkk

Ben varim :) 4 yasindaki kızıma bi kardeş istiyoruz 20 gün önce laparoskopi oldum çikolata kisti alındı olmuyordu hamilelik. Adet günüm geçti 2 gün. Adete 4 gün kala korunmasız ilişki oldu. Adetim laparoskopiden gecikti sanırım çünkü yumurtlama günlerinden çok sonra ilişki oldu hamile kaldığımı sanmiyorum. Tuplerim de acik . Umarım bu ameliyat iyi gelir bama ve hamile kalırım :KK43: 2 senedir bekliyoruz..

Bu sabah kalktığım da iç çamaşırımda çok sarı hatta baya koyu leke gelmiş akıntı gibi değildi Herhalde regli olacağım dedim akşama kadar takip ettim birşey yok
Dikkatimi çeken 1 haftadır karnımın alt kısmında kasiklarimda ve karnimda hafif kasılmalar var
Ama belirti aramıyorum 4 ay içinde bütün hamilelik belirtilerini yaşadım kesin hamileyim dedim regli oldum ben şokkkkk
Belirti aramıyorum derken bile belirti bulmuşsun kız😂 hayırlısı olsun canım inşallah regl gelmez bebiş gelir🙏🏻

Ben varim :) 4 yasindaki kızıma bi kardeş istiyoruz 20 gün önce laparoskopi oldum çikolata kisti alındı olmuyordu hamilelik. Adet günüm geçti 2 gün. Adete 4 gün kala korunmasız ilişki oldu. Adetim laparoskopiden gecikti sanırım çünkü yumurtlama günlerinden çok sonra ilişki oldu hamile kaldığımı sanmiyorum. Tuplerim de acik . Umarım bu ameliyat iyi gelir bama ve hamile kalırım :KK43: 2 senedir bekliyoruz..
Tedavini de olmuşsun geçmiş olsun canım inşallah şifayı bulmuşsundur bebişin kısa sürede gelir, kızın kardeşiyle büyür🙏🏻

Tedavini de olmuşsun geçmiş olsun canım inşallah şifayı bulmuşsundur bebişin kısa sürede gelir, kızın kardeşiyle büyür🙏🏻
Allah bin kere razı olsun canım inşallah bu ay umudum olmasa da diğer aylar Allah 'ın izniyle inşallah olur artık :KK43: bu ayı bi atlatsam adet bekliyorum bakalim

Kızlar ovulasyon testleriyle yumurtlama takibi yapabilirsiniz, ben 2 gebeliğimde de bu şekilde ovulasyon testleri vesilesiyle tabiki Rabbimin nasip etmesiyle kaldım çok uzın sürmeden, hatta sagliklihayat sagliklihayat a da tavsiye etmiştim ona da nasip oldu🤗. Sizlerde testlerle yumurtlama takibinizi yapablrsinz

Kızlar ovulasyon testleriyle yumurtlama takibi yapabilirsiniz, ben 2 gebeliğimde de bu şekilde ovulasyon testleri vesilesiyle tabiki Rabbimin nasip etmesiyle kaldım çok uzın sürmeden, hatta sagliklihayat sagliklihayat a da tavsiye etmiştim ona da nasip oldu🤗. Sizlerde testlerle yumurtlama takibinizi yapablrsinz
Internetten alicam inşallah em yakın zamanda labaquick iyi diyorlar

İyi geceler kızlar, bende aranıza yeni katıldım, bir oğlum var 2.5 yaşında bizde 3 aydır istiyoruz olmuyor, ilk gebeliğimde 1 sene istemedik hap kullandım sonra bıraktım hapı doktora gittim prolaktin için ilaç kullandım 2 ay sonra hamileyim, bunda hap kullanmadım eşim korundu ama 3 aydır yok, ovü falanda denemedim açıkcası. Bu ay serbest bir şekilde takılmaya karar verdim eğer bu ayda olmazsa gidip tahlil yapacağım prolaktin için, ovü başlayacağım dua edin lütfen

Hayırlı olsun bebeğiniz. Adet günü öncesi ve adet günü ve sonrası belirtileriniz nelerdi acaba
Regl olacak gibi belirtiler vardi hafif mide bulantisi sadece göğüs hassasiyeti alt karinda gerginlik diğerleri hemen hemen ayniydi Kasik bel ağrilari gebelik belirtilerini okuyup hiç biri ben de yok diyodum :) beklemiyoduk süpriz oldu😊🙏 Allah herkese nasip etsin sağlikla hayirlisi ile.

X