Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy Allah seni ne etmeye hadi bakalım gelsin aşk bebeği

Nasılsınız kızlar.
M momteacher N neyb N Nazlim0634 sagliklihayat
Ne var ne yok. Sessizsiniz bakıyorum. Maçlar bitti sonuçlar için beklemede olanlar hayırlı haberler bekliyoruz.
Buralardayım ben canım ya ben geceleri uyuyamıyorum neden olduğunu da bilmiyorum, işin garibi gündüz de hiç uykusuz gibi olmuyorum, gayet dinç oluyorum. Gebeliğin ilk ayları böle olurmu çok uyumam gerekirken hiç uyuyamıyom,neredeyse sabah ezanından sonra uyuyorum her gece nasıl geçecek bu uyku problemi bilmiyorum

Gerçekten şaşırtıcı. Ben gece uyumasam gündüz muhakkak acısını çıkartırım yoksa uykusuzluk beni mahfeder.

Kizlar bugün erken gebelik testi yaptım predictor Tertemiz bir hiç kuruma çizgisi bile yok yumurtlamanın 10. Gunuydu
Erken gebelik testi yapmadım hiç ama adete 4 gün kala normal testte çıkmıştı benim... normalde testleré daha çok güveniyorum.

Ben geldim yine bir kimyasal ile karşınızdayım.bir hafta gecikme 27 beta ile dün regl oldun çok sancılı geçiyor yine,
Kaç.kez oldu böyle. Demek rahmin yakında sağlıklı bir gebeliğe hazırlık yapıyor. Üzülme bebe yaşadım. Hem benim değeri baya yüksekti. Adete 4 gün kala 160 falandı

Canım ben kırmızı kart yedim bir dahaki maçlara enerji topluyorm şaka bir yana bu ara cocuklara daha cok vakit ayırmaya çalışıyorum psikolojileri bozuldu kız akraba yok gezme yok
Benim oğlum doyumsuz
Arkadaş var bahçe park var ama çocuk hep zorluyor sınırları. İlla dediği olacak. Evde daha iyiydik karantina döneminde. Rabbim sana bağışlasın.

Yazın herkesin düzeni değişiyor
enerjin varsa sıkıntı yok hamiiiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…