- 26 Nisan 2014
- 696
- 671
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #2.301
Hemen 5dk da çıktı mı canım?Kizlar yumurtlamanın 9. günü normal test bu çıkma ihtimali var mı ki kuruma çizgisi mi
Yok canım kuruduktan sonra çıktı suya tuttum kalan bu. 2 gundur adet sancısı çekiyorum ama yumurtlamanın 9. Günü erken test bile çıkmaz heralde evde vardı ovulasyonun yanında gelmişti yaptım bir ihtimal işte karnım çok ağrıyor diye. Sen yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendim canım hamileliğini bu ucuz testle mi çıktı erken gebelik testiyle miHemen 5dk da çıktı mı canım?
Evet canım hayırlısı tabiki muhtemelen sökülür cünkü 6 aydır boyle. Cıkarırken doktor hersey normal olmaması için sorun yok demişti. Bakalım belki Giderim doktora ya da eşim gider artık sıra sıraAaaa şaşkınım ☹
Hayırlısı demekten başka şansımız yok biz bekliycez öyle görünüyor Zamanımız var daha dmekki Canım arkadaşım
kafamızdan atsak şu fikri eğer o fikir engellemiyorsa bende neyim beeerahatlamak salmak lazım ama işte...
spiral dengeyi bozan bir süre hamile kalmayı engelkeyen bir şey mi acaba doğum kontrol hapı gibi o da geldi aklıma
Umarım sökülmezsin ama sökülürsen adetin 3.günü hormon testi yaptır bide ultrasonla baksın dr ne var ne yok
Canım aynen oyle ben de stres yaptım aslında bu stresim cocuk düşüncesi oluştuğunda hemen olur diye düşünmemizdi e olmadıkça daha da stres oldum galiba. Hayırlısı olsun tabi elimizden geleni yapıyoruz Baska çare yok. Doktora giderim belki kuzum. Sağol desteğin için cnmKızlar stres çok etkiliyor düzenimizi, benm regl hiç şaşmazdı ama denemeye başladığımız ay düzensizlikler başladı, kimi zaman erken oldum kimi zaman geç. Stres yapma da nasıl yapma, hepinizi çok iyi anlıyorum, Zorlu bi süreç, inşallah Rabbim hepinize nasip eder en kısa en hayırlı zamanda.
Adetinizin 2. Yada 3. Günü hormon testi yapılıyor, yaptırabilirsiniz, ben çalışmalara başlamadan yaptırmıştım herşey normal demişti doktorum. Yaptırdım çünkü geçen yıl geçirdiğim bi ameliyattan sonra adet miktarım çok azalmıştı, ameliyatla ilgisi yok ama çok zor psikolojik zamanlar geçirdiğim için olduğunu düşündüm. Adetim çok azalınca tekrar çocuğum olmayacak die çok korkmuştum ama çok şükür ilgisi yokmuş Rabbim nasip etti, hepinizi yakından takip ediyorum, inşallah güzel haberlerinizi alacağız hep birlikte
Sürekli kendini takip etmek de insanı strese sokuyor kesinlikle, ovulasyon testleri günlerimizi öğrenmek için iyi bi vesile deneyin derim, ama sürekli yapmak da bizi stres yapıyor, yumurtlama günümü yaklaşık öğrenince ovulasyon testlerini bıraktım, belirti de aramayı bıraktım, o ay geldi bebiş
İçimden geldi yazmak istedim, biyolojik düzeninizi öğrenince bırakın takiplemeyi bence
Kizlar yumurtlamanın 9. günü normal test bu çıkma ihtimali var mı ki kuruma çizgisi mi
Kuruma çizgisi olablr canım 9.gün erken sanki, ben tahmini 10-11 gün sonra falan erken gebelik testiyle öğrendimYok canım kuruduktan sonra çıktı suya tuttum kalan bu. 2 gundur adet sancısı çekiyorum ama yumurtlamanın 9. Günü erken test bile çıkmaz heralde evde vardı ovulasyonun yanında gelmişti yaptım bir ihtimal işte karnım çok ağrıyor diye. Sen yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendim canım hamileliğini bu ucuz testle mi çıktı erken gebelik testiyle mi
Bence de olacağı varsa olur beklemesek şimdi hepimiz hamiştikEvet minnoşum hayırlısı artık
Kafanı dağıtacak bir süreçte olman süper bende evde oyalanacak işlere girişicem badana boya oda değişliği kızımın mobilyalarını boyamaca falan baya oyalar diye düşünüyorum
Bir o kadarda yoracak ama salmak lazım olucağı varsa olur zaten
Yaptim canim hatta dun yaptim ilk cikmadi yarim saat bir saat sonra cift cizgi cikti ama test bozuk heralde dagildi attim sanirim bulursam atarimCanım ben bundan 1 sene önce mazejik ağrı kesici içtim.Benim adetimi kesmişti neredeyse 3 ayy regl olmadım kendini hamile zannettim doktora gittim hemde kaç doktor o zaman bende spiral de takılı tarlusalla sökülmüştüm.Benim reglimi bütün ilaçlar kesiyor.Sen test yaptın mı.Aklima ilaç filan içtiysen diye geldi.Tabiki mutlaka doktora git inşallah vardır güzel haberlerle gel
Amin insAllahinşAllah tutar bu ay canım benim
Benim oğlumda öyleydi şimdi o kadar mutlu ki çok şükürRabbim sabır versin yüzünüzü güldürsün tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Amin canım amin inşAllah
Allah razı olsun inşAllah sizinde olacaktırMerakla bekliyoruz
Ayyyy inşAllah senin heyecanını da beraber yaşarız
Amiiin Allah razı olsun.. Darısı başınıza olsun tez vakitte inşAllah
Sağolun canim hepimizin insYa kıyamam inşallah gönlünüze göre olur herşey
Hosbuldum canim sagol ins 10 ay oldu doğum olali ins yeniden hayirlisiyla nasip olur hepimize birlikteoohhhh maşallah diyelim canım illa ki tutmuştur inşallah hadi bakim devam
Allah razı olsun canım Cook mutlu oldum inşallah dualarınızla hayırlısıyla
anladım kuzum kısmet hayırlısı bakalım bugün 10. Gün acaba daha koyulaşır mı diye düşündüm. Ya da direk bat günü test yaparım
Oyy gördün mü mercimeğinin keseciğini maşallah mercimeğini de görürsün inşallah cnm
Canım hoşgeldin cok üzüldüm bebeğin için Rabbim sana sabrını versin. İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın
Hemen git başka marka test albanada bozuğu denk geldi
Bulanik bozuk olmuyormuHemen git başka marka test al
2.çizgi çok net var. Ve bulanık testin heryeri.
2 çizgiyi pembemsi olarak görüyorum , belki var ve değerin çok yüksek olduğu için çıktı. Bence sabah erkenden başka marka test ile tekrarla. Varsa silikte olsa çıkar.
Bende bi kez böyle bulanık oldu. Sonra bulanıklık gitti seninki hala bulanıkmıBulanik bozuk olmuyormu
Yok canim ayni duruyor iki cizgi var ama boyle cikinca cok takilmadim bozuktur diye gebelik olsa hemen cikmazmiydiBende bi kez böyle bulanık oldu. Sonra bulanıklık gitti seninki hala bulanıkmı
Canim sen kacinci gunu yapmistin boyle oldu aonra nezaman normale döndüBende bi kez böyle bulanık oldu. Sonra bulanıklık gitti seninki hala bulanıkmı
Once tek cikti sonra boyle oldu
Canım suya tut yikasana bulaniksa dağılan gider çizgi kalır benim bu attığım teste su tuttum benYok canim ayni duruyor iki cizgi var ama boyle cikinca cok takilmadim bozuktur diye gebelik olsa hemen cikmazmiydi