Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimde gorunce var ya iste dedi ya olsa iki gun once kan verdim negatifti birde bu hemen belirmediki reglim3/4olmasi lazimdi bugun 9u pazartesi gunu gidip yeniden bir muayene olacağım idrarda net ciksa sorun yok ikilem beni geriyor

Evet canım hayırlısı tabiki muhtemelen sökülür cünkü 6 aydır boyle. Cıkarırken doktor hersey normal olmaması için sorun yok demişti. Bakalım belki Giderim doktora ya da eşim gider artık sıra sıra 😅 spiral aslında engel değil canım çünkü spiral takılıyken bile hamile kalan var. E bir de 6 ay oldu etkisi kalmamıştır bence. 3 ayda düzene binmeli oyle biliyorum
Anladım cano bilmediğim için spiral olayını ilaçlısı falan var diye duymuştum belki etkisi varsa diye şeettim
Kız sorma bende tam çalışma yapıp Hamile kalamazsam eşimi göndercem dr.a Ama benimki gitmez Kesin ya zaten çocuk diye bir derdi yok olursa olur olmazsa olmaz Kafasında

Belirti aramıyorum daha cok regl belirtisi arıyorum doktor yok demis tahlille buda onaylanmış stresli degilim sadece normal olarak neden olmuyo sorusu var uykum olduk olmadik zamanlarda oluyor ama bu sıcaklarda normal mide bulantisi yok bas dönmem oluyor ama aniden kalkiyorum ondandir akintim var kremsi gibi bisey hiç olmaz oda hafif bi enfeksiyon falan varsa ondandir kasik bel ağrılarım var ama arada oda regl olacağım diyor sonra olmuyor

Bariz 2. Çizgi çok ilginç ya
Ama yükselen hormonlar teste çıkabiliyor
Ay senin bu olay nereye bağlanacak çok merak ediyorum valla
Bende canım doktorda olsun diye ilac verdi hamilelik varsa düşüğü engelliyor yoksa regl getiriyor guyya ne regl oluyorum ne hamileyim vardir bundada bir hayır diyelim beklemekten başka bir şansım yok sanırım arada test yapıp paylasim yapacağım sizde bakın hepinize teşekkür ederim keşke hamilelik olsa ama testlerde bu sekilde iste

Anladım cano bilmediğim için spiral olayını ilaçlısı falan var diye duymuştum belki etkisi varsa diye şeettim
Kız sorma bende tam çalışma yapıp Hamile kalamazsam eşimi göndercem dr.a Ama benimki gitmez Kesin ya zaten çocuk diye bir derdi yok olursa olur olmazsa olmaz Kafasında
Evet kuzum benimki hormonlu spiraldi bilemiyorum benim eşim gider çünkü ameliyat olmuştu zaten ilk evlendik cocuk olmayınca tedavi oldu şimdi inşallah sorun yoktur ama gitmekte fayda var bende giderim belki. Ya tabiki olur sa olur ama sonuçta her ay var mı yok mu stresi. Bir de varsa dikkat etmek lazım ilaç kullanmıyorsun bitki çayı içemiyırsun bilmediğimiz için hep bir tedirgin oluyoruz biz kadınlar erkeklere noluyo ki zaten 😅

Evet kuzum benimki hormonlu spiraldi bilemiyorum benim eşim gider çünkü ameliyat olmuştu zaten ilk evlendik cocuk olmayınca tedavi oldu şimdi inşallah sorun yoktur ama gitmekte fayda var bende giderim belki. Ya tabiki olur sa olur ama sonuçta her ay var mı yok mu stresi. Bir de varsa dikkat etmek lazım ilaç kullanmıyorsun bitki çayı içemiyırsun bilmediğimiz için hep bir tedirgin oluyoruz biz kadınlar erkeklere noluyo ki zaten 😅
Ay evet erkeklere ne kolay herşey😏😁

Nasılsınız kızlar.
M momteacher N neyb N Nazlim0634 sagliklihayat sagliklihayat
Ne var ne yok. Sessizsiniz bakıyorum. Maçlar bitti sonuçlar için beklemede olanlar hayırlı haberler bekliyoruz.
Inşallah güzel haberlerle geliriz.Ben güzel değerlendirdim bu haftayı:halay: insllah denk gelmiştir.
Elimden geleni yaptım sadehayat diyordu ya kokular tütsüler siz işinizi bilirsiniz diye:oops:Belirtiler vardı yumurtlamaya dair inşallah yanilmam.Onu bunu bilmem kızlar bu bekleyiş zormuş. 2 tane evladım olmasına rağmen hayatımda ilk defa yaşıyorum bu bekleyişi.Hayırlısı deyip bekleyeceğiz artık.

X