- 21 Ocak 2016
- 405
- 314
- 45
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #2.321
Tamam canim hemen yapiyorumCanım suya tut yikasana bulaniksa dağılan gider çizgi kalır benim bu attığım teste su tuttum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim hemen yapiyorumCanım suya tut yikasana bulaniksa dağılan gider çizgi kalır benim bu attığım teste su tuttum ben
Aksammi yapsam sabahmi bilemedim cikarsa zaten her halükarda cikar gerciCanım tekrar yapmanda fayda var.. bana da fazla damlatmışsın da ondan dağılmış gibi geldi..
Anladım cano bilmediğim için spiral olayını ilaçlısı falan var diye duymuştum belki etkisi varsa diye şeettimEvet canım hayırlısı tabiki muhtemelen sökülür cünkü 6 aydır boyle. Cıkarırken doktor hersey normal olmaması için sorun yok demişti. Bakalım belki Giderim doktora ya da eşim gider artık sıra sıra spiral aslında engel değil canım çünkü spiral takılıyken bile hamile kalan var. E bir de 6 ay oldu etkisi kalmamıştır bence. 3 ayda düzene binmeli oyle biliyorum
Hemen çıktıysa çizgi hamile olabilirsin
Bariz 2. Çizgi çok ilginç yaOnce tek cikti sonra boyle oldu
Bende canım doktorda olsun diye ilac verdi hamilelik varsa düşüğü engelliyor yoksa regl getiriyor guyya ne regl oluyorum ne hamileyim vardir bundada bir hayır diyelim beklemekten başka bir şansım yok sanırım arada test yapıp paylasim yapacağım sizde bakın hepinize teşekkür ederim keşke hamilelik olsa ama testlerde bu sekilde isteBariz 2. Çizgi çok ilginç ya
Ama yükselen hormonlar teste çıkabiliyor
Ay senin bu olay nereye bağlanacak çok merak ediyorum valla
Ayy canım benim baya koyu çıkmış inşallah vardırOnce tek cikti sonra boyle oldu
Ayy canım benim baya koyu çıkmış inşallah vardır
Evet kuzum benimki hormonlu spiraldi bilemiyorum benim eşim gider çünkü ameliyat olmuştu zaten ilk evlendik cocuk olmayınca tedavi oldu şimdi inşallah sorun yoktur ama gitmekte fayda var bende giderim belki. Ya tabiki olur sa olur ama sonuçta her ay var mı yok mu stresi. Bir de varsa dikkat etmek lazım ilaç kullanmıyorsun bitki çayı içemiyırsun bilmediğimiz için hep bir tedirgin oluyoruz biz kadınlar erkeklere noluyo ki zatenAnladım cano bilmediğim için spiral olayını ilaçlısı falan var diye duymuştum belki etkisi varsa diye şeettim
Kız sorma bende tam çalışma yapıp Hamile kalamazsam eşimi göndercem dr.a Ama benimki gitmez Kesin ya zaten çocuk diye bir derdi yok olursa olur olmazsa olmaz Kafasında
Ay evet erkeklere ne kolay herşeyEvet kuzum benimki hormonlu spiraldi bilemiyorum benim eşim gider çünkü ameliyat olmuştu zaten ilk evlendik cocuk olmayınca tedavi oldu şimdi inşallah sorun yoktur ama gitmekte fayda var bende giderim belki. Ya tabiki olur sa olur ama sonuçta her ay var mı yok mu stresi. Bir de varsa dikkat etmek lazım ilaç kullanmıyorsun bitki çayı içemiyırsun bilmediğimiz için hep bir tedirgin oluyoruz biz kadınlar erkeklere noluyo ki zaten
Hya ağzına sağlık. Bende bi kendimi bide N nursewhite ın bu ayı nereye bağlanacak çok merak ediyorum .Bariz 2. Çizgi çok ilginç ya
Ama yükselen hormonlar teste çıkabiliyor
Ay senin bu olay nereye bağlanacak çok merak ediyorum valla
Kadınlar kadar zor değil tabi. Bi kere kafaya takmamaları bile bi şükrü sebebi onlar içinAy evet erkeklere ne kolay herşey
Aynen ah ahHya ağzına sağlıkAyne. Bende bi kendimi bide N nursewhite ın bu ayı nereye bağlanacak çok merak ediyorum .
Ay evet ya nedir sizin olayınız bacılarHya ağzına sağlık. Bende bi kendimi bide N nursewhite ın bu ayı nereye bağlanacak çok merak ediyorum .
Ben bu ay elendim cano Regliyi bekliyorum biz Tam günüNü değerlendiremedik bu ay sadece 2 kere takıldık bi iş çıkmaz Benden gelecek ayada allah kerimNasılsınız kızlar.
M momteacher N neyb N Nazlim0634 sagliklihayat
Ne var ne yok. Sessizsiniz bakıyorum. Maçlar bitti sonuçlar için beklemede olanlar hayırlı haberler bekliyoruz.
Belli de olmaz senin bat 19 temmuz benim 21 temmuz aramızda 2 gün var insllah ikimizde çift çizgiyi görürüz burda paylaşırız.Ben bu ay elendim cano Regliyi bekliyorum biz Tam günüNü değerlendiremedik bu ay sadece 2 kere takıldık bi iş çıkmaz Benden gelecek ayada allah kerim
Inşallah güzel haberlerle geliriz.Ben güzel değerlendirdim bu haftayı insllah denk gelmiştir.Nasılsınız kızlar.
M momteacher N neyb N Nazlim0634 sagliklihayat
Ne var ne yok. Sessizsiniz bakıyorum. Maçlar bitti sonuçlar için beklemede olanlar hayırlı haberler bekliyoruz.