- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #2.381
Hay ağzına sağlık. 32 yaşındayım inşallah dediğin gibi ilerde bi tane daha olur. Bende tel başıma büyüttüm elhamdülillah çok şükür .Çok doğru söylüyorsun canımBiz bebek kararı alırken artık rahatladık onlar uyuyunca biraz başbaşa kalabiliyoruz tv izleyip sohbet edebiliyoruz geceleri uyku sorunu yok diye konuşmuştuk . Neyse birtane daha olur ondan sonra rahat ederiz dedim (Eşim kendine güveniyorsan olsun dedi)biraz üşengeçtir kendileri.Iki çocuğumada aslanlar gibi tek baktım ne kayinvalidem nede annem hiçkimse yoktu bunada bakar büyütür rahat ederim inşaallah.Rabbim nasip edecek mi oda var tabiki.Canim senin 3 tane sen haklısın.Yaşın kaçtı senin söylemişmiydin hatırlamıyorum.Isterseniz ileri de bir tane daha evladın olur insllah
Gerçekten kadınlar daha çok yıpranıyor.Biz daha fazla düşünüyoruz ince ayrıntısına kadar erkekler biraz daha rahat bize göre.Bizler daha duygusalız onlara göre.Ben iki evladıma bakıp büyüttüm sonsuz şükürler olsun.Yeri geldi eşimin desteğini bile göremedim yoğun çalışma hayatı var konu açılsa hemen söyler zaten.Ben bunu bilerek 3. Çocuğu istiyorum kendime güvencim tam yaş geçmeden olur inşallah yoksa ileriki yaşlar da benim için zor olur diye düşünüyorumHay ağzına sağlık. 32 yaşındayım inşallah dediğin gibi ilerde bi tane daha olur. Bende tel başıma büyüttüm elhamdülillah çok şükür .
Haklısın. Rabbim sağlık versin ve nankötlükten bencillikten korusun iki tarafıda.Gerçekten kadınlar daha çok yıpranıyor.Biz daha fazla düşünüyoruz ince ayrıntısına kadar erkekler biraz daha rahat bize göre.Bizler daha duygusalız onlara göre.Ben iki evladıma bakıp büyüttüm sonsuz şükürler olsun.Yeri geldi eşimin desteğini bile göremedim yoğun çalışma hayatı var konu açılsa hemen söyler zaten.Ben bunu bilerek 3. Çocuğu istiyorum kendime güvencim tam yaş geçmeden olur inşallah yoksa ileriki yaşlar da benim için zor olur diye düşünüyorum
Yine ben yazdım sandımGerçekten kadınlar daha çok yıpranıyor.Biz daha fazla düşünüyoruz ince ayrıntısına kadar erkekler biraz daha rahat bize göre.Bizler daha duygusalız onlara göre.Ben iki evladıma bakıp büyüttüm sonsuz şükürler olsun.Yeri geldi eşimin desteğini bile göremedim yoğun çalışma hayatı var konu açılsa hemen söyler zaten.Ben bunu bilerek 3. Çocuğu istiyorum kendime güvencim tam yaş geçmeden olur inşallah yoksa ileriki yaşlar da benim için zor olur diye düşünüyorum
Ne güzel anlatmışsınHaklısın. Rabbim sağlık versin ve nankötlükten bencillikten korusun iki tarafıda.
Gerisi birlikte hallolıyor. Dilerim en kısa zamanda müjdeli haberleri alırım sizden. Çok mutlu olurum çok...
Benim 2.evladım 2 yaşını doldurdu 3.nün müjdesini aldım ama öyle mutlu oldukki sanki ilkti. Darısı Size olsun tarifsiz mutluluk.
Stresten gelmiyordur gelir ama tabi umarım hamilesindirKızlar gecikmemin 4 günü. Adet sancım var ama ne gelen var ne giden. Testler nrgatif ovulasyonlar silik. Tmm bu ay tek ilişkiden gebelik umudum zaten pek yoktu ama bari regl llsaydım şimdi o da gecikiyor
Biz birbirimize çok severek evlendik halada sırılsıklam aşığız birbirimize.Eşim çok iyidir ilgilidirYine ben yazdım sandım
Yine çok benziyoruz..
Benimkide destek değildir öyle banyolarıydı tırnakları uzamıştı terlemişti falan ince işleri geçtim okullarıyla bile ilgisi yoktur hep koşturan benim sadece güzel oyun oynar baya oyalar
Benim annem bana destek oldu ama ya çalışırken annem bakıyordu
Üçüncüyü istediğimi Eşime söylediğimde Sana güvenemiyorum yorgunsun zaten nasıl bakcan üçğncüye dedi ilk başta
Bana güvenme diyor açıkcası
Zaten birşey istediğimdede hep yoğun çalışıyorum yorgunum bahanesi hazırdır
Ay ne dertliymişim şu sıralar takığım zaten kendisine
Bizde çok aşık evlendik halada öyleyiz şükürBiz birbirimize çok severek evlendik halada sırılsıklam aşığız birbirimize.Eşim çok iyidir ilgilidir ♥Ama evde bana pek yardımcı değildir maalesefÇok nadirdir yardım etmesi Ne yalan söyleyim işini bahane ediyor yani .Yapsa yapar yardımcı olsa olur. Evet bi benzer tarafımız da eşler tarafından oldu.Allah yardimcimiz olsun.
Bizde öyleyiz kız ne çok ortak yönümüz var yalnız benimki yardımcı ol10uyor olmak zorunda. Yapmıyordu hatta sevmiyorum der ev işlerini..O kadarki ben evdeyken bile yapma der , yok paşam daha neler!!!Biz birbirimize çok severek evlendik halada sırılsıklam aşığız birbirimize.Eşim çok iyidir ilgilidir ♥Ama evde bana pek yardımcı değildir maalesefÇok nadirdir yardım etmesi Ne yalan söyleyim işini bahane ediyor yani .Yapsa yapar yardımcı olsa olur. Evet bi benzer tarafımız da eşler tarafından oldu.Allah yardimcimiz olsun.
Benim eşimde çok yoğun. Kız erkekler ince işleri yaparmı hiç. Bizde Son zamanlarda eşim çok tahmmülsüz , çok yıprandım bu konuda .Bizde çok aşık evlendik halada öyleyiz şükür
ben sadece çocuklarla ilgilenme anlamında yardımı yoktur demek istedim
ev işlerinde yardımcı olur ama çocukların ince işleri işine gelmiyor
Ama saatlerce oyun oynar onlarla ben çok sıkılıyorum oyun oynama işinden o konuda baya iyidir
Şu sıralar kızgınlığım hiç hayır diyemiyor patronlarına her gece geç saatlere kadar çalışıyor üzülüyorum çalıştığı firmanın genel müdürü sorumlulukları çok anlıyorum ama bizede zaman ayırsın istiyorum ☹
Benim eşimde çok yoğun. Kız erkekler ince işleri yaparmı hiç. Bizde Son zamanlarda eşim çok tahmmülsüz , çok yıprandım bu konuda .
Sese dağınıklığa Vs.
Herşeye bir yorum eleştiri bu paşam böyle değildi. Çok yoğun stresli bizden çıkarıyor adım gibi eminim.
Konuştum ben bakalım inşallah daha güzel olur herşey. İlgi istiyorum uleeeennnn dedimGaliba bizim beklentiler fazla Bilmiyorum ki
Ahahaha çok tatlısın ya yerimKonuştum ben bakalım inşallah daha güzel olur herşey. İlgi istiyorum uleeeennnn dedim
Yok yok geldi şükürStresten gelmiyordur gelir ama tabi umarım hamilesindir
Birdahaki aya inşallah. Rahatlamana sevindim. 3 hafta gecikme sonunda bende dün rahatladımYok yok geldi şükürrahatladım
Kız bazısı çok gururlu. Ben söyleyince ne anlamı var diyorlar. Yani bana göre ters. Evlilikte olurmu öyle şey, önemli olan sonuç değilmi ?Ahahaha çok tatlısın ya yerim
kız yazık bize beee
Hem sinir yapıyor ben de hem stres hem merak. Şu an huzurluyum şükür. Adet bitimi gebe kalma olayını araştırıyorum şimdi var mı bilginizBirdahaki aya inşallah. Rahatlamana sevindim. 3 hafta gecikme sonunda bende dün rahatladım
Düz mantık olayına yüzde yüz katılıyorum konuşmadan anlamıyırlarKız bazısı çok gururlu. Ben söyleyince ne anlamı var diyorlar. Yani bana göre ters. Evlilikte olurmu öyle şey, önemli olan sonuç değilmi ?
Beni anlaması yetiyor bu yüzden konuşuruz ne istiyorsm söylerim. Erkekler düz mantık incelik bilmiyorlar. Hoş benimki önceden böyle değildi iş hayatı yoğun oldukça ihmal etti beni
Allah ondan ebeden razı olsun huysuz biri değil. Konuşunca anlıyor hatamızı kabul ederiz kim haksızsa anlar. Birde çocuklar var anam eskisi gibi uzatamıyorumda. Geçen gün bi konuda çok sinir oldum haklıydım. Oğlumuz anne ya ne çok uzattın dedi. 6.5 yaşında. Güldük hepimiz ya