Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geldim😔 yine bir kimyasal ile karşınızdayım.bir hafta gecikme 27 beta ile dün regl oldun çok sancılı geçiyor yine,
Aaaa ay ne sinir bozucu şu kimyasaldı dış gebelikti falan durumları
Hayırlısı inşallah bir daha yaşamazsın dr gittin mi bu konuyla ilgili üst üste aynı şeyi yaşaman bilemedim niye acaba?

sagliklihayat sagliklihayat ve kizlar merhaba
Birkaç gündür adet sancısı çektim Sancı geçti ama adet gelmedi Bugün 28.gun genelde 26,27 veya 28.gun oluyorum Sabah test yaptım çok bariz negatif
Sanırım akşama.adet gelir Ama önceden neden o kadar sancı oldu anlamadım Normalde bir gün önceden sancı olur arkasından hemen adet olurdum
Hayırlısı bakalım bu ay da olmadı

Birkaç gündür adet sancısı çektim Sancı geçti ama adet gelmedi Bugün 28.gun genelde 26,27 veya 28.gun oluyorum Sabah test yaptım çok bariz negatif
Sanırım akşama.adet gelir Ama önceden neden o kadar sancı oldu anlamadım Normalde bir gün önceden sancı olur arkasından hemen adet olurdum
Inşallah güzel haberlerle gelirsin olmazsin belki😍 Belli olmaz 😘😘

Kizlar bugün erken gebelik testi yaptım predictor Tertemiz bir hiç kuruma çizgisi bile yok yumurtlamanın 10. Gunuydu
hayırlısı olsun cnm daha erken az daha bekle genelde 12. Gün çıkıyormuş
Ben geldim😔 yine bir kimyasal ile karşınızdayım.bir hafta gecikme 27 beta ile dün regl oldun çok sancılı geçiyor yine,
Ay üzüldüm canım ya emin misin doktor mu dedi bunun tedavisi yok mu neden oluyor acaba 😔 yeni bat ne zaman kuzum peki

Kızlar sonunda kan verdim. Akşama doğru sonucu öğrenirsin dedi hemşire.
ay inşallah güzel haber alırsın cnm
Sadehayatt06 sende. Durumlar ne sökülmeye başladın mı yerleşme lekesi olmasın kız o geldi aklıma 🙄
yok cnm sabah söküldü bu durumda 2 gün erken oldum hatta
Inşallah öyledir benimde aklımdan öyle geçti insllah süpriz olur hamiştir :anneadayı:
maalesef kuzum söküldü
Merhaba canım hayırlısı olsun eğer adet olacaksan inşallah gecikme olmaz stres oluyor insan. Ama inşallah olmazsın 😉

Kızlar kırmızı kart yedim :KK70:
Şaka gibi koskoca 3 hafta gecikme sonunda kana gittim ve geldi :KK70:
sagliklihayat sagliklihayat yeni ayda yokum ben.
Karar verdik yavrum emzirme bitene kadar düşünmüyoruz :KK66:

Doktoru gördükten sonra mı söküldü kız ay inanmıyorum yaa ben hala bir umut var içimde bekliyordum senden haber. Belki hakkımızda boyle si hayırlı cnım üzme kendini. Buralara da gel bizi yalnız bırakma 🙃

Yaaa şaka gibi bekle bekle kırmızı kartı ye🙄🙄Neyse sağlık olsun.Demek karar verdiniz askıya aldınız.Hayirli zamanda olur inşallah Hakkınızda hayırlısı canım ama bizimle sohbeti bırakma.😘😘

Doktoru gördükten sonra mı söküldü kız ay inanmıyorum yaa ben hala bir umut var içimde bekliyordum senden haber. Belki hakkımızda boyle si hayırlı cnım üzme kendini. Buralara da gel bizi yalnız bırakma 🙃
Eksik yazmışım kuzum listede yokum ama burdayım sizinleyim 🤗😍😘

Yaaa şaka gibi bekle bekle kırmızı kartı ye🙄🙄Neyse sağlık olsun.Demek karar verdiniz askıya aldınız.Hayirli zamanda olur inşallah Hakkınızda hayırlısı canım ama bizimle sohbeti bırakma.😘😘
Ha cano ya hiç sorma. Gittik kan verdik eve geldim 2 saat sonra baktım geldi. Hoş geldi eşimin yüzü güldü :)
Kendi adımadaa çok yerinde bir karar oldu. Askıya aldık bakalım ilerde ne olur bilinmez. Şunu anladım çocuklar üzerine kurulu bir hayatım var eşimle kendimiZi unuttuk... biraz kendimize zaman ayırmamız lazım. Çocuklar büyüdükçe bu mümkün aksİ halde çok zor.
Sizlerden güzel haberler bekliyorum.

Ha cano ya hiç sorma. Gittik kan verdik eve geldim 2 saat sonra baktım geldi. Hoş geldi eşimin yüzü güldü :)
Kendi adımadaa çok yerinde bir karar oldu. Askıya aldık bakalım ilerde ne olur bilinmez. Şunu anladım çocuklar üzerine kurulu bir hayatım var eşimle kendimiZi unuttuk... biraz kendimize zaman ayırmamız lazım. Çocuklar büyüdükçe bu mümkün aksİ halde çok zor.
Aaaa Hayırlısı 😳korunmadan takılırsanız bir anda gruba hamileyim yazabilirsin eksik olma aramızdan💜

Kızlar gecikmemin 4 günü. Adet sancım var ama ne gelen var ne giden. Testler nrgatif ovulasyonlar silik. Tmm bu ay tek ilişkiden gebelik umudum zaten pek yoktu ama bari regl llsaydım şimdi o da gecikiyor 😥🤦‍♀️

Çok doğru söylüyorsun canım😍😁Biz bebek kararı alırken artık rahatladık onlar uyuyunca biraz başbaşa kalabiliyoruz tv izleyip sohbet edebiliyoruz geceleri uyku sorunu yok diye konuşmuştuk . Neyse birtane daha olur ondan sonra rahat ederiz dedim (Eşim kendine güveniyorsan olsun dedi)biraz üşengeçtir kendileri.Iki çocuğumada aslanlar gibi tek baktım ne kayinvalidem nede annem hiçkimse yoktu bunada bakar büyütür rahat ederim inşaallah.Rabbim nasip edecek mi oda var tabiki.Canim senin 3 tane sen haklısın.Yaşın kaçtı senin söylemişmiydin hatırlamıyorum.Isterseniz ileri de bir tane daha evladın olur insllah 😘😘

X