-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #2.361
Aaaa ay ne sinir bozucu şu kimyasaldı dış gebelikti falan durumlarıBen geldimyine bir kimyasal ile karşınızdayım.bir hafta gecikme 27 beta ile dün regl oldun çok sancılı geçiyor yine,
Inşallah öyledir benimde aklımdan öyle geçti insllah süpriz olur hamiştirSadehayatt06 sende. Durumlar ne sökülmeye başladın mı yerleşme lekesi olmasın kız o geldi aklıma
Mutlaka bize yaz hadi hayırlısı hakkındaKızlar sonunda kan verdim. Akşama doğru sonucu öğrenirsin dedi hemşire.
Inşallah güzel haberlerle gelirsin olmazsin belkisagliklihayat ve kizlar merhaba
Birkaç gündür adet sancısı çektim Sancı geçti ama adet gelmedi Bugün 28.gun genelde 26,27 veya 28.gun oluyorum Sabah test yaptım çok bariz negatif
Sanırım akşama.adet gelir Ama önceden neden o kadar sancı oldu anlamadım Normalde bir gün önceden sancı olur arkasından hemen adet olurdum
Hayırlısı bakalım bu ay da olmadı
hayırlısı olsun cnm daha erken az daha bekle genelde 12. Gün çıkıyormuşKizlar bugün erken gebelik testi yaptım predictor Tertemiz bir hiç kuruma çizgisi bile yok yumurtlamanın 10. Gunuydu
Ay üzüldüm canım ya emin misin doktor mu dedi bunun tedavisi yok mu neden oluyor acabaBen geldimyine bir kimyasal ile karşınızdayım.bir hafta gecikme 27 beta ile dün regl oldun çok sancılı geçiyor yine,
ay inşallah güzel haber alırsın cnmKızlar sonunda kan verdim. Akşama doğru sonucu öğrenirsin dedi hemşire.
yok cnm sabah söküldü bu durumda 2 gün erken oldum hattaSadehayatt06 sende. Durumlar ne sökülmeye başladın mı yerleşme lekesi olmasın kız o geldi aklıma
maalesef kuzum söküldüInşallah öyledir benimde aklımdan öyle geçti insllah süpriz olur hamiştir
Merhaba canım hayırlısı olsun eğer adet olacaksan inşallah gecikme olmaz stres oluyor insan. Ama inşallah olmazsınsagliklihayat ve kizlar merhaba
Birkaç gündür adet sancısı çektim Sancı geçti ama adet gelmedi Bugün 28.gun genelde 26,27 veya 28.gun oluyorum Sabah test yaptım çok bariz negatif
Sanırım akşama.adet gelir Ama önceden neden o kadar sancı oldu anlamadım Normalde bir gün önceden sancı olur arkasından hemen adet olurdum
Hayırlısı bakalım bu ay da olmadı
Doktoru gördükten sonra mı söküldü kız ay inanmıyorum yaa ben hala bir umut var içimde bekliyordum senden haber. Belki hakkımızda boyle si hayırlı cnım üzme kendini. Buralara da gel bizi yalnız bırakmaKızlar kırmızı kart yedim
Şaka gibi koskoca 3 hafta gecikme sonunda kana gittim ve geldi
sagliklihayat yeni ayda yokum ben.
Karar verdik yavrum emzirme bitene kadar düşünmüyoruz
Yaaa şaka gibi bekle bekle kırmızı kartı yeKızlar kırmızı kart yedim
Şaka gibi koskoca 3 hafta gecikme sonunda kana gittim ve geldi
sagliklihayat yeni ayda yokum ben.
Karar verdik yavrum emzirme bitene kadar düşünmüyoruz
Eksik yazmışım kuzum listede yokum ama burdayım sizinleyimDoktoru gördükten sonra mı söküldü kız ay inanmıyorum yaa ben hala bir umut var içimde bekliyordum senden haber. Belki hakkımızda boyle si hayırlı cnım üzme kendini. Buralara da gel bizi yalnız bırakma
Ha cano ya hiç sorma. Gittik kan verdik eve geldim 2 saat sonra baktım geldi. Hoş geldi eşimin yüzü güldü :)Yaaa şaka gibi bekle bekle kırmızı kartı yeNeyse sağlık olsun.Demek karar verdiniz askıya aldınız.Hayirli zamanda olur inşallah Hakkınızda hayırlısı canım ama bizimle sohbeti bırakma.
Aaaa HayırlısıHa cano ya hiç sorma. Gittik kan verdik eve geldim 2 saat sonra baktım geldi. Hoş geldi eşimin yüzü güldü :)
Kendi adımadaa çok yerinde bir karar oldu. Askıya aldık bakalım ilerde ne olur bilinmez. Şunu anladım çocuklar üzerine kurulu bir hayatım var eşimle kendimiZi unuttuk... biraz kendimize zaman ayırmamız lazım. Çocuklar büyüdükçe bu mümkün aksİ halde çok zor.
Sizlerden güzel haberler bekliyorum.
Kısmet yavrum ya bilemiyorum. Çok yoruldum.Aaaa Hayırlısıkorunmadan takılırsanız bir anda gruba hamileyim yazabilirsin eksik olma aramızdan
İnşallah olur olur...düşünüyorum ama nasip olmuyor
Ne kadar süredir bekliyorsundüşünüyorum ama nasip olmuyor
Çok doğru söylüyorsun canımHa cano ya hiç sorma. Gittik kan verdik eve geldim 2 saat sonra baktım geldi. Hoş geldi eşimin yüzü güldü :)
Kendi adımadaa çok yerinde bir karar oldu. Askıya aldık bakalım ilerde ne olur bilinmez. Şunu anladım çocuklar üzerine kurulu bir hayatım var eşimle kendimiZi unuttuk... biraz kendimize zaman ayırmamız lazım. Çocuklar büyüdükçe bu mümkün aksİ halde çok zor.
Sizlerden güzel haberler bekliyorum.