Kakosmi

Evet ben de baktım neler kan sulandırır diye sürekli kendime iğne yapamayacağımdan:))) bir de acaba hava nemli mi olmalı kuru mu bunu da çok merak ediyorum hangisi daha iyi bizim için diye
Ben gecen gun buhar makinesini calistirdim oglumun burnu tikaniyor diye. Sabah kalktigimda ayniydim. Nemli hava fark etmiyor sanirim.
Iki gun sabah ac karnina ekmekle iki dis cig sarimsak yiyorum, gunde 1 kupa da yesil cay iciyorum. Bakalim fark edecek mi.

Sırf bu derdime iyi gelir diye buhar makinası alacaktım almayayım o zaman

Ya doktor ne ilaci verdiydi acaba paylasabilirmisiniz? bendede 1,5 aydir var ve gercekten cok skildim artik

Uzun zamandır koku gelmiyor gelse de hemen gidiyor hala kan sulandırıcı vuruyorum kendime, doğum yaptım. Bence iğne kaynaklı canım, iğneyi bırakınca bakıcam duruma yine. Sen ne durumdasın?
Hayirli olsun canim. Allah anali babali buyutsun insallah ❤
Bende durum ayni. Gun icinde tuzlu suyla yasamaya devam ediyorum. Sogan sarimsak manyagi oldum ama yine de gecmiyor tamamen

Hayirli olsun canim. Allah anali babali buyutsun insallah ❤
Bende durum ayni. Gun icinde tuzlu suyla yasamaya devam ediyorum. Sogan sarimsak manyagi oldum ama yine de gecmiyor tamamen
Kan sulandırıcı iğneden bir kutu alıp denesen mi acaba kan sulandırıcı sonuçta bir zararı olur mu bilmiyorum ama. benim de iğneler bitince gelecek geri ya biliyorum adım gibi.

Kan sulandırıcı iğneden bir kutu alıp denesen mi acaba kan sulandırıcı sonuçta bir zararı olur mu bilmiyorum ama. benim de iğneler bitince gelecek geri ya biliyorum adım gibi.
Dun gece evde bebe asprini vardi, ondan ictim bir tane ama etki etmedi. Dozu dusuk kaldi galiba bugun bir tane daha alacagim. Belki zamanla ise yarar, resmen kendimizi denek yaptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…