- 15 Eylül 2014
- 951
- 1.062
-
- Konu Sahibi Less-is-More
Tekrar geleceğine o kadar eminimki.. coraspin kullandım iğneden önce aylarca, ama hiç etkilemedi coraspin. İğne çok etkili, nefes alışımdan da anlıyorum genzim açık resmen.Ay hadi insallah gelmez tekrar. Ben de coraspin mi alsam acaba
Bunu ilaçsız basarmanin bir yolu var mi acaba?Tekrar geleceğine o kadar eminimki.. coraspin kullandım iğneden önce aylarca, ama hiç etkilemedi coraspin. İğne çok etkili, nefes alışımdan da anlıyorum genzim açık resmen.
Anladığım kadarıyla kan sulandıran şeyler yiyip içmek ve bol sıvı tüketmek.Bunu ilaçsız basarmanin bir yolu var mi acaba?
En basta sarimsak var. Bol bol tuketelim bariAnladığım kadarıyla kan sulandıran şeyler yiyip içmek ve bol sıvı tüketmek.
Evet ben de baktım neler kan sulandırır diye sürekli kendime iğne yapamayacağımdan:))) bir de acaba hava nemli mi olmalı kuru mu bunu da çok merak ediyorum hangisi daha iyi bizim için diyeEn basta sarimsak var. Bol bol tuketelim bari
Ben gecen gun buhar makinesini calistirdim oglumun burnu tikaniyor diye. Sabah kalktigimda ayniydim. Nemli hava fark etmiyor sanirim.Evet ben de baktım neler kan sulandırır diye sürekli kendime iğne yapamayacağımdan:))) bir de acaba hava nemli mi olmalı kuru mu bunu da çok merak ediyorum hangisi daha iyi bizim için diye
Beni de haberdar edersin canımBen gecen gun buhar makinesini calistirdim oglumun burnu tikaniyor diye. Sabah kalktigimda ayniydim. Nemli hava fark etmiyor sanirim.
Iki gun sabah ac karnina ekmekle iki dis cig sarimsak yiyorum, gunde 1 kupa da yesil cay iciyorum. Bakalim fark edecek mi.
Sırf bu derdime iyi gelir diye buhar makinası alacaktım almayayım o zamanBen gecen gun buhar makinesini calistirdim oglumun burnu tikaniyor diye. Sabah kalktigimda ayniydim. Nemli hava fark etmiyor sanirim.
Iki gun sabah ac karnina ekmekle iki dis cig sarimsak yiyorum, gunde 1 kupa da yesil cay iciyorum. Bakalim fark edecek mi.
Ya doktor ne ilaci verdiydi acaba paylasabilirmisiniz?Canım kakosmi benim kardesimde vardı. Dışarı çıktığında çok oluyordu. Aynı tarif ettiğin gibi olmayan kokular alıyordu. Çokta ender görülen bişey. Benzin kokusuna benzetiyordu kokuyu. Ağlıyordu artık bikmisti. Sinüzitide yoktu. Doktor bı ilaç verdi sonra geçti. Kardeşime senin durumunu soyledimde geçmiyorsa beyin tomografisi çektirmesi lazım dedi. Aksatma sakın. Çok geçmiş olsun. İnanıyorum geçecektir.
Sordum Cataflam kullanmış. Size kakosmi teşhisi kondu mu? Doktorunuza danışmadan kullanmayin amaYa doktor ne ilaci verdiydi acaba paylasabilirmisiniz?bendede 1,5 aydir var ve gercekten cok skildim artik
Cok tesekkur ederimm, aynen bi doktora soruyumSordum Cataflam kullanmış. Size kakosmi teşhisi kondu mu? Doktorunuza danışmadan kullanmayin ama
Nasil gidiyor canim? Var mi bir gelisme?Sırf bu derdime iyi gelir diye buhar makinası alacaktım almayayım o zaman
Uzun zamandır koku gelmiyor gelse de hemen gidiyor hala kan sulandırıcı vuruyorum kendime, doğum yaptım. Bence iğne kaynaklı canım, iğneyi bırakınca bakıcam duruma yine. Sen ne durumdasın?Nasil gidiyor canim? Var mi bir gelisme?
Hayirli olsun canim. Allah anali babali buyutsun insallah ❤Uzun zamandır koku gelmiyor gelse de hemen gidiyor hala kan sulandırıcı vuruyorum kendime, doğum yaptım. Bence iğne kaynaklı canım, iğneyi bırakınca bakıcam duruma yine. Sen ne durumdasın?
Kan sulandırıcı iğneden bir kutu alıp denesen mi acabaHayirli olsun canim. Allah anali babali buyutsun insallah ❤
Bende durum ayni. Gun icinde tuzlu suyla yasamaya devam ediyorum. Sogan sarimsak manyagi oldum ama yine de gecmiyor tamamen
Dun gece evde bebe asprini vardi, ondan ictim bir tane ama etki etmedi. Dozu dusuk kaldi galibaKan sulandırıcı iğneden bir kutu alıp denesen mi acabakan sulandırıcı sonuçta bir zararı olur mu bilmiyorum ama. benim de iğneler bitince gelecek geri ya biliyorum adım gibi.
Günde 3 litre su deneyelim bir deDun gece evde bebe asprini vardi, ondan ictim bir tane ama etki etmedi. Dozu dusuk kaldi galibabugun bir tane daha alacagim. Belki zamanla ise yarar, resmen kendimizi denek yaptik
Onu yapamiyorum iste ya. Okulda surekli cay iciyorum, su aklima gelmiyorGünde 3 litre su deneyelim bir de
Çayın 2sini yeşil çaya çevir kuzum bir de çayı çok açık içmeye çalış, su işini deneyelim ya, ödemle bi alakası var eminim..Onu yapamiyorum iste ya. Okulda surekli cay iciyorum, su aklima gelmiyor
Haklisin canim, bir tane yesil cay iciyorum ama ikiye cikarsam kar tabi. Evet dikkat edelim bakalim ise yarayacak miÇayın 2sini yeşil çaya çevir kuzum bir de çayı çok açık içmeye çalış, su işini deneyelim ya, ödemle bi alakası var eminim..