Kakosmi

Bizdeki de öldürmeyen ama surunduren bir dert iste
Bazen 2-3 ay hiç olmadığı oluyor dikkat ettim benim hep diyet zamanlarıma denk gelmiş bu. Ya içtiğim ödem atıcı çaylar ve bol su yüzünden ya da hamurişini kestiğimden dolayı bilemiyorum. Ama sanki vücutta ödem yokken daha az oluyor bu meret. En çok olduğu zamanı da hatırlıyorum doğumdan 1-2 yıl sonra diyet öncesi baya kilolu bir zamanımdı aşırı sağlıksız besleniyordum.

Kızlar derdiniz parosmi kakosmi vs değil geçin bunları araştırmayı sorununuz bakteriyel bir enfeksiyon. Aytuğ Altundağ ağız ve burun kokusu ölçümü yapan bir Dr ve o da onaylamış zaten mevcut bir koku olduğunu. Sizde sanırım septum deviasyonu problemi yok o yüzden ağızınıza yansımıyor koku çok şanslısınız emin olun kötünün çok çok iyisi. Bana özel mesaj atın size bir ilaç kombinasyonu vericem büyük ihtimalle işe yarar. 4 ilaç 2si antibiyotik, bildiğim kadarıyla diğer ilaçlardan biri de reçeteli dra yazdırmanız lazım.

Ben rinoplasti oldum o yüzden eğriliğim yok. Koku bozulduğu zaman burnum da tıkanıyor yani nefes alabiliyorum burnum açık gibi ama genzim tıkalı hissediyorum hava gitmiyor içeri. Olmadığında resmen burnum hafif ve çektiğim hava genzime gidiyor.

Seni en cok hangi kokular rahatsiz ediyor? Ayni mi aliyoruz kokuyu acaba, onu merak ettim. Sigara, cikolata, tavuk falan cok kotu geliyor bana ama limon, portakal vs o kadar kotu degil. Kahve kokusu da cok degisiyor mesela

Seni en cok hangi kokular rahatsiz ediyor? Ayni mi aliyoruz kokuyu acaba, onu merak ettim. Sigara, cikolata, tavuk falan cok kotu geliyor bana ama limon, portakal vs o kadar kotu degil. Kahve kokusu da cok degisiyor mesela
Benim hemen hemen hepsi kötü geliyor. Kovid geçirenler genelde et yumurta vs o tarz şeyleri kötü alıyormuş ama benim yediğim herşeyde o kokunun gölgesi oluyor. Bazılarında çok bazılarında az. Bazen daha az geliyor o koku bazen yoğun.

Aynen benim de oyle. Ortamda hic koku yoksa bile ben nefes alirken o kokuyu duyuyorum.

Ya ben aslında eşime sordum burnumdan koku geliyor mu diye. Hayır demişti. Ağız kokum hafif düzeyde hep var dişlerim sorunlu ondan diye düşünmüştüm. İlaçları bana da yazabilir misiniz? Ben bu durumla ilgili hiç ciddi bir tedavi görmedim doktorlara anlatamadığım için durumu hep savsakladılar..

Evet ya ben de cok ozeniyorum koku olmadigi zamanlarda yiyebilecegim her şeyi yemek istiyorum o yuzden.
Ben de öyle. Gün içinde o koku olduğu zaman çok iştahsız oluyorum, canım yemek yapmak bile istemiyor, canım çekmiyor hiçbişeyi. Gebelikte de iştahsızlık kötü oluyor, bebeğimin kilosu geri kaldı o yüzden. Şimdi zorla da olsa yiyorum toparlandı çok şükür. En sevdiğim şeyleri bile canım çekmiyor..

-Augmentin 1000 mg - Albitrol 500 mg- bu ikisi antibiyotik sabah akşam içeceksin 12 saat arayla.
-Actifed- 8 saatte bir
-Zyrtec- günde 1

İçtiğimin 2. Günü kokumu sıfırlamıştı bunlar.

Tuzlu su sende ise yaramiyor mu? Tuzlu su cekip bas asagi egiliyorum bir sure. Ondan sonra sumkuruyorum. Koku tekrar gelirse bir daha cekiyorum yine bas asagi egiliyorum. Ondan sonra ssumkurmeden suyun bosalmasini bekliyorum. O sekilde koku gidiyor.

Tuzlu su sende ise yaramiyor mu? Tuzlu su cekip bas asagi egiliyorum bir sure. Ondan sonra sumkuruyorum. Koku tekrar gelirse bir daha cekiyorum yine bas asagi egiliyorum. Ondan sonra ssumkurmeden suyun bosalmasini bekliyorum. O sekilde koku gidiyor.
Yarıyor canım. Baş aşağı durma olayını senden öğrendim açıkçası. Ben önceden tuzlu suyu çekiyordum ama bazen düzeliyordu bazen tuzlu suyla da düzelmiyordu genzime gitmiyomuş demek. Ben de senin gibi çekiyorum baş aşağı iken sümkürüyorum eğer geçmezse bir daha çekiyorum yine baş aşağı duruyorum biraz sonra sümkürmüyorum kendi kendine aksın diye bekliyorum. Bu konuda da sana minnettarım açıkçası :)

Ay iyi ise yaramasina sevindim canim

Erken doğumdan tehlikemden dolayı yaklaşık 4 gündür kendime kan sulandırıcı iğne yapıyorum, 3 gündür o koku gelmedi burnum aşırı açık ve hiçbir şekilde o koku ve tadı almadım enteresan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…