- 15 Eylül 2014
- 951
- 1.062
-
- Konu Sahibi Less-is-More
Aaaa 2 günlük bişey bizi kurtarmazCanim tum gün koku gelmedi ama aksam geldi. Zaten iki gun kullanin yaziyor. Yarin kullanmayacagim. Burnun temizlenmesini kolaylastiriyor.
Benim de oyle. Bazi gunler her teneffus lavaboya gidiyorum tuzlu su cekmeye. Vallahi biktim artikAaaa 2 günlük bişey bizi kurtarmaz( benim bu ara tuzlu su da çok kar etmiyor gitse bile geliyor geri aynı gün içinde..
Oof of... keşke kbb profesörü bir akrabamız olsaydı:)Benim de oyle. Bazi gunler her teneffus lavaboya gidiyorum tuzlu su cekmeye. Vallahi biktim artik
Su an bile kokuyla cebellesiyorum canim, sen nasilsin?Ne durumdasın canım
Ben de aynen. 1 haftadır çok yoğun tuzlu su bile az bir süre çare oluyorSu an bile kokuyla cebellesiyorum canim, sen nasilsin?
MalesefÇare bulan var mı?
Aynen, her teneffus lavaboya gidiyorum tuzlu su cekmeyeBen de aynen. 1 haftadır çok yoğun tuzlu su bile az bir süre çare oluyor
Evet covidden beriMalesefsiz de mi yaşıyorsunuz bu durumu?
Ben o kadar uğraşmıyorum ya amaaan diyorum çoğu zaman çaresizliktenAynen, her teneffus lavaboya gidiyorum tuzlu su cekmeye
Geçmiş olsun. Sizinki geçici muhtemelen..Evet covidden beri
Simdi klimalar calismaya basladi ya. Sicaktan soguga ya da soguktan sicaga gectigimde hemen koku geliyor. Icerde akinti oluyor sanirim.Ben o kadar uğraşmıyorum ya amaaan diyorum çoğu zaman çaresizlikten
Ben de farkettim ki dişim ağrıdığı zaman da koku geliyor. Bebeğim 1 yaşını geçsin doktora gideceğim kuzum artık gerçekten çok canımı sıkıyor yaSimdi klimalar calismaya basladi ya. Sicaktan soguga ya da soguktan sicaga gectigimde hemen koku geliyor. Icerde akinti oluyor sanirim.
Disle de alakasi olabilir. Benim de 20lik disimin cekilmesi gerekiyor. Vallahi ben de cok yoruldum artik yaBen de farkettim ki dişim ağrıdığı zaman da koku geliyor. Bebeğim 1 yaşını geçsin doktora gideceğim kuzum artık gerçekten çok canımı sıkıyor ya