Kakosmi

Acaba bir alakasi var mi?
Ben de hala gidip o ilaclari yazdiramadim. Yarin sabah gidecegim insallah.
Umarim bir daha hic geri gelmez

Acaba bir alakasi var mi?
Ben de hala gidip o ilaclari yazdiramadim. Yarin sabah gidecegim insallah.
Umarim bir daha hic geri gelmez
Muhtemelen yine olur bikaç güne ama gebeliğimin başından beri olmadığı gün yoktu ama 3 gündür o iğnelere başladığımdan beri olmadı. Hani diyetteyken de ödem atıcı şeyler tükettiğimde olmuyor demiştim. Kesinlikle bizim mukozamız ödemleniyor, kalınlaşıyor, şişiyor gibi bir durum var. Kan sulandırıcı iğne ödem tutmasını engelliyor vücudumun çünkü, o yüzden oluyorum iğneyi. Enteresan yaa. Mukozamızın ödemlenmesi durumu var ya bakteriyel ya alerjik.

Bunu hicbir doktorun tahmin bile etmemesi de enteresan. Surekli kendi kendimize tahminlerde bulunup cozum ariyoruz

5.gün bugun ve koku hiçbir şekilde gelmedi. Burnum aşırı derecede açık soba borusu gibi:)) kan sulandırıcı ile kesinlikle bir ilişkisi var. Doğumdan sonra da tuzu biraz azaltıp ödem artırıcı çaylar hatta günde 1 coraspin kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.

Ben de dun o ilaclara basladim ama sabah yine kokuyla uyandim. Yine de sabirla devam edeceğim. Gunde 5 farkli ilac kullanmaktan midem alt ust durumda. Yediklerimizle alakasi olabilir mi? Ben bir de gunde 5,6 sigara içiyorum. O da etkiliyor sanirim

Kardeşim doktor benim. Ona da söyledim durumu. Ödem konkaları şişirip sinüsleri tıkıyor, genzine hava geçmesini engelliyor dedi. Bunla alakalı bişey olabilir bizim durum. Bu sorunun ameliyatında stent tarzı birşey takıp delikteki bir hava yolunu açık tuttuklarını okumuştum.
Sanki diyetteymiş gibi, günde 2 yeşilçay ve bol su içmeyi bir dener misin canım. O da gerçekten işe yarıyor bunu da tecrübe ettim. Kullandığım antibiyotiğin haddi hesabı yok bende işe yaramadı onlar hiç hiç sigara içmediğimizde de oluyor sigara tetikliyor ama sanırım esas sebep değil.

Evet sigara icmedigim zamanlarda da oluyo dedigin gibi canim.
Ben okuldayken hic su icmiyorum neredeyse. Sureklicay iciyorum. Bundan sonra ona dikkat edecegim. Bir de her aksam yesil cay iceyim. Umarim ise yarar
Antibiyotiklerin hepsi anaerobik bakterilerde ektili degilmis canim. Benim kardesim de dis hekimi. Ona sordum. Dislerde de bu bakteri oluyormuş, onun icin kombine antibiyotik yazıyorlarmış. Sadece augmentin ise yaramıyormuş. Kistik bir yapi oluşuyormuş. Onun icin yaninda baska bir antibiyotik daha kullandiriyorlarmis. Belki senin kullandiklarin o yuzden ise yaramamis olabilir.

Beb de az su içiyorum dediğin gibi okulda hep çay evde kahve... aynen agumentin çok kullandım işe yaramadı. Aaa bak benim diş etlerim de hep sorunludur biliyomusun hep iltihabik durumum vardır dişlerimde. Çok enteresan. Kardeşim diyorki kendi kendine çözcen bu sorunu valla helal olsun:)) kendi kendimizin doktoru olduk resmen ya:)

Benim de 20lik disim kirik, cekilmesi lazim. Fircalarken de hep kaniyor. Acaba alakasi olabilir mi bilmiyorum

Ya lütfen olsun en azından sebebini biliriz:))
Ben bir keresinde yine bir kbbciye gittim. Tomografi cektirdi. Heyecanla bekliyorum sonucu. Adam tomografi temiz cıkmış, hicbir sorun gorunmuyor dedi, ben tuhh ya diyip uzuldum resmen. Adamcagiz diyor ki neden sevinmiyorsun? Ben de dedim ki bir sebep ciksin da su illetten kurtulayim artik, ne cikacagi umrumda bile degil.

Bir sorun görünmüyor demeleri de beni deli ediyor. Bir sorun yoksa neden oluyor bu durum açıklasınlar o zaman. Her burnu tıkanan her enfeksiyon geçiren böyle olmuyor demekki ekstra bir durum var. Buna kafa yormayacaklarsa neden doktor diye çalışıyorlar anlamıyorum. Her sinüziti olanda yok bu durum her dişi iltihap yapanda yok. Tomografı temizse ileri bişey iste dimi..

Kendimi deli sanmaya baslayacaktim artik. Acaba psikolojik olabilir mi diye soruyor bi de bazilari o zaman niye tuzlu su cekince gecsin?

Kendimi deli sanmaya baslayacaktim artik. Acaba psikolojik olabilir mi diye soruyor bi de bazilari o zaman niye tuzlu su cekince gecsin?
:))) ya gerçekten doktor olan insan önce karşısındakinin derdini kendi derdi gibi sahiplenmeli. Başka türlü sırf para için bu işi yapınca olmuyor. Ben bi doğurayım da bebiş biraz kendini toparlasın bu işe eğilcem. Süreçlerimi yazarım burda.

Herkese merhaba, uzun zamandır sessizce sizleri okuyup takip ettim. Belki de hepimiz için bir umut vardır diyerek sürecimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Yaklaşık 1 yıl önce covid19 geçirdim, her şey düzelmiş ve normalken hastalığı atlatışımın üstünden geçen 4-5 ay sonunda ilk olarak parfüm kokusunun bozuk gelmesiyle başladı sürecim. Keşke sadece parfümle kalsaydı.. Her şeye sirayet etti resmen ve içinden çıkamadım bu işin. İlk kbb uzmanına göründüm. Bana hemen burun spreyi ve damla verdi. Bunların işe yarayacağını da söyledi.. Ben dedim ki yahu bu kadar basit demekki.. Daha sonra anladım ve maalesef şikayetimi o kadar sallamamış ki bana sadece mevsimsel grip için nemlendirici gibi bi şey vermiş saçma sapan.

Neyse yine bir girdaba girdim ve bu seferde nöroloji uzmanına göründüm. Hemen mr istedi çektik ettik hiçbir sorunum yok. Sorun hayatımın tam merkezine oturmuş ama maalesef fizyolojik hiçbir şey bulunamıyor.. Canım sıkıla sıkıla o soruyu sordum doktoruma, "psikolojik olabilir mi?" Şükür ki etrafımda bomboş konuşup psikolojiktir o biraz gayret et yemek ye diyenler gibi cevap vermedi

Nöroloji doktorumla sürekli iletişim halinde olduk ve biraz araştırma yaptı kendisi. Son çare olarak GETAT yönteminin denenmesini uygun gördü. GETAT geleneksel tedavi yöntemleri gibi bir şey sizler googledan detaylı bakarsınız kızlar. Bana önerisi ozon tedavisi oldu. Aslında çok şüpheli yaklaştım biraz da erteledim bu durumu ama maalesef yemek yiyemediğim için artık resmen iskelet gibiyim(40kg) dayanamadım ve ozon tedavisine başladım..

Maalesef her şey gibi bu tedavide fazlasıyla cep yakıyor. Seansı 500-600tl ve yaklaşık 10 seans öneriyorlar. Yani 5.000-6.000tl gözden çıkarılmalı. Daha deneysel bir aşamada olduğu için zannediyorum kimse iyileşme garantiside veremez.

Neyse ozon tedavisi uygulayan bir uzm.dr. Buldum ve ilk seansı gerçekleştirdik. Bir daha gelmem büyük ihtimal diye çıktığım klinikten sonraki 3 4 saat sürekli kokladım bi şeyleri acaba eski kokuyu alabilir miyim diye ve 4 saatin sonunda kolonya kokusunu alabildim ilk kez.. Yaklaşık 1 yıl sonra o kokuyu alabildim..

İnanın kararsızım, bu parayı vermeye değer mi değmez mi sonuç alır mıyım alamaz mıyım çok muallaktayım. Tamam kolonya kokusu alıyorum şuan ama ya diğer kokular gelmezse diye bir korku çöktü içime. Bir de 10 seans şart mı onu da bilemedim çok bi yorum yapan bu konuda yazan kişilerde bulamadım açıkcası.

Sizlerede belki bi çare olur diye yazmak istedim. Umarım en yakın zamanda kurtuluruz artık..

Tuzlu suyu denediniz mi hiç? Tuzlu suyu genzinize çekeceksiniz ama, hani denize girdiğinizde dalınca burnunuza su kaçar ya o şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…