Herkese merhaba, uzun zamandır sessizce sizleri okuyup takip ettim. Belki de hepimiz için bir umut vardır diyerek sürecimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Yaklaşık 1 yıl önce covid19 geçirdim, her şey düzelmiş ve normalken hastalığı atlatışımın üstünden geçen 4-5 ay sonunda ilk olarak parfüm kokusunun bozuk gelmesiyle başladı sürecim. Keşke sadece parfümle kalsaydı.. Her şeye sirayet etti resmen ve içinden çıkamadım bu işin. İlk kbb uzmanına göründüm. Bana hemen burun spreyi ve damla verdi. Bunların işe yarayacağını da söyledi.. Ben dedim ki yahu bu kadar basit demekki.. Daha sonra anladım ve maalesef şikayetimi o kadar sallamamış ki bana sadece mevsimsel grip için nemlendirici gibi bi şey vermiş saçma sapan.
Neyse yine bir girdaba girdim ve bu seferde nöroloji uzmanına göründüm. Hemen mr istedi çektik ettik hiçbir sorunum yok. Sorun hayatımın tam merkezine oturmuş ama maalesef fizyolojik hiçbir şey bulunamıyor.. Canım sıkıla sıkıla o soruyu sordum doktoruma, "psikolojik olabilir mi?" Şükür ki etrafımda bomboş konuşup psikolojiktir o biraz gayret et yemek ye diyenler gibi cevap vermedi
Nöroloji doktorumla sürekli iletişim halinde olduk ve biraz araştırma yaptı kendisi. Son çare olarak GETAT yönteminin denenmesini uygun gördü. GETAT geleneksel tedavi yöntemleri gibi bir şey sizler googledan detaylı bakarsınız kızlar. Bana önerisi ozon tedavisi oldu. Aslında çok şüpheli yaklaştım biraz da erteledim bu durumu ama maalesef yemek yiyemediğim için artık resmen iskelet gibiyim(40kg) dayanamadım ve ozon tedavisine başladım..
Maalesef her şey gibi bu tedavide fazlasıyla cep yakıyor. Seansı 500-600tl ve yaklaşık 10 seans öneriyorlar. Yani 5.000-6.000tl gözden çıkarılmalı. Daha deneysel bir aşamada olduğu için zannediyorum kimse iyileşme garantiside veremez.
Neyse ozon tedavisi uygulayan bir uzm.dr. Buldum ve ilk seansı gerçekleştirdik. Bir daha gelmem büyük ihtimal diye çıktığım klinikten sonraki 3 4 saat sürekli kokladım bi şeyleri acaba eski kokuyu alabilir miyim diye ve 4 saatin sonunda kolonya kokusunu alabildim ilk kez.. Yaklaşık 1 yıl sonra o kokuyu alabildim..
İnanın kararsızım, bu parayı vermeye değer mi değmez mi sonuç alır mıyım alamaz mıyım çok muallaktayım. Tamam kolonya kokusu alıyorum şuan ama ya diğer kokular gelmezse diye bir korku çöktü içime. Bir de 10 seans şart mı onu da bilemedim çok bi yorum yapan bu konuda yazan kişilerde bulamadım açıkcası.
Sizlerede belki bi çare olur diye yazmak istedim. Umarım en yakın zamanda kurtuluruz artık..