- 21 Nisan 2018
- 8.104
- 30.082
- 36
-
- Konu Sahibi Less-is-More
Bugun vicks first defence aldim, denedim. Sonrasinda baya bir sumkurdum. Su an burnum acik. Gun icinde bakalim kokuda azalma falan olursa sana da yazarim.ahhh.. ben yaklaşık 8 senedir bununla yaşıyorum.. covid sonrasıysa geçiyor sanırım genelde ama bizim covidden çook önce başladı...umarım sizinki geçer, ne kadar yıpratıcı olduğunu çok iyi biliyorum.
Aaa lütfen yaz canım. Ben ona cesaret edemedim çünkü ben bu kokuyla ilk tanıştığımda otrivine kullanıyordum ve hep ona suç buldum nedense.. bir dene bakalım faydasını görürsen hemen alırım.Bugun vicks first defence aldim, denedim. Sonrasinda baya bir sumkurdum. Su an burnum acik. Gun icinde bakalim kokuda azalma falan olursa sana da yazarim.
Tamam canim. Insallah fayda olur da kullanırız. Iki gun ust uste günde bir kez kullanacagim. Bakalim bir faydasi olacak mi. Akintiyi uzaklastirdigi yaziyor prospektüsünde. Belki bizdeki kalinlasan mukusun uzaklastirilmasina faydasi olur.Aaa lütfen yaz canım. Ben ona cesaret edemedim çünkü ben bu kokuyla ilk tanıştığımda otrivine kullanıyordum ve hep ona suç buldum nedense.. bir dene bakalım faydasını görürsen hemen alırım.
Ya lütfen olsunTamam canim. Insallah fayda olur da kullanırız. Iki gun ust uste günde bir kez kullanacagim. Bakalim bir faydasi olacak mi. Akintiyi uzaklastirdigi yaziyor prospektüsünde. Belki bizdeki kalinlasan mukusun uzaklastirilmasina faydasi olur.
Sorma ben de ayni durumdayim. Bir yere gidecegim zaman koku gelecek diye dusunup gitmek istemiyorum. Insanlar anlatmaya calismak yoruyor artik.Ya lütfen olsun( offf çok canımı sıkıyor bu durum artık..
Ben de. Yemekli bir yere sözleşsem aklıma ilk koku geliyor ya gelirse yediğimden bişey anlamazsam diye. Ben kimseye anlatmıyorum bile anlamayacaklar ki..Sorma ben de ayni durumdayim. Bir yere gidecegim zaman koku gelecek diye dusunup gitmek istemiyorum. Insanlar anlatmaya calismak yoruyor artik.
Geçenlerde bir hafta kadar gelmemisti, nazar degmesin diye soylemedim evdekilereBen de. Yemekli bir yere sözleşsem aklıma ilk koku geliyor ya gelirse yediğimden bişey anlamazsam diye. Ben kimseye anlatmıyorum bile anlamayacaklar ki..
Geçenlerde bir hafta kadar gelmemisti, nazar degmesin diye soylemedim evdekileretabi sonra yine basladi
Bizim bu yasadigimiz sey cok nadir görülüyordur bence. Etrafimda kimsede boyle bir sikayet gormedim. Doktorlara tam olarak ne oldugunu anlatamadığımız icin ya baslarindan saviyorlar ya da kendilerince yorumlayip ona gore tedavi etmeye calisiyorlar. Bende Aytug beyin yöntemleri hic ise yaramadı mesela. Yine tuzlu suya geri dondum.benim de kan sulandırıcı kullanırken gelmemişti nerdeyse 1 ay ama şimdi sürekli geliyor. Ya buna gerçekten nasıl çözüm bulucaz ya, araştırmaktan helak oldum googledaki tüm başlıkları okumuşumdur heralde.
Ben de kimsede duymadım Türkiye'de sadece ikimiz miyiz acabaBizim bu yasadigimiz sey cok nadir görülüyordur bence. Etrafimda kimsede boyle bir sikayet gormedim. Doktorlara tam olarak ne oldugunu anlatamadığımız icin ya baslarindan saviyorlar ya da kendilerince yorumlayip ona gore tedavi etmeye calisiyorlar. Bende Aytug beyin yöntemleri hic ise yaramadı mesela. Yine tuzlu suya geri dondum.
Covid sonrasi olanlarin tamamen koku hücreleriyle alakali bence. Bizimkinin genizdeki ve burundaki akintiyla alakali oldugunu dusunuyorum. Su ana kadar koku gelmedi, cok sukur. Eve gittigimde tekrar sikacagim. Gunde max 4 kez kullaniliyormus. Ben gunde iki kez ve iki gun kullanacagim. Umarim uzun sure de olsa koku gitmis olur. Gerekirse donem donem kullaniriz artik.Ben de kimsede duymadım Türkiye'de sadece ikimiz miyiz acabacovid sonrası yaşayan çok var ya bu durumu, anlatmak daha kolay olabilir artık. Bu yüzden umutluyum. Ya da zaten anlatmamıza gerek yokki, kakosmi diyince doktorların bilmesi lazım, sebepleri eleye eleye gitmeleri lazım. Öyle değil mi ama..
Evet farklı sebepler covid geçirenlerden ama durum aynı yani doktorlar anlar diye umut etmek istiyorumCovid sonrasi olanlarin tamamen koku hücreleriyle alakali bence. Bizimkinin genizdeki ve burundaki akintiyla alakali oldugunu dusunuyorum. Su ana kadar koku gelmedi, cok sukur. Eve gittigimde tekrar sikacagim. Gunde max 4 kez kullaniliyormus. Ben gunde iki kez ve iki gun kullanacagim. Umarim uzun sure de olsa koku gitmis olur. Gerekirse donem donem kullaniriz artik.
Canim bu saat oldu hala koku gelmedi, tesaduf mu vicks mi bilmiyorumEvet farklı sebepler covid geçirenlerden ama durum aynı yani doktorlar anlar diye umut etmek istiyorumhadi inşallah çare olur vicks, ayda 1 falan olsa yine katlanıcam ama her gün her gün nedir ya..
Hadi inşallah hiç gelmez yaa. Yarın da bakalım gelmezse vicks etkisidir diye düşüncem.merhabaCanim bu saat oldu hala koku gelmedi, tesaduf mu vicks mi bilmiyorum
Biraz once burnumu temizlerken yine koku geldi, tekrar vicks sıktım, gecti su an.Hadi inşallah hiç gelmez yaa. Yarın da bakalım gelmezse vicks etkisidir diye düşüncem.merhaba
ŞakaaaBiraz once burnumu temizlerken yine koku geldi, tekrar vicks sıktım, gecti su an.
Ben de benimkini uyutup dinlicemEkşi sözlükte olfaktor sinir hasarının semptomu demişler kakosmi için. Bir de şöyle bir link atmışlar kakosmi yaşayan bir kadınmış, çocuk uyutuyorum dinleyemedim şuan ama atayım buraya
Canim tum gün koku gelmedi ama aksam geldi. Zaten iki gun kullanin yaziyor. Yarin kullanmayacagim. Burnun temizlenmesini kolaylastiriyor.Bugün nasıl geçti canım