- 15 Eylül 2014
- 951
- 1.062
-
- Konu Sahibi Less-is-More
Bakarsın kendi çabalarımızla tamamen kurtuluruz:))Haklisin canim, bir tane yesil cay iciyorum ama ikiye cikarsam kar tabi. Evet dikkat edelim bakalim ise yarayacak mi
Bende de bi ara hasta olunca cok burun akintim olmustu. O ara baya bir ugrastim temizlemek icin. sonrasinda bir hafta falan koku gelmedi. Cok sevindim ama sonra tekrar gelmeye basladi. Kesinlikle mukusta kalinlasma var. Onu nasil engelleyecegimi bilmiyorum. Burnum tikali olmasa da her gun tuzlu suyla temizliyorum. Sumkure sumkure belime agri girdiKan sulandırıcı iğneyi bıraktım ve koku geri geldi. Aralıksız hem de. Ödemle ilgili bir durum olduğuna emin oldum artık.
Kalınlaşmayı ameliyatla düzeltiyorlar diye biliyorum doğru mu acaba fikrin var mı? Cerrahi ile çözülür deseler direkt yatacam ameliyat masasına. Ben de şimdi tuzlu su çekmeye gidiyorumBende de bi ara hasta olunca cok burun akintim olmustu. O ara baya bir ugrastim temizlemek icin. sonrasinda bir hafta falan koku gelmedi. Cok sevindim ama sonra tekrar gelmeye basladi. Kesinlikle mukusta kalinlasma var. Onu nasil engelleyecegimi bilmiyorum. Burnum tikali olmasa da her gun tuzlu suyla temizliyorum. Sumkure sumkure belime agri girdi
Hic bilmiyorum. Daha teshis bile koyamiyorlar ki bize, dedigin gibi bir cozum olsa ben de direk olurumKalınlaşmayı ameliyatla düzeltiyorlar diye biliyorum doğru mu acaba fikrin var mı? Cerrahi ile çözülür deseler direkt yatacam ameliyat masasına. Ben de şimdi tuzlu su çekmeye gidiyorum
Ben bulunduğum yerde bir doktora görünmüştüm bana demişti ki sana teşhis koyabilmek için gerekli alet edevatı Hacettepede bulabilirsin. Oraya gitmeni öneririm demişti. Oraya da randevu mesele gitmek mesele..Hic bilmiyorum. Daha teshis bile koyamiyorlar ki bize, dedigin gibi bir cozum olsa ben de direk olurum
Mersinden istanbula sirf bunun icin gittim. Cozum olmadi hicBen bulunduğum yerde bir doktora görünmüştüm bana demişti ki sana teşhis koyabilmek için gerekli alet edevatı Hacettepede bulabilirsin. Oraya gitmeni öneririm demişti. Oraya da randevu mesele gitmek mesele..
Devam etmeyecek misin oraya?Mersinden istanbula sirf bunun icin gittim. Cozum olmadi hic
Bu ay icinde gitmem gerekiyor ama gitmeyecegim. Sorunun koku alanimla ya da koku hucrelerimle ilgili olduğunu sanmiyorum. Aytug bey hep ona yonelik tedaviler verdi bana ama dedigim gibi çözüm olmadi.Devam etmeyecek misin oraya?
Evet seninle aynı fikirdeyim. Ben de gitmeyi düşünüyordum ama tedavi yöntemi biraz uzun sürecek gibi geldi. Sinüslere yönelik bir araştırmaya ihtiyacımız var..Bu ay icinde gitmem gerekiyor ama gitmeyecegim. Sorunun koku alanimla ya da koku hucrelerimle ilgili olduğunu sanmiyorum. Aytug bey hep ona yonelik tedaviler verdi bana ama dedigim gibi çözüm olmadi.
Baska kime gidebilirim bilmiyorum. Simdiye kadar o kadar cok doktora gittim ki, profesorunden docentine... hic biri net bir sey soylemedi.Evet seninle aynı fikirdeyim. Ben de gitmeyi düşünüyordum ama tedavi yöntemi biraz uzun sürecek gibi geldi. Sinüslere yönelik bir araştırmaya ihtiyacımız var..
Doktor bir tanıdığın varsa üniversite hastanesindeki kbb profuna ulaşabilecek biri ya da, daha detaylı inceleme şansı olabilir. Hani normalden daha fazla ilgilencek vakit ayırıp dinleyecek biri lazım bize. Antibiyotik verip yollayacak değil de..Baska kime gidebilirim bilmiyorum. Simdiye kadar o kadar cok doktora gittim ki, profesorunden docentine... hic biri net bir sey soylemedi.
Dogru diyorsun canim. Aslinda kardeşim capa mezunu. Belki o birini bulabilir.Doktor bir tanıdığın varsa üniversite hastanesindeki kbb profuna ulaşabilecek biri ya da, daha detaylı inceleme şansı olabilir. Hani normalden daha fazla ilgilencek vakit ayırıp dinleyecek biri lazım bize. Antibiyotik verip yollayacak değil de..
Kesinlikle kardeşinle organize bir yol izle derim. Ben de öyle yapacağım araya birilerini sokarak muayeneye gideceğim.Dogru diyorsun canim. Aslinda kardeşim capa mezunu. Belki o birini bulabilir.
Cozum bulamadik. Sizinki ne zamandir var?Merhaba bende şu an aynı durumu yaşıyorum. Doktor geçici de olabilir kalıcı da dedi. Siz bir çözüm bulabiliriz mi?
Malesef. Tam bir tedavi yolu da izlemedim şahsen gerçi. Tuzlu su ile idare ediyorum ama bazen tuzlu su da az bir süre düzeltiyor tekrar geliyor o tat.Merhaba bende şu an aynı durumu yaşıyorum. Doktor geçici de olabilir kalıcı da dedi. Siz bir çözüm bulabiliriz mi?
İki hafta oldu. Bu şekilde yaşamak çok zor gerçekten. Uzun süren arkadaşlar nasıl başa çıkıyor neler yapıyor acaba? Sevdiğim hiç bir yiyeceği yiyemez oldum.Hep o berbat tadı alıyorum. Yiyebildigim üç beş şey kaldıCozum bulamadik. Sizinki ne zamandir var?
ahhh.. ben yaklaşık 8 senedir bununla yaşıyorum.. covid sonrasıysa geçiyor sanırım genelde ama bizim covidden çook önce başladı...umarım sizinki geçer, ne kadar yıpratıcı olduğunu çok iyi biliyorum.İki hafta oldu. Bu şekilde yaşamak çok zor gerçekten. Uzun süren arkadaşlar nasıl başa çıkıyor neler yapıyor acaba? Sevdiğim hiç bir yiyeceği yiyemez oldum.Hep o berbat tadı alıyorum. Yiyebildigim üç beş şey kaldıve bu durum artık sinirsel olarakta beni yıpratmaya başladı.