Kakosmi

Bir an adini gorunce acaba bir care mi buldu dedim ayniyim canim, hala ayni devam ediyo. Sen nasilsin?
Çare bulmadım ama baya bi insana ulaştım kuzum. Twitterda fantosmi kakosmi yazıp, ordan bir kaç kişiye mesaj attım bu durumu yaşayan. Sonra birisi döndü, bu illetle ilgili bir whatsapp grubu kurmuşlar şehir şehir gezip çare arıyorlarmış. Mesajlaştığım arkadaş, bir bayanın profiline yönlendirdi ona mesaj attım ama henüz geri dönmedi. Biraz daha dönmezse mesajlaştığım arkadaş whatsapptan yazacak ona. Yaklaşık bi 15 kişi falan varmış, covidden önce başlamış onlarda da 8 yıl 5 yıl 4 yıl falan öyle uzun sürelerdir yaşayan insanlarmış. Bakalım whatsapp grubuna ulaşabilirsem sana da yazacağım. Ben kendim de bir kbb profesörüne ulaşmaya çalışıyorum bi aracı buldum bakalım, yazacağım sana gelişmeleri.

Ay bunlari duyduğuma cok sevindim, umarim hep birlikte bir care bulabiliriz. Sabirsizlikla bekliyorum canim

Aa aynısı bende oldu. Aralıkta covid oldum. Koku alamadım bir süre. Sonra düzeldim ama iki aydır her şey deniz börülcesi gibi kokuyor ama rahatsız edici bir koku. Ne yesem aynı tat. Geçen ben bile deniz börülcesi kokuyordum.

Merhaba. Bu konuda gelişme oldu mu? Ben böyle birşeyin başkalarında olabileceğini hiç düşünmemiştim. Tesadüfen internette araştırırken görünce kayıp kardeş bulmuş gibi oldum. Sanırım 4 yada 5 senedir falan var bu tanımlayamadığım koku olayı. Bildiğim kadarı ile hiç korona da olmadım. Başlarda rahatsız etmedi aslında bu kadar sık değildi, ama şu bir kaç aydır artık dayanılmaz durumda. Yıkanıyorım paklanıyorum o koku, parfüm sıkıyorum o koku, çocuğuma sarılıyorum o koku, yemek yapıyorum o koku... Artık kokunun benden yayıldığını o kadar eminim ki o koku krizi anında saç diplerimden bile koku geliyor hissi yaşıyorum. Şuan bir geniz akıntısı da hissetmiyorum ama yine de koku var. İlk 1 sene araları baya vardı hata bir kaç ay hiç hissetmediğim zamanlar bile olmuştu. Ama şuan her an her dakika o koku ile yaşıyorum. Çözüm yada deneyimlerinizde yenilikler varsa iletir misiniz?

Merhaba. Bu konuyla ilgili internet uzerinden tanisip deneyimlerimizi paylastigimiz birkac arkadas bulduk. Surekli fikir alışverişi yapiyoruz. Nasil bir tedavi bulabiliriz diye ugrasiyoruz ama sonuca henuz ulasamadik malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…