Kakao'dan tarifler...

Yaa bu ne güzel ağzım sulandı canım eline sağlık

Hoşgeldin prensesim evde yaptıklarım tarifleri unutmamak adına topikte topladım hepsini..güzel sözlerin için Teşekkür ederimyaptikca ekliyecegim tatlım her zaman beklerim.

Bu tarifi ,sunumu kaç yerde gördüm.Hiçbiri bu kadar cezbetmemişti beni.(ağzının suyunun akması smileyi)

KAĞIT HELVA PASTASI
Yaz, kış her mevsimde tüketebileceğiniz, sevdiklerinize nostalji yaşatacağınız pastamızın malzemeleri şöyle:

• 500 gr. tahin helvası
• 1 yemek kaşığı tereyağ
• 2 yemek kaşığı kakao
• ½ su bardağı süt
• 4 adet kağıt helva
YAPILIŞI..
Tahin helvamızı derin bir tavaya alalım.. karıştırarak eritelim.içine bir yemek kaşığı tereyağımızı katalım ve karıştırmaya devam edelim.kakaomuzu ve sütümüzü ekleyelim ve bulamaç yapalım.. aynı puding kıvamında olacak..
Servis tabağımıza kağıt helvamızı alıp bulamacımızdan bir kat sürelim..ve bu şekil 3 kat yapalım geri kalan bulamacımızı pastamızın her tarafına sürüp dolapta 3 saat bekletelim süslemek size kalmış .. AFİYET ŞİFA OLSUN..

Eklentiler

• IMG_20160302_203900.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 57
çok hoş olmuş ellerine sağlık yemek.com da görmüştüm ben bu tarifi ama bir acaba demiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…