- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.867
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
bende diyetteym dye göz doyurmaya griyorum o sayfayaevet o tarifte oradan ve tadları çok güzel ..tarifleri birebir uyan bir site . şimdilik iç içeyiz bakalım neler yaparım daha oralardan..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende diyetteym dye göz doyurmaya griyorum o sayfayaevet o tarifte oradan ve tadları çok güzel ..tarifleri birebir uyan bir site . şimdilik iç içeyiz bakalım neler yaparım daha oralardan..
yamıyorum ama konunu takipteyim. instagram hesabın neTeşekkür ederim canım instigramda bazen etiketliyorum kadınlar kulübünü ordanmı gördün acaba....???
Teşekkür ederim...onuda takibe aldım hemen
Kız çok hoşuma gitti görünümü.Kahvaltı sofrasına bundan mı yapsam acabaKahvaltınızdan eksik edemeyeceğiniz harika bir tarif
KAŞARLI,YUMURTALI ÇİÇEK EKMEK
Fırından aldığınız bir tane çiçek ekmek..
Eki Görüntüle 1793199
7 adet yumurta
1 su bardağı rende kaşar peyniri
½ su bardağı Ezine peyniri
Tuz
Karabiber
Zeytinyağı
Ekmeklerin üstleri kesin ve içlerini oyarak çanak elde edin.
İçlerine bir fırça yardımı ile zeytinyağı sürün, peynirlerden içlerine serpiştirin.
Üzerlerine 1 er tane yumurta kırın, tuz ve karabiber serpiştirin.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-15 dakika pişirin.AFİYET ŞİFA OLSUN..
Eki Görüntüle 1793204
Eki Görüntüle 1793206 Eki Görüntüle 1793205
deynepnaz bak buda var..Kahvaltınızdan eksik edemeyeceğiniz harika bir tarif
KAŞARLI,YUMURTALI ÇİÇEK EKMEK
Fırından aldığınız bir tane çiçek ekmek..
Eki Görüntüle 1793199
7 adet yumurta
1 su bardağı rende kaşar peyniri
½ su bardağı kaşar peyniri
Tuz
Karabiber
Zeytinyağı
Ekmeklerin üstleri kesin ve içlerini oyarak çanak elde edin.
İçlerine bir fırça yardımı ile zeytinyağı sürün, peynirlerden içlerine serpiştirin.
Üzerlerine 1 er tane yumurta kırın, tuz ve karabiber serpiştirin.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-15 dakika pişirin.AFİYET ŞİFA OLSUN..
Eki Görüntüle 1793204
Eki Görüntüle 1793206 Eki Görüntüle 1793205
yap tabi bende seni çağırmıştım çok güzel ve kolay ve lezzetli bir tarif..Kız çok hoşuma gitti görünümü.Kahvaltı sofrasına bundan mı yapsam acaba
Buraya yüklemeyeydin iyiydi.Gizlice gönderseydin ya banayap tabi bende seni çağırmıştım çok güzel ve kolay ve lezzetli bir tarif..
Bu tarifi mutlaka deneyeceğim Ben kalıpta yapıyorum 2 kişi çok geliyor, ölçüyü yarıyada düşüremiyorum kalıpta..Merhabalar Biraz kendinizi şımartmaya ne dersiniz..Bu tarifi beğeneceksiniz..
Porsiyonluk Mini Cheesecake..(bu tariften 10 adet çıkıyor)
Malzemeler..
Tabanı İçin,,
1 Paket eti Burçak,,
50 gramdan biraz fazla tereyağı yada margarin,,
Kreması için,,
1 adet yumurta,,
200 gram labne,,
100 ml süt kreması,,
2 tatlı kaşığı un,,
5 yemek kaşığı toz şeker,,
1 yemek kaşığı nişasta,,
1 paket vanilye,,
Çikolata Sosu İçin.
100 ml süt kreması,
80 gram sütlü yada bitter çikolata,,
Hazırlanışı..
Bir paket büsküviyi robottan geçirin ve erittiğiniz margarini yada tereyağını döküp yedirin..silikon kaplarınıza çay bardağı ile bastırarak 2 yemek kaşığı kadar koyun..ve dolaba kaldırın ..
200 gram labne peynirinin suyu var ise süzün,ve şeker ile iyice çırpın,ardından 1 adet yumurtayı,,100 ml süt kremasını,koyun düşük devirde çırpın.unu,nişastayı,vanilyayı ekleyin ve çırpın..hazırladığınız kremayı silikon kaplara paylaştırın. takriben 2 buçuk yemek kaşığı kadar.ve fırın tepsisinin altına yağlı kağıt serip silikonlarınızı koyun ve tepsinin bir kenarına içi su dolu bir kap koyun bu keklerimizin çatlamasını engelleyecektir..Önceden ısıtılmış 170 derece fırınımıza koyun ve 35, 40 dakika pişirin.piştikten sonra fırının kapağını alın ve 15 dakika içeride bekletin sizlerde bu ara çikolata sosunu ayarlayın 100 ml süt kremasını ısıtın(sakın kaynatmayın)ocaktan alın 80 gram çikolatayı parçalayın ve içine atın iyice karıştırın . ve üstlerine dökün ..süslemesi size kalmış Afiyet Şifa Olsun
Eki Görüntüle 1749819
Eki Görüntüle 1749821
Denersen Afiyet şifa olsun 3catallik bir tarif.. Tesekkur ederim canım..Bu tarifi mutlaka deneyeceğim Ben kalıpta yapıyorum 2 kişi çok geliyor, ölçüyü yarıyada düşüremiyorum kalıpta..
Ben bir cheesecake canavarıyım
Ellerine kollarına sağlık canım..