Kahverengi Çİzgi

Evet Kizlar Doğum Yaklaşiyor Ama Tabi Bu çizginin Belirginliği Yine Yapiyla Alakali Bişey.kiminde çok Belli Olur Kiminde Hafif Kimindede Hiç Yokken Doğumdan Sonra Belirginleşir.arkadaşimin Hamileliği Benden Daha Geride Ama çizgisi çok Belirgin şaşirmiştim çünkü Benimki çook Hafif Belli Oluyo Ama Yapiya Göre Değişiyoo.

benimde göbeğimin altında kendini çizgi sanan bişey var ama çok belirsiz yanii:))

kız nasıl oluyor oo kendini cizgi sanan bişey :roflol::roflol: ay cok yaşa emi güldürdün beni sırnaşık şeysırnaşık şey

bende hala yok cizgi felan.. simdi acip cekip koyardimda :)) dedikoducu teyzeler bulasir yine hic ugrasamam :roflol: :roflol:

kızlar ya o çizgi bende oluştu da geçti bile:uhm::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ilk aylar vardı şimdi ne iz ne bişi:1shok:

benim hamileliğimdede o kahverengi çizgi vardı göbek altyından başlayıp gidiyo son aylara doğru daha belirginleşiyo.......

benim de göbeğimde var ama henüz adetim gecikmedi.hamilelik belirtisi mi acaba?benim de bugün dikkatimi çekti arama motorundan aradım kadınlar kulübünün yorumları çıktı.acaba bu çizgi daha erken dönemde de çıkıyor olamaz mı?

:Saruboceq:

bütün yorumları okuyamadımn canım ama her hamilede çıkmıyor bu çizgi,
bendede çıkmıştı ve gıcık oluyordum
oğlum 17 aylık ve yeni geçti sayılır,
hala dikkatli bakınca çok az görüyorum

belim ağrıyo göğüaslerim ağrıyo akıntım var ağızda kuruluk var ama hamile miyim adet berlirtisi mi kestiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…