- 31 Mayıs 2007
- 5.860
- 2
- Konu Sahibi merakliii_
- #1.021
Benim falimada bakarmisiniz.. ben guzel seyler cikardim.. fal bakmayi bilmiyorum ama sekiller guzel geldi bana..
Alinti yapmayin lutfen..
Tskler simdiden
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayanlar fala bakicam ama lütfen simdi kimse resim eklemesin.ötekilerine bakilsin ondan sonra ekleyin.yarin aksama dogru eklenenlere bakicam.
Merhaba arkadaşlar bana yine fal bakar mısınız aklinialirimsmile
Ne meraklıyım fala da sempatiksalakcinni
Benim erkk arkadasm yarın askere gidiyor bingöle mafoldumben bir de annemle babam ayrı yasıyorlar. Bazı bilgileri bilmeyince yorumlanmıyor fal diye bu temel bilgileri söyliyim dedim Falıma bakana simdiden saygılar hürmetler buyrunnnnnnnnn a.s. opuyorumnanaktan
Benim falimada bakarmisiniz.. ben guzel seyler cikardim.. fal bakmayi bilmiyorum ama sekiller guzel geldi bana..
Alinti yapmayin lutfen..
Tskler simdiden
yatan birini gördüm falda o ben miyim?
Malen cok teşekkür ederim canım ağzına sağlık opuyorumnanaktan
iyi geceler...malen müsait olduğun bir gün bana da bakarmısın çok merak ettim boshayallersmile
Olur Busejik bakarim,
Ama kimse beni bu konuda zorlamasin cünkü haftaya cok agir bir sinavim var, oyüzden kisitli bakiyorum...Bakmadiklarim olur ise küsmeyin sakin cünkü dedigim gibi sinava yogunlasmam lazim...
Sende ekle yarin bir göz atarim..opuyorumnanaktan
Canim hayirlisi ile bebegini dünyaya getiriceksin insallah.
Cok temiz cikmis ama hafif hafif rahatsizliklar görünüyor,korkacak bir durum yok yani.
Bir kadin var ortaya bir laf atiyor ve sen küplere biniyorsun,artik onu umursama,onda bu huy yer yapmis,sen sinirlendikce dahada uzatiyor meseleyi.Bu seferki sinirlenmende sana iyi olan ama onun sevmedigi biri hakkinda konusmasi,seni sinirlendirecek,
Yasli bir amca var bu cok tatli bir adam kimse ve sana birsey verecek yada evine getirecek...
Uzaktan biri ile bir görüsmen var ve ailenizden biri nisan gibi birsey yasayacak..
Valla daha ne diyeyim cok temiz cikmis..Kizinda gamzeli olacak:)
Ayyy canımsın yaaa ne güzel şeyler söylemişsin öyle.Yüreğine sağlık.İnş. dediğin gibi olur her şey.Gece gece huysuzlandım kalktım yine biraz bel ağrılarım var.Haklısın falda gördüğün gibi ağrılarım artmaya başladı şu sıralar.Her gün bir yenisi ekleniyor sanki.
Kızım için gamzeli demişsin inş. öyle olur canım bendede var gamze inş.bana benziyordur...
Doğumumda istediğim gibi olur inş.a.s. :1hug:
İnş. hamilelikte çektiğim ağrı sızıdan fazlasını çekmem doğumumda...
Bu ailedeki nişan olayını bir kaç ay önce sezende söylemişti.Ay bir olmadı gitti.İnş. ablam nişanlanır :)
Uzaktan görüştüğüm kişide diğer ablam.Zırt pırt doğumla ilgili şeyler soruyorum telefonda bunaltıyorum kadını :) :)
Yaşlı amcayı merak ettim babammı acaba?Ben doğum yapıcamda hediyemi getirecek napacak :) :)
Bu arada sence kızım haftaya kadar beklermi?Sanki bu hafta doğuma gidecekmişim gibi bir his var içimde.Huzursuzum böyle hissediyorum nedense...
Esinin iki kisi ile bir problemi var,konusmaya calisiyorlar ama hepsinin agzi bir degil,biri ile anlassa öteki sorun cikariyor..
Ici,kafasi cok karismis ve cok yogun görünüyor...
Migde yada kasik kisimlarindan bir agrisi var yada olacak...Dikkat etsin kendisine cabuk hastalanan bir yapisi var,,,
Kendi tarafindan bir insanlada bir problem yasamislar ama esinin genelede kisilerle sorunu hep maddi....
Bir yer alimi karari olmus ama hep lafta kalmis devami gelmemis,ismin icinde $ harfi olan biri ile bir konusmasi var...
Esin laflara cok cabuk kanip cok hayal kuran biri ve bu yüzden islerin sonunu getiremiyor....Bir kac haftaya kadar bir ferahlik yasayacak ama bu ferahlik bir yere ödeme yaptiktan sonra gerceklesecek...Esinin arasi biri ile bozulmus ve buna baska bir kisi sebep olmus,en kisa zamanda arasi ile bozulanla bir konusma yapacak...
Cok uykusuz ve yorgunluk yasiyor,kafasi dedigim gibi cok dolu..
Bekledigi ne ise biraz daha sabretmeli.....Bukadar bakabildim...