- 17 Mart 2009
- 4.644
- 5
- Konu Sahibi merakliii_
meraklı ben anlatammı destek olurmusun panterıne:teselli:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet işsizlik kötü ama
aynı işyerindeydik zaten
uzaklık böyle yaptı belkide bilmiyorum
beimde 5 yıllık bi birlikteligim war canikom 2 gun ii 1 hafta kusuz neyipaylasamıos bilmiom hep kawga hep kawga 10 gundur yine kusuz yarın istanbula abime gidicem hem kafamı toparlamaya hem ondan biraz uzak kalmak icin ama benimkini biiliom pesimden gelecek getirecek buraya ama onunla ikende beni delirtio sıpa ne yapacagımı sasırdım iice:kedi:CADIARZU
cnm bende bişiler yazmadan duramadım :kedi: bana birazcık ilişkide sevginin yerini alışkanlık almış gibi geldi yanılıyorumdur umarımm...
beimde 5 yıllık bi birlikteligim war canikom 2 gun ii 1 hafta kusuz neyipaylasamıos bilmiom hep kawga hep kawga 10 gundur yine kusuz yarın istanbula abime gidicem hem kafamı toparlamaya hem ondan biraz uzak kalmak icin ama benimkini biiliom pesimden gelecek getirecek buraya ama onunla ikende beni delirtio sıpa ne yapacagımı sasırdım iice:kedi:CADIARZU
yazacaksın tabiki guselim de alıskanlık diil ilk gunki gibi ask war aramizda ck kıskanc nefes aldırmıo bana simdide kk ya taktı napıon dio 24 saatkafamçokkarıştı
hmm o zaman seninki benim takımdan
bu hangi takım oluo gulum anlayıssız olabilir mi acep yada takıntılı
takıntılı cnm kıskanç evlenmeden evliymiş gibi sahiplenen ilgi bekleyen her dk senden msj bekleyen erkek tipikaydirigubbakcemile2
paronayakk takımı oluo tatlım onlarr.panterim ve karabiberimm ne güsell sizin sorunlarınız ufak su götürür sorunlar canım bizim öle değil maaleseff iştee.azcık huyuna gidin sizdee
nysee kızlarr ben yatmaya gidiyorum canım.hepinize ii gecelerr sonra dertleşirizzz öpüyorum sizi
cnm alttan alınca da tepeme cıkmaya kalkıo sonnrada pencelerimi yiyip oturuoakannehir:roflol:
kawga sebeplerimize ornekler
surdugum ojenin rengini ona solememem
nete girerken haber wermemem
yatarken ona sms atmayı unutmam
sabah gunaydın sms atmamam
dısarı cıkarken icime bady giymemem
kankamla telde cokkkkkkkk uzun sohbet etmem (tel ck mesgul calısıomus)
ws ws ........... bu liste bole uzuyup gidio iste tatlım:bbo: