Kahve Falı Bakıyorum..

evdekilere anlattım böyle böyle falıma baktrdım diye resmen başımın etini yediler bizimkine de bakar mı acaba diye bende bi şansımı deniim dedim... bakarsan çok sevinirimm

bunlar babamın falının fotoları

bunlar da annemin falının fotoları

çok teşekkür ederim şimdiden...

insallah olmustur canım ya

Biriyle aranda bi küslük, dargınlık var sanırım. İki tarafta sırt sırta dönmüş gözüküyor. Bir taraf daha fazla üzgün. Diğer taraf ise biraz..
Ailede bazı problemler görüyorum. Karmaşalara, kavgalar mevcut.
Sen çok ağır bağışlısın. Ve çok duygusal birisin. Çok çabuk ihanete uğrayabiliyosun. Bu yüzden çevrendeki insanlara çok dikkat etmen gerekiyo. Duygusallığın yüzünden insanların hep iyi tarafına bakıyorsun. Kötü tarafını görmüyosun yada görmek istemiyosun. Bu yüzdende hemen ihanete uğrayabiliyosun. Ağır başlı olduğun gibide bazen insanlara böyle tepeden bakmayıda seviyorsun. Kötü anlamda değil ama..
Uzaklarda biri var. Akraba yada yakın biri olabilir. Aileye cok fazla elini uzatıyor. Habire ordan beri yöneltmeye çalışıyor. Bu senide etkiliyo.
Biriyle duygusal anlamda bir yakınlık yaşadığını yada birliktelik yaşadığını görüyorum. Ama tam anlamıyla sağlam bir şey göremedim. Gel gitlerle dolu bi birliktelik gibi çözemedim. Yada şuan aranız biraz bozuk sanırım veya senin kafanda karışık olablr o yüzden belkide böyle görüyorum.

Son düzenleme:

Aşk anlamında cok güzel gelişmeler görüyorum hayatında. Biriyle bi kavuşma yaşayacağını görüyorum. Cok güzel bi aşk yaşıyacaksın. Belkide yaşıyosun ama bu günler sonrada daha güzelleşecek. İki tarafta birbirini çok seviyor.
Yalnız biraz dediğim dedik bir yapıya sahipsin. Senin doğruların kolay kolay değişmez. Ve doğrularını savunmak için herkese baş kaldırabilirsin.
Bu fal tümüyle aşka dair bi fal olmuş. Valla pek fazla bir şey göremiyorum. Birlikte olacağın insanlar geçireceğin güzel vakitler mevcut hep falda. Falında cok hoşuma gitti şahsen. Çok güzel bi aşk yaşıyacaksın.

nasıl bakıyosun bi de bana bakabilirmisin.

Tam olarak kesin hamilesin diyemem. Ama hamile bir bayan gördüm falda. Ya çok istediğin için bu falına yansıdı yada hamile olacağın için. Ama sadece şunu gördümki hamilelik konusunda önün açık. Sıkıntı yapma. Yakın zamanda bir bebek sahibi olacağını düşünüyorum.

Kafan çok fazla karışık. Cevabını bulamadığın bir sürü soruyla boğuşuyosun kendi içinde.
Bir hastalık yada sağlığa dair bir şey atlatılmış gibi. Sende yada seni çok etkileyecek bi yakınında.
Falın çok karışık için bayıldı pek bakamıyorum..
Kalabalık bi ortamda toplanıp bazı konuşmalar gerçekleştiriyor ve bazı kararlar veriliyor gibi.
Canım biraz daha sakin kafayla içip kapatırsan daha detaylı bakarm.

Kızlar kafam epey doldu. Bu akşam yada yarın bakıcam hepinize.

nasıl bakıyosun bi de bana bakabilirmisin.

Kahve falının resmlerini buraya koyarsan bakarım.

Son düzenleme:
Tam istediğim gibi yorumlamışsın herkesinkini. Uzuuun uzun. Konunu beğenicem. Ben de içeyim de koyayım

tesekur ederım canım

nede bole bısı yapıosn ama merak ettım ne bılım ınsanın canı sıkılmazmı bole bısuru olesıne fal bakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…