Kahve Falı Bakıyorum..

iki, tane resim yollamaya çalıştım oldumu acaba??

Bi birlikteliğin var sanırım. Aynı çatı altında gibisiniz. Bazı olaylar yaşanıyor ama içsel durumlar. Bir taraf mutsuz, üzgün. Diğer taraf ona destek olmaya çalışıyor.
İkinizde birbirini seviyosunuz aslında güzelde bi birlikteliğiniz var. Sadece bazı durumlar, istekler gerçekleşmeyince üzülüyorsunuz ama herşeyin bir zamanı var gibi. Bu kadar sıkıntı yapmayın derim. İstediğin şeylerin önü açık çünkü. Olabilir şeyler..
Güzel çekememişsin bu yüzden pek bakamadım..

cnm o falla yeniden çektim diyen aynı kişi değil hamile diilim evli diilim öle söleyim :)

Öncelikle fincanın çok şeker :))
Biriyle aranda bir küslük dargınlık görüyorum. Sırt sırta dönmüşsün. Ama barışma, kavuşma gerçekleşecek kısa süre içinde. Belkide gerçekleşmiştir.
Çok hayal kuran bi yapıya sahipsin. Sürekli kafanda güzel hayaller kuruyosun. Ve bu hayaller sayesinde kendini dahada iyi ve mutlu hissediyosun.
Dik kafalı bi yapıya sahipsin. Dediğim dediksin..
Beklediğin bazı haberler var. Kısa süre içerisinde bu haberleri alacaksın.
Kafanı bazı şeylere yoğunlaştıracağın bi dönem olacak. Sürekli bir şeylerle meşgul olacaksın.
İsminde M harfi olan biri var. Hayatını etkileyen sürekli aklında olan yada sürekli görüştüğün bi insan.
Huzurlu güzel günler yaşayacaksın hanen temiz. Yaşadığın, yaşayacağın kötü olaylar seni cok az etkileyip hemen uçup gidecekler sanki..

Hayır canım, eşimin adı Ömer. Soyismin de yok. Eski erkek arkadaşımın baş harfi t. Sence ne kadar bir vakit var? Annesinin etkisi altında. Eğer barışırsak üzülecek olan annesi.

ay nolur zahmet olmazsa bende ıstıorm
sabah ıcmıstım bunu sımdıden tesekkur ederım

Eklentiler

• $h.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 81
  • $GetAttachment.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 51
  • $GetAttachment.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…