- 1 Temmuz 2010
- 26
- 1
- 32
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Öncelikle fincanın çok şeker :))
Biriyle aranda bir küslük dargınlık görüyorum. Sırt sırta dönmüşsün. Ama barışma, kavuşma gerçekleşecek kısa süre içinde. Belkide gerçekleşmiştir.
Çok hayal kuran bi yapıya sahipsin. Sürekli kafanda güzel hayaller kuruyosun. Ve bu hayaller sayesinde kendini dahada iyi ve mutlu hissediyosun.
Dik kafalı bi yapıya sahipsin. Dediğim dediksin..
Beklediğin bazı haberler var. Kısa süre içerisinde bu haberleri alacaksın.
Kafanı bazı şeylere yoğunlaştıracağın bi dönem olacak. Sürekli bir şeylerle meşgul olacaksın.
İsminde M harfi olan biri var. Hayatını etkileyen sürekli aklında olan yada sürekli görüştüğün bi insan.
Huzurlu güzel günler yaşayacaksın hanen temiz. Yaşadığın, yaşayacağın kötü olaylar seni cok az etkileyip hemen uçup gidecekler sanki..
tmm cnm yedekte başka vardı dur onları koyuyum :)))Eki Görüntüle 481350 Eki Görüntüle 481351 Eki Görüntüle 481352 Eki Görüntüle 481353 Eki Görüntüle 481354 Eki Görüntüle 481355 Eki Görüntüle 481356 Eki Görüntüle 481357 Eki Görüntüle 481358
Hayır canım, eşimin adı Ömer. Soyismin de yok. Eski erkek arkadaşımın baş harfi t. Sence ne kadar bir vakit var? Annesinin etkisi altında. Eğer barışırsak üzülecek olan annesi.
ay nolur zahmet olmazsa bende ıstıorm
sabah ıcmıstım bunu sımdıden tesekkur ederım
inanamıyorum hepsi çıktı nerdeyse çok teşekkür ederimm... fincan iltifatn içinde ayrca tşekkürlerkapatırken dilek tutmuştum ben bide onla ilgili bişey var mı acaba.. yani olacak mı olmıcak mı ne kadar zamanda olur fln gbi şeyler. bunlar çıkar mı falda onu da bilmiyorum gerçi
Resmin üzerine tıklayınca resim büyümüyor. Küçük olarakta bakamıyorum.. :S
hersey mumkun sende ıc
5 gün sonra birinden bi haber alıcaksın. Sen hamilemisin yada hamile falanmı kalmak istiyosun?
İçinde bir sıkıntı birikmiş. İçine ata ata büyümüş. O sıkıntıyı bi anda atacaksın içinden yakın zamanda.
Biriyle bi birlikteliğini görüyorum. Bu kişiyle bir sırt dönme olayı yaşanmış gibi görünüyor. İki tarafta bazı olaylardan dolayı tartışmış ve birbirine sırtını dönmüş. Fakat kısa süre sonunda barışma, kavuşma söz konusu. İkinizde birbirinizi seviyosunuz. Sadece ikinizde birbirinizden inatçısınız.
İki kişi var. Her kararını destekliyor ve yanındalar. Ne yapsan sana çok güveniyorlar. Belli ediyorlarmı bilmiyorum. Biri bayan biri erkek bunların..
Aşka dair güzel bi adım atılacak gibi. Adımdan kastım ya söz, nişan, evlilik vb. gibi bir şey. Yada aranızda aşkınızın dahada canlandığı bi sürpriz, eğlence gibi birşey.
Biriyle bi görüşmen, konuşman olacak. İkinizde karşılıklı oturacaksınız ve o kişiden alacağın haberlere şaşıracaksın.
Sen biraz sessiz gibi görünüp içinde çok şey yaşayan birisin. Herşey çok çabuk olup bitsin istiyosun. Artık mutlu olayım diye yakınıyosun. Mutsuz olucaksam bile hemen olsun geçsin istiyosun.