Kahve Falı Bakıyorum..

inanamıyorum hepsi çıktı nerdeyse çok teşekkür ederimm... fincan iltifatn içinde ayrca tşekkürler kapatırken dilek tutmuştum ben bide onla ilgili bişey var mı acaba.. yani olacak mı olmıcak mı ne kadar zamanda olur fln gbi şeyler. bunlar çıkar mı falda onu da bilmiyorum gerçi

Ya buda çok kötü boynum ağrıdı bakmaktan. Cok yukarıdan cekiyosun görüntüleri. Yakından ve tam karşısından çek.
Birlikte olduğun bi insan var sanırım. Bu kişiyle güzel bi yola adım atacaksınız. Güzel vakitler geçirecek ve aşkınızı dahada ayakta tutacaksınız.
Yalnız bu güzel vakitlerden önce bu kişiyle arana bi mesafe yada bir dargınlık girecek gibi. İki tarafta sırtını dönecek. Ama cok geçmeden kavuşma, barışma gerçekleşecek.
Şu günlerde sürekli karışık ve kalabalık ortamlarda bulunacaksın. Kafan cok meşgul olacak ve yorulacaksın..
Bir yolculuğun var. Kısa bi süre içinde bir yolculuğa cıkacaksın.
Bu birlikte olduğun insanı 2 kız seviyor, hoşlanıyor haberin olsun. Ama erkek arkadaşın ya bilmiyor yada hiç yüz vermiyor. Oralı bile değil cünkü. Konuşmuyor bile o kişilerle. Belkide tanımıyor bile.

Hayır canım, eşimin adı Ömer. Soyismin de yok. Eski erkek arkadaşımın baş harfi t. Sence ne kadar bir vakit var? Annesinin etkisi altında. Eğer barışırsak üzülecek olan annesi.

Ozaman isminde T harfi olan biriyle bi olayın olacak.
Vakiti tam bilemiyorum ama bazı olayları gelişip tam anlamıyla ortaya konması 1 ayı geçmez gibi geliyor.

Dilek konusunda bir şey diyemem canım. Zaten öyle bir şeyede inanmıyorum ben..

insallah olmustur canım ya

Eklentiler

• $1.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 63
  • $4.jpg
    112,5 KB · Görüntüleme: 67
  • $3.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 73
  • $2.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 65
5 gün sonra birinden bi haber alıcaksın. Sen hamilemisin yada hamile falanmı kalmak istiyosun?

belki hamileyim bilmiyorum ama istiyorum eğer öyleyse seni nerde olsan bulurum :)
ve bir reklam kampanyası seni türkiyenin en meşhur en zengin falcısı yaparım inan bana.
harikasın inşallah dediğin gibidir.

çok çok teşekkür ederim süpersin

canım yüreğine saglık :) gerçekten çok doğru bildinnnn :) bayramdan sonra nişanlanıyorum ben allah kısmet ederse çok saol agzına saglık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…