Kahve Falı Bakıyorum..

$IMG_20120807_022432.jpg $IMG_20120807_022440.jpg $IMG_20120807_022450.jpg $IMG_20120807_022528.jpg

Aşk anlamında cok güzel gelişmeler görüyorum hayatında. Biriyle bi kavuşma yaşayacağını görüyorum. Cok güzel bi aşk yaşıyacaksın. Belkide yaşıyosun ama bu günler sonrada daha güzelleşecek. İki tarafta birbirini çok seviyor.
Yalnız biraz dediğim dedik bir yapıya sahipsin. Senin doğruların kolay kolay değişmez. Ve doğrularını savunmak için herkese baş kaldırabilirsin.
Bu fal tümüyle aşka dair bi fal olmuş. Valla pek fazla bir şey göremiyorum. Birlikte olacağın insanlar geçireceğin güzel vakitler mevcut hep falda. Falında cok hoşuma gitti şahsen. Çok güzel bi aşk yaşıyacaksın.

ağzına sağlık canım benim :KK16: gerçekten de sevdiğim biri var kavuşma şansımızda yüksek inşallah kavuşuruz :KK73:

nede bole bısı yapıosn ama merak ettım ne bılım ınsanın canı sıkılmazmı bole bısuru olesıne fal bakmak

Canım sıkıldıkça bakıyorum asıl zaten. Bakarken bi müddet sonra sıkılıyosam bırakıyorum zaten. Mecbur değilim sonuçta. Canım sıkıldıkça bakıyorum.

Biriyle aranda bi mesafe, uzaklık var. Sen ona doğru uzanmışsın. Bi özlem var içinde.. Eğer böyle bir şey yoksada olacak gibi. Ve sanırım bu birlikte olduğun insanla olacak.
Birlikte olduğun insanla bi yola adım atacağınız görülüyor. Mutlu bi beraberlik söz konusu. O adımdan sonra dahada birbirinize kenetleneceğiniz görülüyor.
7 gün sonra seni etkileyecek bir olay yaşayacaksın. İyimi kötümü bilmiyorum..
Fincanın biraz bulanık cıkmış bu yüzden bakarken zorlanıyorum..
Sürekli bi koşuşturma içindesin. Ordan oraya koşuşturuyosun.. Eğer okuyosan okulunda yada çalışıyosan çalıştığın yerde bi takım hareketlenmeler ve yoğun tempolar söz konusu olacak.

Kızlar grip oldum her yerim ağrıyo kötüyüm. Bakamıyorum kafam karışıyo odaklanamıyorum maalesef.. Yarın bakıcam.

Lütfen benimde falıma bakar mısınız ? Canım çok sıkkın şuradaki şekiller ilgimi çekti. Orayı çektim şans eseri.Kalplere benzettim oraları da ... Anlamı nedir.

Teşekkür ederim şimdiden...

$07082012899.jpg

evdekilere anlattım böyle böyle falıma baktrdım diye resmen başımın etini yediler bizimkine de bakar mı acaba diye :KK1: bende bi şansımı deniim dedim... bakarsan çok sevinirimm :KK16:

bunlar babamın falının fotoları

Eki Görüntüle 481852 Eki Görüntüle 481853 Eki Görüntüle 481854 Eki Görüntüle 481855 Eki Görüntüle 481856 Eki Görüntüle 481857

bunlar da annemin falının fotoları

Eki Görüntüle 481858 Eki Görüntüle 481862 Eki Görüntüle 481861 Eki Görüntüle 481860 Eki Görüntüle 481859 Eki Görüntüle 481863

çok teşekkür ederim şimdiden...:KK17:

Canım resimleri cok tepeden cekmişsin zorlanıyorum..

Babanın kafası son zamanlarda biraz karışık. Bazı şeyleri çok düşünüyor ve napsam ne etsem diye kendini çok yiyip bitiriyor.
Ailede birlikte olduğu insanla aralarında geçireceği cok güzel vakitler olacak. Ve bu kişiye daha cok sırtını dayayacak daha cok huzur bulacak.
İsminde T harfi olan yaşlı biri var. Bu kişiyle ilgili bazı haberler alacak.
Eline geçecek ufak bi para görünüyor. Bu parayı iyi değerlendirirse hayrını görecek.
Birde ismince C harfi olan bir adamla arası açık gibi görünüyor. Adam cok inatçı.. Böyle bir dargınlık yoksada olacak.

Annenin bazı içsel problemleri, sıkıntıları var. Hiçbir şey düzelmeyecek gibi bakıyor bazen olaylara. Kendi birazda büyütüyor içinde.
Ailede yada akrabalarda yani kanbağı olduğunuz birinin bi rahasızlığı, sağlığıyla ilgili problemi gündeme gelecek.
Tuhaftırki annenin falındada eşiyle arasının bozulacağı, sırt sırta döneceği bir dönem cıkmış. Babana dedkleriminde annene dedklerimnde olacak şeyler. Ama önce hangisi olur blmiyorum.
Annenin 2 tane yakını var. 2 side bayan. Bunlar ona cok destek veriyorlar. Zor gününde, iyi gününde yanında olmaya çalışıyolar. Ama biraz meraklılar..
Annen bazı olaylara hemen fevri davranıyor gibi. Dinlemeden hemen sıkıntıya giriyor ve içinde büyütüyor. Olaylara karşı biraz daha sakin bakmaya çalışsın.

Biriyle aranda bi mesafe, uzaklık var. Sen ona doğru uzanmışsın. Bi özlem var içinde.. Eğer böyle bir şey yoksada olacak gibi. Ve sanırım bu birlikte olduğun insanla olacak.
Birlikte olduğun insanla bi yola adım atacağınız görülüyor. Mutlu bi beraberlik söz konusu. O adımdan sonra dahada birbirinize kenetleneceğiniz görülüyor.
7 gün sonra seni etkileyecek bir olay yaşayacaksın. İyimi kötümü bilmiyorum..
Fincanın biraz bulanık cıkmış bu yüzden bakarken zorlanıyorum..
Sürekli bi koşuşturma içindesin. Ordan oraya koşuşturuyosun.. Eğer okuyosan okulunda yada çalışıyosan çalıştığın yerde bi takım hareketlenmeler ve yoğun tempolar söz konusu olacak.

ağzına sağlık çok teşekkür ederim

Bi birlikteliğin var sanırım. Bu kişiyle cok güzel bi yakınlığın olacak. Mutlu olacaksın. Sevgilinin isminde C harfi varmı? tam emin olamadım ama..
Bu birlikteliği, sizi cok kıskanan biri var. Öylece izliyor uzaktan..
Sevgilinle aranda ufak bi problem, tartışma olabilir hazırlıklı ol. Ama çözülmicek bir şey değil.
Sevgilinden yana bazı şeylere takıyosun gibi. Onun huylarına yada kararlarına falan kızıyorsun bazı zamanlarda. Ama ikinizde birbirinizi seviyosunuz. Sevgilinin kafası biraz meşgul, yoğun gibi şu ara..
Onunla sürekli görüşecğein, konuşacağın bi döneme gireceksin. Sürekli beraber vakit geçireceksiniz.

Bi birlikteliğin var sanırım. Bu kişiyle cok güzel bi yakınlığın olacak. Mutlu olacaksın. Sevgilinin isminde C harfi varmı? tam emin olamadım ama..
Bu birlikteliği, sizi cok kıskanan biri var. Öylece izliyor uzaktan..
Sevgilinle aranda ufak bi problem, tartışma olabilir hazırlıklı ol. Ama çözülmicek bir şey değil.
Sevgilinden yana bazı şeylere takıyosun gibi. Onun huylarına yada kararlarına falan kızıyorsun bazı zamanlarda. Ama ikinizde birbirinizi seviyosunuz. Sevgilinin kafası biraz meşgul, yoğun gibi şu ara..
Onunla sürekli görüşecğein, konuşacağın bi döneme gireceksin. Sürekli beraber vakit geçireceksiniz.
çok teşekkürler canım dediklerin doğru çıktı takıntılıyım maalesef :))) C harfi bende var onda yok :KK17: kıskananda çatlasın :KK70:

Benim falımada bakan biri çıkarsa sevinirim :KK31:

Eklentiler

• $a.jpg
    $a.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 58
  • $b.jpg
    $b.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 52
  • $c.jpg
    $c.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 58
X