- 20 Ocak 2008
- 633
- 32
- Konu Sahibi theuglygoddess
kızlar resim nasıl ekleniyor tarif istiyorum mümkünsee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşk anlamında cok güzel gelişmeler görüyorum hayatında. Biriyle bi kavuşma yaşayacağını görüyorum. Cok güzel bi aşk yaşıyacaksın. Belkide yaşıyosun ama bu günler sonrada daha güzelleşecek. İki tarafta birbirini çok seviyor.
Yalnız biraz dediğim dedik bir yapıya sahipsin. Senin doğruların kolay kolay değişmez. Ve doğrularını savunmak için herkese baş kaldırabilirsin.
Bu fal tümüyle aşka dair bi fal olmuş. Valla pek fazla bir şey göremiyorum. Birlikte olacağın insanlar geçireceğin güzel vakitler mevcut hep falda. Falında cok hoşuma gitti şahsen. Çok güzel bi aşk yaşıyacaksın.
nede bole bısı yapıosn ama merak ettım ne bılım ınsanın canı sıkılmazmı bole bısuru olesıne fal bakmak
Eki Görüntüle 481679 Eki Görüntüle 481680 Eki Görüntüle 481681 Eki Görüntüle 481682 Eki Görüntüle 481683 Eki Görüntüle 481684
bana da bakar mısın rica etsemmm
çok meraklıyımdır fal bakmaya
evdekilere anlattım böyle böyle falıma baktrdım diye resmen başımın etini yediler bizimkine de bakar mı acaba diye bende bi şansımı deniim dedim... bakarsan çok sevinirimm
bunlar babamın falının fotoları
Eki Görüntüle 481852 Eki Görüntüle 481853 Eki Görüntüle 481854 Eki Görüntüle 481855 Eki Görüntüle 481856 Eki Görüntüle 481857
bunlar da annemin falının fotoları
Eki Görüntüle 481858 Eki Görüntüle 481862 Eki Görüntüle 481861 Eki Görüntüle 481860 Eki Görüntüle 481859 Eki Görüntüle 481863
çok teşekkür ederim şimdiden...
Biriyle aranda bi mesafe, uzaklık var. Sen ona doğru uzanmışsın. Bi özlem var içinde.. Eğer böyle bir şey yoksada olacak gibi. Ve sanırım bu birlikte olduğun insanla olacak.
Birlikte olduğun insanla bi yola adım atacağınız görülüyor. Mutlu bi beraberlik söz konusu. O adımdan sonra dahada birbirinize kenetleneceğiniz görülüyor.
7 gün sonra seni etkileyecek bir olay yaşayacaksın. İyimi kötümü bilmiyorum..
Fincanın biraz bulanık cıkmış bu yüzden bakarken zorlanıyorum..
Sürekli bi koşuşturma içindesin. Ordan oraya koşuşturuyosun.. Eğer okuyosan okulunda yada çalışıyosan çalıştığın yerde bi takım hareketlenmeler ve yoğun tempolar söz konusu olacak.
banada bakabilirmisin rica etsem :)
Eki Görüntüle 482126 Eki Görüntüle 482127 Eki Görüntüle 482128 Eki Görüntüle 482129 Eki Görüntüle 482130 Eki Görüntüle 482131
çok teşekkürler canım dediklerin doğru çıktı takıntılıyım maalesef :))) C harfi bende var onda yok kıskananda çatlasınBi birlikteliğin var sanırım. Bu kişiyle cok güzel bi yakınlığın olacak. Mutlu olacaksın. Sevgilinin isminde C harfi varmı? tam emin olamadım ama..
Bu birlikteliği, sizi cok kıskanan biri var. Öylece izliyor uzaktan..
Sevgilinle aranda ufak bi problem, tartışma olabilir hazırlıklı ol. Ama çözülmicek bir şey değil.
Sevgilinden yana bazı şeylere takıyosun gibi. Onun huylarına yada kararlarına falan kızıyorsun bazı zamanlarda. Ama ikinizde birbirinizi seviyosunuz. Sevgilinin kafası biraz meşgul, yoğun gibi şu ara..
Onunla sürekli görüşecğein, konuşacağın bi döneme gireceksin. Sürekli beraber vakit geçireceksiniz.
çok teşekkürler canım dediklerin doğru çıktı takıntılıyım maalesef :))) C harfi bende var onda yok kıskananda çatlasın