Kahve Falı Bakıyorum..

Benim falımada bakan biri çıkarsa sevinirim

Ben çok anlamam ama orda bi bebek gördüm kocaman. Hamile haberi alabilirsin. Bi haber daha alıcaksın hayırlı bi haber ama yavaş ilerliyor sanırım. Çünkü kaplumbağa var önünde. Bunlar dışında bi kadınla tartışmışsın. Ve neden olan kişi de yine bi kadın ama daha kilolu.

Bu kadar canım.. :)

Habire kahve içiyorum da anlamam pek dediğim gibi :)

Eki Görüntüle 484196

Sevgilimle yeni ayrıldık gibi gibi... Kalpleri gördüm burda çektim şans eseri anlamadım hiç bişey kalp var ama neden var :) Bi bakar mısınız rica etsem... Bu arada anneme de göstericem falınızı bi yorum yapsın :) O biraz anlar da kendi kızıma ne söyliyim ben diyo :)

Son düzenleme:

Azda olsa falıma baktığın için saol.
Tek bir görüntüden tam doğru bi yorum yapamam. Sadece gördüğüm karşı tarafta seni seviyor sende onu seviyorsun. Ve yakın zamanda bi kavuşma olabilir.

Azda olsa falıma baktığın için saol.
Tek bir görüntüden tam doğru bi yorum yapamam. Sadece gördüğüm karşı tarafta seni seviyor sende onu seviyorsun. Ve yakın zamanda bi kavuşma olabilir.

Canım bu arada anladığım kadarıyla baktım o yüzden az oldu. Kusura bakma anlasam benimde topic'im olur hıh :)
Hemen içtim kahvemi gece gece :)

Bekliyorum sabırsızlıkla :)

Ben de içip koyucam resimleri. Bu arada geçmiş olsun hastaymışsın. Bu gece olur yarın olur ama muhakkak bak lütfen tatlım Kimseler güzel yorum yapmıyo senin gibi uzun uzunn Ve benim çok ihtiyacım var. Böyle kalbim deli gibi atıyo şu an sevinçten. Kahve sevmem sırf fal için içiyorum

Canım yorumunu merakla bekliyorum, açıkcası yaptığın yorumlara aldığın karşılıklar beni daha çok meraklandırdı :))
Bu arada sayfaları dolaşırken senin fincanını gördüm pek anlamam ama arkadaşlar arasında yorumladığım oluyor eğlenmek için.
Senin fincanın hakkında da şunları söyleyebilirim; Etrafında seni kıskanan, çekemeyen biri var isminin içinde a ya da r harfleri olabilir.
Eğer sevdiğin biri varsa aranızda güçlü bir bağ oluşmuş, evlilik,hayırlı haberler var. Eğer sevdiğin birisi yok ise falında bir adam var
onunla tanışacaksın zaten evlilik ve aşk hayatın hakkında olumlu şeyler var.
Bu arada bu aralar uzakta oturan birinden telefon ya da internet(yani yüzyüze konuşmadan) bir haber alabilirsin ki büyük ihtimalle üzüleceğin bir haber.
Birde bu aralar ev, araba yada herhangi maddiyata sahip bir şeyler alma planınız var mı? (takı vs. dahil.) Uzun vade içerisinde de olabilir.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederimm...

benım falıma da bakarsanız cok sevınırım .sımdıden tesekkur ederım

Eklentiler

• $IMG1459.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG1461.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMG1464.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $IMG1466.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG1478.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 71
benim de fala çok ihtiyacım var :))

Eklentiler

• $Fotoğraf0292.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 57
  • $Fotoğraf0293.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 68
  • $Fotoğraf0294.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 55
  • $Fotoğraf0297.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 53

Evet 2,5 yıldır beraber olduğum bi sevgilim var. Maddi anlamda uzun vade içeren bir şey yok kafamızda ama 1 ay önce arabayı değiştirdik belki onuda görmüş olabilirsin.Ağzına sağlık canım..

Biriyle bi birliktelik gördüm. Şuan varmı yokmu tam emin olamadım ama olacak bir birliktelik. Yalnız sen son zamanlarda mutsuzsun. Bişeylere takıyorsun kafanı, üzgünsün.. Aşk anlamında cok yıkıntılar almışsın yada hayal kırıkların olmuş hep.
İsminde Y harfi olan birinin gizliden gizliye gözü sende..
İstediklerinin olması için bazı şeyleri oluruna bırak. Peşine düşmen güzel ama bazen oluruna bırakmak gerekiyo. Özelliklede aşk anlamında. Aşk anlamında ben seni hep üzgün görüyorum cünkü.
Birde son zamanlarda ailede bi takım problemler gözüküyor.
Hamilelik yada yeni doğum yapacak birinin haberini alacaksın. Sevindirecek bu haber seni..
Yakınlarında herşeye kolu yeten, karışan biri var. Ona dikkat et, edin ailecek. İyi niyetli biri değil..

Bi haberin var. Seni sevinderecek bi haber. Kısa süre içinde alıcaksın bu haberi..
Biriyle sırt sırta dönüp, küs olma durumun var. İki tarafta kırgın ve mutsuz görünüyor. Sanırım birlikte olduğun biri var. Ve bu dargınlıkta bu kişiyle olacak gibi görünüyor. Biraz yıpranmış bi ilişki gibi geldi bana. Yani sürekli küsüp barışmalar, kopmalar vs..
Bide aranızda bi mesafe gördüm. Birbirinizden ya yol olarak uzaksınız yada aranıza bu tarz bi mesafe girecek gibi.
Ben seni ruhsal bakımdan pek iyi görmedim. Mutsuzsun ve sürekli herşey neden benim başıma geliyor gibisnden yakınma durumundasın hep.
Üzmek yada içine kurt düşürmek istemem ama bu erkek arkadaşının peşinde bir kız var gibi. Bu kız seviyor erkek arkadaşını. Erkek arkadaşını onu tanıyomu konuşuyolarmı bilmiyorum..

Kendini hiçbir şey için üzme. Çok güzel bi birliktelik yaşadığını yada yaşayacağını görüyorum. İki tarafta birbirine aşık. Ve yakın zamanda aşka dair güzel haberler, gelişmeler alacaksın.
İçinde cok büyük bi sıkıntı oluşmuş. O sıkıntıyı cok kısa bi zamanda bir anda atacaksın içinden.
Sırf aşka dair bi fal olmuş bu. O yüzden kapatmışsın sanırım. Ama dedim ya güzel bi birliktelik, kavuşma seni bekliyor. Sıkma canını. Çok güzel bi fal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…