- 27 Temmuz 2012
- 974
- 4
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Benim falımada bakan biri çıkarsa sevinirim
Ben çok anlamam ama orda bi bebek gördüm kocaman. Hamile haberi alabilirsin. Bi haber daha alıcaksın hayırlı bi haber ama yavaş ilerliyor sanırım. Çünkü kaplumbağa var önünde. Bunlar dışında bi kadınla tartışmışsın. Ve neden olan kişi de yine bi kadın ama daha kilolu.
Bu kadar canım.. :)
Habire kahve içiyorum da anlamam pek dediğim gibi :)
Eki Görüntüle 484196
Sevgilimle yeni ayrıldık gibi gibi... Kalpleri gördüm burda çektim şans eseri anlamadım hiç bişey kalp var ama neden var :) Bi bakar mısınız rica etsem... Bu arada anneme de göstericem falınızı bi yorum yapsın :) O biraz anlar da kendi kızıma ne söyliyim ben diyo :)
Azda olsa falıma baktığın için saol.
Tek bir görüntüden tam doğru bi yorum yapamam. Sadece gördüğüm karşı tarafta seni seviyor sende onu seviyorsun. Ve yakın zamanda bi kavuşma olabilir.
Tek bir görüntüden tam doğru bi yorum yapamam. Sadece gördüğüm karşı tarafta seni seviyor sende onu seviyorsun. Ve yakın zamanda bi kavuşma olabilir.
Canım belki bana da bakarsın, herkes yorumlarını çok beğenmiş:) Belki aşk konularından bir şey çıkar.
Şimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 482174 Eki Görüntüle 482175
Eki Görüntüle 482176 Eki Görüntüle 482177
büyük boy;
Eki Görüntüle 482178 Eki Görüntüle 482179
Canım resimleri cok tepeden cekmişsin zorlanıyorum..
Babanın kafası son zamanlarda biraz karışık. Bazı şeyleri çok düşünüyor ve napsam ne etsem diye kendini çok yiyip bitiriyor.
Ailede birlikte olduğu insanla aralarında geçireceği cok güzel vakitler olacak. Ve bu kişiye daha cok sırtını dayayacak daha cok huzur bulacak.
İsminde T harfi olan yaşlı biri var. Bu kişiyle ilgili bazı haberler alacak.
Eline geçecek ufak bi para görünüyor. Bu parayı iyi değerlendirirse hayrını görecek.
Birde ismince C harfi olan bir adamla arası açık gibi görünüyor. Adam cok inatçı.. Böyle bir dargınlık yoksada olacak.
Annenin bazı içsel problemleri, sıkıntıları var. Hiçbir şey düzelmeyecek gibi bakıyor bazen olaylara. Kendi birazda büyütüyor içinde.
Ailede yada akrabalarda yani kanbağı olduğunuz birinin bi rahasızlığı, sağlığıyla ilgili problemi gündeme gelecek.
Tuhaftırki annenin falındada eşiyle arasının bozulacağı, sırt sırta döneceği bir dönem cıkmış. Babana dedkleriminde annene dedklerimnde olacak şeyler. Ama önce hangisi olur blmiyorum.
Annenin 2 tane yakını var. 2 side bayan. Bunlar ona cok destek veriyorlar. Zor gününde, iyi gününde yanında olmaya çalışıyolar. Ama biraz meraklılar..
Annen bazı olaylara hemen fevri davranıyor gibi. Dinlemeden hemen sıkıntıya giriyor ve içinde büyütüyor. Olaylara karşı biraz daha sakin bakmaya çalışsın.
Canım yorumunu merakla bekliyorum, açıkcası yaptığın yorumlara aldığın karşılıklar beni daha çok meraklandırdı :))
Bu arada sayfaları dolaşırken senin fincanını gördüm pek anlamam ama arkadaşlar arasında yorumladığım oluyor eğlenmek için.
Senin fincanın hakkında da şunları söyleyebilirim; Etrafında seni kıskanan, çekemeyen biri var isminin içinde a ya da r harfleri olabilir.
Eğer sevdiğin biri varsa aranızda güçlü bir bağ oluşmuş, evlilik,hayırlı haberler var. Eğer sevdiğin birisi yok ise falında bir adam var
onunla tanışacaksın zaten evlilik ve aşk hayatın hakkında olumlu şeyler var.
Bu arada bu aralar uzakta oturan birinden telefon ya da internet(yani yüzyüze konuşmadan) bir haber alabilirsin ki büyük ihtimalle üzüleceğin bir haber.
Birde bu aralar ev, araba yada herhangi maddiyata sahip bir şeyler alma planınız var mı? (takı vs. dahil.) Uzun vade içerisinde de olabilir.
Canım belki bana da bakarsın, herkes yorumlarını çok beğenmiş:) Belki aşk konularından bir şey çıkar.
Şimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 482174 Eki Görüntüle 482175
Eki Görüntüle 482176 Eki Görüntüle 482177
büyük boy;
Eki Görüntüle 482178 Eki Görüntüle 482179
Eki Görüntüle 482530 Eki Görüntüle 482531 Eki Görüntüle 482532 Eki Görüntüle 482533 Eki Görüntüle 482534 Eki Görüntüle 482535 Eki Görüntüle 482536
eklemeyi bilmiyorum açıkçası :S oldu mu aceba
Canım ya yorumlarına çok ihtiyacım var. Çok zor bir dönemdeyim.
Ramazandayız inşallah günaha girmemişizdir
Eki Görüntüle 482519 Eki Görüntüle 482523 Eki Görüntüle 482526 Eki Görüntüle 482528 Eki Görüntüle 482529
Eki Görüntüle 482538 Eki Görüntüle 482539 Eki Görüntüle 482540 Eki Görüntüle 482541